Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hosgeldin canim

Diyete ihanet etmeden atlatirsin insallah
hele bi ihanet etsinnn merdanemi alırım elime @Smneapdullah bol ödüller yaptın bu hafta.Tatlı isteğini hurma kuru incir ile geçiştirebilirsin canım 3 taneye kadar yolu var

Hay Allah baya sanssizlik olmus. Hastalik gecti bitti mi?
Bugun iyiysen yesillik ve protein de ekle
Kac gün yaptın canım bu omad oluyo heralde bende yapayım diyorum da gözümü korkutuyo
3 gun yaptim sonra 1 gun IF
Ama ben aliskinim Oglene kadar yemeye. Sonra biraz daha disimi sIkarak evde ailem ile birlikte aksam yemegi yedim

Çarşamba perşembeyi hafif tutmakta ağır egzersizlerden kaçınmakta fayda var. Cumaya eksi göreceğinize eminim ama

Varyemez gel desek, gelir misin?
Sporsuz sadece beslenmeye dikkat etmekle katılmama müsade ederseniz aranıza katılmak isterim
Spor yapmaya gerçekten zamanım olmadığı için yapamıyorum yoksa olacak yanımda eşlik eden biri her işi bırakıp yürüyeceğim

Evde benim yapmam gereken işleri başkası yapacak benim tek işim spor olacak
Aahhhh ahhhh hayaller paris gerçekler Hakkari mezrası

Yumurtalama döneminden dolayi olabilir.
3gunluk bol odullu ogunlerden de olabilir.
1gunde vucud nasil kilo vermiyorsa 1 günde almiyorda.
Su ve temiz beslenmeye gayret et

Merhaba hosgeldiniz.
Ne kadar kilo vermeyi dusunuyorsunuz?
Zayiflamaya giden esas yok mideden

Selam diyet gruplarinin en sportmen en karizma kızları Nasılsınız nasıl gidiyor hala günde 50,60 saat spor yapiyormusunuz
Hosgeldin. Fazla abartmamaya calisiyoruz
ben sporu bıraktım
Deme oyle deme deme
Yesil cay veya filtre kahve benim istahi kesiyor. Veya salatalik yersin en kötü gozun dondugunde
Veranin sporu bırakması Berat Albayrak ın istıfa etmesi kadar gündem oluşturacak bir haber ben şok
Cok guldum buna
Kaptancigim nasılsın nasıl gidiyor
Iyi gidiyor canim. Seni sormali
Ilk etapta 10 kilo vermem lazım şimdi tartıldım 79 kg
Harika. Ozaman soyle sorayim birde. Ilerde esas listede olmak ister misin yoksa CanTorun gibi liste disi mi Devam etmek istersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…