Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hele bi ihanet etsinnn merdanemi alırım elime @Smneapdullah bol ödüller yaptın bu hafta.Tatlı isteğini hurma kuru incir ile geçiştirebilirsin canım 3 taneye kadar yolu var
Sırf senin merdanenden dolayı yemiyorum korkudan zateennn

İnşallah çok çabalıyorum inan
Inaniyorum ve görüyorum canim, verdigin kilolar da cabalarinin yansimasi

CanTorun ablacim sana bir video daha buldum, son egzersizler uygun degil ama ilk bastakileri yapabilirsin begenirsen.

Ilk 7 tam benlik, coook tesekkur ederim canim... Karin egzersizlerim sayende elimin altinda hazir.
Allah saglik versin de, guzel guzel yapayim insaallah.

Çarşamba perşembeyi hafif tutmakta ağır egzersizlerden kaçınmakta fayda var. Cumaya eksi göreceğinize eminim ama
Eksi gelmem lazım ilk ödemler gidiyor Diyete devam zaten sadece yürüyüş yapıyorum suan
Yesil cay veya filtre kahve benim istahi kesiyor. Veya salatalik yersin en kötü gozun dondugunde
Öyle yaparım artık
Tamamdir canim.
Ilk sayfada katilim formu var onu doldurur musun
Bu arada ben Zeynep cömez kaptan 2 cocuk annesiyim. Hemsireyim ama suan 2 haftalik izindeyim
Aaa canım sende mi hemşiresin meslektaşmışız ben Türkiye’de 9 yıl devlette çalışıp istifa edip Almanya’ya tasındım ayan Almanca öğrenmeye çalışıyorum sonra bende çalışacağım inş. 2 yıldır ev hanımıyım
Bu sabah ki artiya hic takilma canim, yürüyüsle hepsini yok etmissindir
İnş canım

kızlar şuan hastaneden yazıyorum aniden fenalaştım kasıklarıma kranplar
Girdi gözümü hastanede açtım ağrı kesici yapıldı herhalde ağrım azaldı kan verdim şimdi neyden kaynaklandığına bakılmak için giremeyebilitiM
Arrietty_ @_Vera_ Alp_BuRc

Çok
Ayy geçmiş olsun canım bizi de haberdar et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…