İnşallah çok çabalıyorum inanHosgeldin canim
Diyete ihanet etmeden atlatirsin insallah
Sırf senin merdanenden dolayı yemiyorum korkudan zateennnhele bi ihanet etsinnn merdanemi alırım elime@Smneapdullah bol ödüller yaptın bu hafta.Tatlı isteğini hurma kuru incir ile geçiştirebilirsin canım 3 taneye kadar yolu var
Inaniyorum ve görüyorum canim, verdigin kilolar da cabalarinin yansimasiİnşallah çok çabalıyorum inan
Eli masali Vera dan korkun
Hosgeldin canim, özlettin kendini
Bu sabah ki artiya hic takilma canim, yürüyüsle hepsini yok etmissindir
Aramiza hosgeldiniz, insallah tez zamanda hedefinize ulasirsip sagliginiza kavusursunuzbasarilar diliyorum
Bunu görüpte su icmemek mümkün mü
Harika bir baslangicCanTorun ablamin enerjisi sizde de var hissediyorum
Evet yapiyoruzGünlük menü paylaşımı yapıyor muyuz?
Peki hemen yediklerimi deftere yazmaya başladımEvet yapiyoruz
Her aksam menu, su ve spor varsa spor paylasimi yapiyoruz
Ilk 7 tam benlik, coook tesekkur ederim canim...Inaniyorum ve görüyorum canim, verdigin kilolar da cabalarinin yansimasi
CanTorun ablacim sana bir video daha buldum, son egzersizler uygun degil ama ilk bastakileri yapabilirsin begenirsen.
Yağmur Hatice Kırbaş on Instagram: "@dansatolye 💚 Videoyu beğen, arkadaşına gönder, yap!👊 Sandalye üzerinde yapabileceğimiz etkili karın çalışmaları! bu çalışmalara başlamadan önce seviyemize uygun olmasına dikkat edelim bilek gücümüz/
20K likes, 272 comments - dansatolye on October 27, 2020: "@dansatolye 💚 Videoyu beğen, arkadaşına gönder, yap!👊 Sandalye üzerinde yapabileceğimiz etkili karın çalışmaları! bu çalışmalara başlamadan önce seviyemize uygun olmasına dikkat edelim bilek gücümüz/kilomuz/ kas gücümüzün...www.instagram.com
Valla bugun dayanamadım tartıldım da cumaya sizi büyük bi süpriz bekliyoHyt-123 gercekten cok gayret ediyorsun. Tebrik ederim...
E English_teacherrr de bu hafta dort elle sarildi sanki, ataga gecti...
Cumaya tartiya yansimasi da cok guzel olacak insaallah...
Evet ama galiba tartıda artı çıkıcam çünkü şuan resmen davul gibi his ediyorum kendimiHyt-123 gercekten cok gayret ediyorsun. Tebrik ederim...
E English_teacherrr de bu hafta dort elle sarildi sanki, ataga gecti...
Cumaya tartiya yansimasi da cok guzel olacak insaallah...
Ayrilma kiz izne burda ne iyi takiliyordukKastan dolayı galiba bilmiyorum bu cuma izne çıkıp bi düzene sokucam kendimi
Şöyle yaparız liste dışında devam ederiz ama tamam artık vücudum alıştı derseniz listeye alırız10 yıl geçmiş şimdi vücut kilo verme hızı da düştü o nedenle mahcup olmak istemem
Kendimi az çok tanıyorum
Burdayım kanki cuma tartısından muaf olcamAyrilma kiz izne burda ne iyi takiliyorduk
Dun ben sislik hissediyordum, sabah gayet iyiydim.Evet ama galiba tartıda artı çıkıcam çünkü şuan resmen davul gibi his ediyorum kendimi
Trubunler 2 mi diyor, yoksa........Valla bugun dayanamadım tartıldım da cumaya sizi büyük bi süpriz bekliyohazır olun
Eksi gelmem lazımÇarşamba perşembeyi hafif tutmakta ağır egzersizlerden kaçınmakta fayda var. Cumaya eksi göreceğinize eminim ama
Aaa canım sende mi hemşiresinTamamdir canim.
Ilk sayfada katilim formu var onu doldurur musun
Bu arada ben Zeynep cömez kaptan2 cocuk annesiyim. Hemsireyim ama suan 2 haftalik izindeyim
İnş canımBu sabah ki artiya hic takilma canim, yürüyüsle hepsini yok etmissindir
Tamam merak etme canım bekliyorum bendeÇok
Ayy geçmiş olsun canım bizi de haberdar et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?