İyiyim şükür youtube da ne kadar dandik şarkı varsa dinliyorumİyiyim canom şimdi oğlanı uyuttum az dinlenem dedimsen napıyosun kankim nasıl geçti günün
Peki sorarım sana nerden buluyon bu şarkı ları virüs girmiş sana diyoİyiyim şükür youtube da ne kadar dandik şarkı varsa dinliyorumenerji atıyorum. Virüs girmiş sana diye bi şarkı varmış E-brulim canımın içi sen nasılsın akşamın nasıl geçiyor
Cidden gülüm ya nerden bulursun bu şarkılarıİyiyim şükür youtube da ne kadar dandik şarkı varsa dinliyorumenerji atıyorum. Virüs girmiş sana diye bi şarkı varmış E-brulim canımın içi sen nasılsın akşamın nasıl geçiyor
Dikkat et karnındaki de benzemesin ahhaCidden gülüm ya nerden bulursun bu şarkıları
Koltuğa uzandım yazdıklarınızı okuyorum kuzum, bir yandan da benim hiç enerjisi bitip tükenmeyen kızıma bakıyorum. Çocuk hiç yorulmuyor ya aynı Vera teyzesi gibi
Bugün özel gün çocuk da hissetmiş demek ibo show tekrar başlıyorCidden gülüm ya nerden bulursun bu şarkıları
Koltuğa uzandım yazdıklarınızı okuyorum kuzum, bir yandan da benim hiç enerjisi bitip tükenmeyen kızıma bakıyorum. Çocuk hiç yorulmuyor ya aynı Vera teyzesi gibi
Gülün siz gülün benden beteri de var erkek kardeşim. Rabbim ona benzetmesin. İtalyanca öğreniyor şimdi içeride diyorum senin ingilizcen hacı havaryu seviyesinde otur İngilizce öğren diyo yok abla yakışıklıyım ya soran olursa italyanım dicem ondan ana dilim gibi konuşmam lazımDikkat et karnındaki de benzemesin ahha
Çok güzel bir gün olmuş tebrik ederimMenüm
Sabah
İki yumurta bir dilim ekmek
Ara incir reçeli
Öğle
Patlıcan yemeği Bir dilim ekmek yoğurt
Ara kuru incir 2 şekersiz siyah çay
Akşam
Biber dolması 2 adet yoğurt
Ara Bir mandalina,bir muz,bir incir,dört vişne,dört dut şekersiz siyah çay
adaçayı Su:3 lt spor 7000 adım
Telefondan giriyorum.Meleğim korusun Vera Artrey etiketleme yapamadım.Dün unutmuşum menü paylaşımı
Valla kardeşine hayranım kanki çok komik çocuk çok yaratıcıGülün siz gülün benden beteri de var erkek kardeşim. Rabbim ona benzetmesin. İtalyanca öğreniyor şimdi içeride diyorum senin ingilizcen hacı havaryu seviyesinde otur İngilizce öğren diyo yok abla yakışıklıyım ya soran olursa italyanım dicem ondan ana dilim gibi konuşmam lazımyalnız adam esmer değil yakışıklı hiç değil.
18 olsun da evlendirem gitsin karısı çeksin bıktım karşımda dans edip cips yiyo tatlıları alıp yiyo. Bi de güzel oryantal yapıyor sonra diyo ohh yarasın aslanımaValla kardeşine hayranım kanki çok komik çocuk çok yaratıcı
Olur tabi katılırım
Yazdıklarınızı okuduktan sonra veraya benzesin, kardeşine benzemesin dedim içimden. Veraya can kurbanDikkat et karnındaki de benzemesin ahha
Ay ben yavrumun derdini anlamamışım ibo Show yüzündenmiş bu hareketlerBugün özel gün çocuk da hissetmiş demek ibo show tekrar başlıyoras bayrakları as kutlama günü
Ayy mantı pek severim afiyet olsun. İyi yapmışsınız. Sizde baya spor yapıyorsunuz bendr leslie yaparım bol bol ama son 2 haftadır artı çıkıyorum hep beslenmeme dikkat ettiğim halde sizde se oluyor mu böyleBen bugünkü su bildirimimi de yapayım 2 lt içtim. Akşam yemek sonrası 15 mekik çektim mantiyi biraz eritsin diye
Ben yaklaşık bir aydir düzenli yapmaya çalışıyorum ve 2 kiloya yakın anca verebildim. Yaştan dolayı sanırım yavaş gidiyor. Normalde bu kadar spor başkası yapsa ve ekmek tüketmese kolay kilo verir. Haftaya eksi çıkmayı umuyorum.Ayy mantı pek severim afiyet olsun. İyi yapmışsınız. Sizde baya spor yapıyorsunuz bendr leslie yaparım bol bol ama son 2 haftadır artı çıkıyorum hep beslenmeme dikkat ettiğim halde sizde se oluyor mu böyle
Spor yapınca ben de yavaş kilo veriyorum ölçülerinize bakıyor musunuz ben bu hafta 200 gram verdim ama bacakta 1 cm incelme olmuş belde daha az galiba 1 e yakın ama. Kas kütlesi artıyor. Sporu haftada 3 güne düşürsek aralarda sadece yürüyüş ve yeşil çay detoksu bol eksi görürüz inşallahBen yaklaşık bir aydir düzenli yapmaya çalışıyorum ve 2 kiloya yakın anca verebildim. Yaştan dolayı sanırım yavaş gidiyor. Normalde bu kadar spor başkası yapsa ve ekmek tüketmese kolay kilo verir. Haftaya eksi çıkmayı umuyorum.
