hele bi ihanet etsinnn merdanemi alırım elimeHosgeldin canim
Diyete ihanet etmeden atlatirsin insallah
ben sporu bıraktımSelam diyet gruplarinin en sportmen en karizma kızlarıNasılsınız nasıl gidiyor hala günde 50,60 saat spor yapiyormusunuz
hoş geldinn arada bizeuğra böyle.Yerin belli bizdeSelam diyet gruplarinin en sportmen en karizma kızlarıNasılsınız nasıl gidiyor hala günde 50,60 saat spor yapiyormusunuz
Hay Allah baya sanssizlik olmus. Hastalik gecti bitti mi?Arrietty_ eşim bu hafta bütün sıkntılar beni buldu bugünüme şükür ana sigortalarimız yandı dünden beri elektrikler yok şarj yok smdi biraz gttigim yerlerden doldurdumda dün ki menümu paylaşayım diyecem ne yedigimi unuttum sabah 1 dilim ekmekle sucuklu yumurta ama cok az baya az akşamda 1 kase makarna
3 gun yaptim sonra 1 gun IFKac gün yaptın canım bu omad oluyo heralde bende yapayım diyorum da gözümü korkutuyo
cumaya kadar dayanınnn cumadan sonra Huseyin Bold gibi gelicem takıma
Çarşamba perşembeyi hafif tutmakta ağır egzersizlerden kaçınmakta fayda var. Cumaya eksi göreceğinize eminim amaMerhaba hanımlarben de yürüyüşümü yapıp geldim kafam rahatladı. Bu sabah biraz artı geldim dün suyun büyük çoğunluğunu 15:00 ten sonra içtim sanırım ödem yaptı. Akşama planım hafif geçirmek ama umarım çok açıkıp gözüm dönmez
Sen dayan cumaya kadar kankiiii sonuç güzelse azaltırsın sporu ama ben inanıyorum cuma çok iyi bi sonuç alacaksıncumaya kadar dayanınnn cumadan sonra Huseyin Bold gibi gelicem takıma
Sporsuz sadece beslenmeye dikkat etmekle katılmama müsade ederseniz aranıza katılmak isterim
Veracıgım büyük bağimliligin vardı keşke azaltsayaydin da birakmasaydinben sporu bıraktım
Yumurtalama döneminden dolayi olabilir.Kızlar yayüzüğüm parmağıma oluyordu ama şimdi sıkıştırıyor ödemmi acaba çünkü dün değil ama diper gün çok rahat oluyordu çok üzgünüm karnımda şiş ne yeseö rahatsız olmaya başladım rahmimde ağrılar var regılada daha 10 gün var çözemedim
Merhaba hosgeldiniz.Sporsuz sadece beslenmeye dikkat etmekle katılmama müsade ederseniz aranıza katılmak isterim
Spor yapmaya gerçekten zamanım olmadığı için yapamıyorum yoksa olacak yanımda eşlik eden biri her işi bırakıp yürüyeceğim
Evde benim yapmam gereken işleri başkası yapacak benim tek işim spor olacak
Aahhhh ahhhh hayaller paris gerçekler Hakkari mezrası
Veranin sporu bırakması Berat Albayrak ın istıfa etmesi kadar gündem oluşturacak bir haber ben şok
Kaptancigim nasılsın nasıl gidiyorMerhaba hosgeldiniz.
Ne kadar kilo vermeyi dusunuyorsunuz?
Zayiflamaya giden esas yok mideden
Ilk etapta 10 kilo vermem lazım şimdi tartıldım 79 kgMerhaba hosgeldiniz.
Ne kadar kilo vermeyi dusunuyorsunuz?
Zayiflamaya giden esas yok mideden
HosgeldinDöndüm
Hosgeldin. Fazla abartmamaya calisiyoruzSelam diyet gruplarinin en sportmen en karizma kızlarıNasılsınız nasıl gidiyor hala günde 50,60 saat spor yapiyormusunuz
Deme oyle deme demeben sporu bıraktım
Yesil cay veya filtre kahve benim istahi kesiyor. Veya salatalik yersin en kötü gozun dondugundeMerhaba hanımlarben de yürüyüşümü yapıp geldim kafam rahatladı. Bu sabah biraz artı geldim dün suyun büyük çoğunluğunu 15:00 ten sonra içtim sanırım ödem yaptı. Akşama planım hafif geçirmek ama umarım çok açıkıp gözüm dönmez
Cok guldum bunaVeranin sporu bırakması Berat Albayrak ın istıfa etmesi kadar gündem oluşturacak bir haber ben şok
Iyi gidiyor canim. Seni sormaliKaptancigim nasılsın nasıl gidiyor
Harika. Ozaman soyle sorayim birde. Ilerde esas listede olmak ister misin yoksaIlk etapta 10 kilo vermem lazım şimdi tartıldım 79 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?