Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sakin kaybetme motivasyonunu. Beni etiketleye bilirsin
Vera nin dedigi gibi tum takimi esin diye dusun. Yorum yapip motive etmek icin hepimiz burdayiz.
Bu hafta daha aktif olmaya calis. Aktif olmayinca inan ki kilo zor gidiyor
Aynen dediğin gibi kaptanım aktif olmadığım için motivasyonum kayboldu artık kendimi öyle bi kaptırmışım ki gruba aslnda. Kacamak yaparken aklıma geliyo ben ne hesap veririm diye vicdan azabı cekiyorum

Olur cnm katılırım neler yapıyoruz eş yarışmasında
Es yarisinda cuma dan persembeye kadar birbirleriyle eslesen arkadaslarimiz, birbirlerine destek olacaklar, menulerine birbirlerini etiketleyip - menu yorumu yapacaklar , birbirlerini spora tesvik edecekler, kendilerinin haricindeki es gruplariyla saygi cercevesinde rekabet edecekler ve haftaya yarismamizin sonucunda ,yuzde olarak en cok kilo veren cift grubumuz diledikleri bir seyi yemeye hak kazanacaklar odul olarak.

keske bende uyku halinde olsam.Cok yorgunum ama uyuyamadim ogle
afiyet olsun
Yarin gecerse uykulu halin 10bin adim olsun mu hedefimiz

Varyemez su baya az olmus
bugun takim kelle pacadan gitmis :))
Yoksa menu guzel . Aksami bilerek es gectiniz herhal?kelle paca 2 kase ictiginiz icin mi?
Evet akşamı da o şekilde dengelemek istedim

Su toplamda bugün 1.5 lt
Normalde terleyen bir bünyem olmadığından çok su içen biri değilim
Bazı günler gün içinde 1 bardak suyu anca içen biri olarak şartlarımı baya zorlandığımı düşünüyorum
Bu kadar su bile benim idrar torbamı zorluyor

Haftanin su tablosu

Yogun istek üzerine su tablosunu bu haftada devam ettire karari aldik
Bos olan yerler su bildirimi veya menü bildirimi yapmadigi icindir
Suyu günde cok az iciyoruz. Herkes 500ml arttirmaya calissa sahane olur

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

* Minik spor cezalarini gün icinde tamamlayiniz ve yapildigini lütfen bildirin
** Menü paylasimi eksik olanlar. Lütfen menünüzü yazmayi unutmayin. 3 gün bildirim olmayinca listeden siliniyorsunuz.

Spor Puan Tablosu

Birkac hatirlatma
  • Puan hesabi sizler tarafindan yapiliyor
  • Arrietty_ kaptanin yeni kurali. "Odul ogunu haricinde kaçamak yapan uyelerimize egzersiz cezasi veriyoruz ama bu cezalar yapilmayabiliyor,dolayisiyla bugunden itibaren (Cumartesi ) odul ogunu haric kacamak yapanlarin ,spor puanlarini eksiltecegim.Soyle olacak diyelim a isimli uyemiz sali gunu yememesi gereken bir seyi yedi,yedigi seye gore spor puanindan puan eksiltecegim.(100,200,300puan seklinde)"
  • Birbirinizin menülerini yorumlamayi unutmuyoruz. Es yarisi olmasada bunu aliskanlik edinmeliyiz.

zor su icen biri olarak cok iyi anliyorum sizi.
Ama zayiflamaya giden yol hem su ile hemde duzgun beslenme ile daha cabuk gidilen bir yol :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…