Tamam canımHaftaya daha dikkat edelim canim
Cuma gunu oldugu icin odulunu fazla desmiyorum
Drajeyi odulden mi sayalim
Vaayyyy ss aldim bende denicem
Korona olmasa onu da yaparmissin gibime geldi emme
Cuma gunleri menu yorumlamaya odul gunu kısıtlaması getirelim bir zamanlar ceydos yapardi
Afiyet olsun canim
Fasulye salatasi mi ??
Sabah ki krepler unlu galiba odul mu
İnsAllah canımCanim uzulme bu kadar.
Bu hafta toparlar cumaya bomba gibi eksi ile gelirsin
Durakladigimiz da olacak aldigimiz da verdigimiz de. Diyet seruveni kolay birsey degil.
Yeter ki moral bozma
Canim seni kötü etkiledigim için kusura bakmaEs listesi sonuclari
@JaneRizzoli E English_teacherrr 3.015
@_Vera_ @nanekekik 1.968
@pisi pisi kopatim @CanTorun 1.925
@Smneapdullah @Ozlemlerhayallar 1.484
@Arietty_ @Anonimmm 1.357
@Canfeb @Beklenen2 0.930
Birgaripyolcu06 Birgaripanne -0.374
Önemli değil canım senide anlıyorumKızlar merhaba
tabloları güncelledim.Bugünün menülerini yazanları da ekledim ama yarın yeniden güncellicem bugünün menülerini yazanları.Hzır yazılmışken ekliyim dedim. @Anonimmm canım ben bi hata yapmışım seni sağlık sorunun ve elektriğin yok vs diye eşsiz bırakmamıştım bu hafta aktif olursun diye.Senin eşin var.Birgaripyolcu06 ile eşsin.Ama lütfen bu hafta aktif ol eşini madur etme.
Birgaripyolcu06 cuma için tekrar kusura bakmatın bende görünmedi fotoğraflı bildiriminiz takım geçen hafta sonuncu oldu bu hafta etkilenmesin diye tekrar tekrar yazdım bildirim yapın diye.
Evet ölçüleri takip ediyorum sıkılaşma var vücut şeklim degisti farkındayım ama insan tartıda da görmek istiyorSpor yapınca ben de yavaş kilo veriyorum ölçülerinize bakıyor musunuz ben bu hafta 200 gram verdim ama bacakta 1 cm incelme olmuş belde daha az galiba 1 e yakın ama. Kas kütlesi artıyor. Sporu haftada 3 güne düşürsek aralarda sadece yürüyüş ve yeşil çay detoksu bol eksi görürüz inşallah
Çok güzel bir menü olmuşKizlar kusura bakmayın iki gündür eşim evde ve burda diyet yaptığımı bilmiyor ondan dolayı aktif olamadım..
Hemen cuma menümü yazıyorum
Sabah
2 dilim ekmek ile kaşarlı tost
Ve bı bardak çay
Bı kaç zeytin
Öğle
Karnabahar haslama ve yoğurt
Akşam
Bı kase çorba
Yeşil fasülye
Su 2 lt
Spor 5000 adım 250puan
Cumartesi menum
Sabah
2 dilim ekmek
İki küçük Kapya biber kızartması
Bı dilim peynir
Bı kaç zeytin
Öğle
Sütlü türk kahvesi
Akşam
Bı kaseçorbası
6 kaşık tavuk sote
Kornişon turşu bı kaç tane
Su 2.5 lt
Spor 7000 adım 350puan
Birgaripanne Arrietty_ @_Vera_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?