Mümkünse ablamın yolundan ilerlemek istiyorumHosgeldin. Fazla abartmamaya calisiyoruz
Deme oyle deme deme
Yesil cay veya filtre kahve benim istahi kesiyor. Veya salatalik yersin en kötü gozun dondugunde
Cok guldum buna
Iyi gidiyor canim. Seni sormali
Harika. Ozaman soyle sorayim birde. Ilerde esas listede olmak ister misin yoksaCanTorun gibi liste disi mi Devam etmek istersin?
Cuma günü tarti günüHangi periyotta bildirim yapılıyor?
hahahaha son 1 haftada çok şey değişti.Berat Albayrak ile beraber spora yazıldıkVeranin sporu bırakması Berat Albayrak ın istıfa etmesi kadar gündem oluşturacak bir haber ben şok
Aramıza hoşgeldiniz ben kaptan yardımcısı vera.Takım kurallar her şeyle ilgili istediğiniz zaman yazabilirsinizIlk etapta 10 kilo vermem lazım şimdi tartıldım 79 kg
Bu fazla kilo almadan döndün demek mi orda fazla alışveriş yapmadan gelmişsindir inşallah demek mi ?Hosgeldin
Yaninda fazla bagaj ile dönmedin dimidanca dan turkceye bir soylenimi cevireyim dedim. Anlamsiz mi oldu ne
Tamam 2 gün tartılırımCuma günü tarti günü
Pazartesi kontrol tarti günü
Eger fazla tartilmak psikolojik beni etkiliyor diyorsan muaf olabilirsin
Ahaha inanki öyle şok bi haber demi çok güldüm çok yaşaVeranin sporu bırakması Berat Albayrak ın istıfa etmesi kadar gündem oluşturacak bir haber ben şok
Tamamdir canim.Mümkünse ablamın yolundan ilerlemek istiyorum
Merhaba hoşgeldinizSporsuz sadece beslenmeye dikkat etmekle katılmama müsade ederseniz aranıza katılmak isterim
Spor yapmaya gerçekten zamanım olmadığı için yapamıyorum yoksa olacak yanımda eşlik eden biri her işi bırakıp yürüyeceğim
Evde benim yapmam gereken işleri başkası yapacak benim tek işim spor olacak
Aahhhh ahhhh hayaller paris gerçekler Hakkari mezrası
Umarim Fazla kilo alip gelmedin anlamindahahahaha son 1 haftada çok şey değişti.Berat Albayrak ile beraber spora yazıldıkKızlar yopun istek üzerine tekrar spora başlıyorum
Aramıza hoşgeldiniz ben kaptan yardımcısı vera.Takım kurallar her şeyle ilgili istediğiniz zaman yazabilirsiniz
Bu fazla kilo almadan döndün demek mi orda fazla alışveriş yapmadan gelmişsindir inşallah demek mi ?
Hoşbuldum çok teşekkür ederimMerhaba hoşgeldiniz
Hoşbuldum çok teşekkür ederim
Kolay gelsin kaptanım
Abla ben takımı aşağıya çekmek istememVaryemez hosgeldin canim...
Sen bence listeye gir.
Saglik durumumun sagi solu belli olmadigi icin, takim puanini etkilemiyeyim diye girmedim ben.
Pat diye hastalanirsam, takimi zorda birakmiyayim diye.
Ama senin eminimki ortalamayi yukseltmeye katkin olur...
Yine de sen bilirsin tabi ki...
Ben bu görsele kayıtsız kalamam 2 bardak su içmeye gidiyorum kaptan
Cekmeyecegini dusunuyorum...Abla ben takımı aşağıya çekmek istemem
10 yıl geçmiş şimdi vücut kilo verme hızı da düştü o nedenle mahcup olmak istememCekmeyecegini dusunuyorum...
Kolay mi zamaninda 17 kg vermis azimli bir hatunsun...
Eli masali Vera dan korkunhele bi ihanet etsinnn merdanemi alırım elime@Smneapdullah bol ödüller yaptın bu hafta.Tatlı isteğini hurma kuru incir ile geçiştirebilirsin canım 3 taneye kadar yolu var
Hosgeldin canim, özlettin kendiniSelam diyet gruplarinin en sportmen en karizma kızlarıNasılsınız nasıl gidiyor hala günde 50,60 saat spor yapiyormusunuz
Bu sabah ki artiya hic takilma canim, yürüyüsle hepsini yok etmissindirMerhaba hanımlarben de yürüyüşümü yapıp geldim kafam rahatladı. Bu sabah biraz artı geldim dün suyun büyük çoğunluğunu 15:00 ten sonra içtim sanırım ödem yaptı. Akşama planım hafif geçirmek ama umarım çok açıkıp gözüm dönmez
Aramiza hosgeldiniz, insallah tez zamanda hedefinize ulasirsip sagliginiza kavusursunuzIlk etapta 10 kilo vermem lazım şimdi tartıldım 79 kg
Bunu görüpte su icmemek mümkün mü
Harika bir baslangicBen bu görsele kayıtsız kalamam 2 bardak su içmeye gidiyorum kaptan
Evet olabilir şimdiden 2.5 lt su içtim bile akşama kadar 5 olur herhaldeYumurtalama döneminden dolayi olabilir.
3gunluk bol odullu ogunlerden de olabilir.
1gunde vucud nasil kilo vermiyorsa 1 günde almiyorda.
Su ve temiz beslenmeye gayret et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?