Sahii miX esin de olabilirim
Aynen dediğin gibi kaptanım aktif olmadığım için motivasyonum kayboldu artık kendimi öyle bi kaptırmışım ki gruba aslnda. Kacamak yaparken aklıma geliyo ben ne hesap veririm diye vicdan azabı cekiyorumSakin kaybetme motivasyonunu. Beni etiketleye bilirsin
Vera nin dedigi gibi tum takimi esin diye dusun. Yorum yapip motive etmek icin hepimiz burdayiz.
Bu hafta daha aktif olmaya calis. Aktif olmayinca inan ki kilo zor gidiyor
Yani biraz tartıya çıktım 73 gösteriyor acaba kanamam çok oluğu için mi ?Nasılsın canım toparlaya bildin mi az da olsa
Vay hain vay
İyi akşamlar arkadaşlar aranıza bende katılabilirmiyim
Hoşgeldiniz kızlar, inşallah en kısa sürede sağlıklı bir şekilde hedeflerinize ulaşırsınızMerhaba 14.takımdan geliyorum kapatılıyor orası kabul ederseniz
Olur cnm katılırım neler yapıyoruz eş yarışmasında
Es yarisinda cuma dan persembeye kadar birbirleriyle eslesen arkadaslarimiz, birbirlerine destek olacaklar, menulerine birbirlerini etiketleyip - menu yorumu yapacaklar , birbirlerini spora tesvik edecekler, kendilerinin haricindeki es gruplariyla saygi cercevesinde rekabet edecekler ve haftaya yarismamizin sonucunda ,yuzde olarak en cok kilo veren cift grubumuz diledikleri bir seyi yemeye hak kazanacaklar odul olarak.Olur cnm katılırım neler yapıyoruz eş yarışmasında
Ondan olabilir canım etkiler diye düşünüyorumYani biraz tartıya çıktım 73 gösteriyor acaba kanamam çok oluğu için mi ?
keske bende uyku halinde olsam.Cok yorgunum ama uyuyamadim ogle
sebebi bilmiyorum ama bence pek dusunme. Once toparlanYani biraz tartıya çıktım 73 gösteriyor acaba kanamam çok oluğu için mi ?
Sizi kelle pacacilar sizi...
2 küçük kase idi abla hepsi normal bir yemek tabağı aslındaSizi kelle pacacilar sizi...
Afiyet olsun...
Valla kaç gündür grupta kelle paça mubabbeti var abla benim de canım çekti haSizi kelle pacacilar sizi...
Afiyet olsun...
Evet akşamı da o şekilde dengelemek istedimVaryemez su baya az olmus
bugun takim kelle pacadan gitmis :))
Yoksa menu guzel . Aksami bilerek es gectiniz herhal?kelle paca 2 kase ictiginiz icin mi?
Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Toplam | |
| ||||||||
| 3.5 | |||||||
B Beklenen2 | 2.5 | |||||||
| ||||||||
| 1.8 | |||||||
| 1 | 2 | ||||||
| 2.5 | |||||||
| 3 | 3 | ||||||
| ||||||||
E English_teacherrr | 2.5 | 3 | ||||||
| 2.5 | 1.5 | ||||||
| ||||||||
@_Vera_ | 1.5 | 2 | ||||||
| 2 | |||||||
| 1.5 | 1.5 | ||||||
| - | 2 |
Isim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe |
@_Vera_ | Ödül | ||||||
| |||||||
B Beklenen2 | |||||||
E English_teacherrr | Ödül | ||||||
| Ödül | ||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| Ödül | ||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| - - | Ödül | |||||
| - - | Ödül |
EŞLER | CUMA | CUMARTESİ | PAZAR | PAZARTESİ | SALI | ÇARŞAMBA | PERŞEMBE | Toplam |
E
English_teacherrr
| 210 | |||||||
@_Vera_ B Beklenen2 | 375+200 | 625 | ||||||
| 300+150 | 950 | ||||||
| 540+400 | 600 | ||||||
| 600 | |||||||
| ||||||||
| ||||||||
| - - | 715 |
zor su icen biri olarak cok iyi anliyorum sizi.Evet akşamı da o şekilde dengelemek istedim
Su toplamda bugün 1.5 lt
Normalde terleyen bir bünyem olmadığından çok su içen biri değilim
Bazı günler gün içinde 1 bardak suyu anca içen biri olarak şartlarımı baya zorlandığımı düşünüyorum
Bu kadar su bile benim idrar torbamı zorluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?