Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyiyim canom şimdi oğlanı uyuttum az dinlenem dedim sen napıyosun kankim nasıl geçti günün
İyiyim şükür youtube da ne kadar dandik şarkı varsa dinliyorum enerji atıyorum. Virüs girmiş sana diye bi şarkı varmış E-brulim canımın içi sen nasılsın akşamın nasıl geçiyor

Peki sorarım sana nerden buluyon bu şarkı ları virüs girmiş sana diyo allahım

Cidden gülüm ya nerden bulursun bu şarkıları
Koltuğa uzandım yazdıklarınızı okuyorum kuzum, bir yandan da benim hiç enerjisi bitip tükenmeyen kızıma bakıyorum. Çocuk hiç yorulmuyor ya aynı Vera teyzesi gibi

Dikkat et karnındaki de benzemesin ahha

Bugün özel gün çocuk da hissetmiş demek ibo show tekrar başlıyor as bayrakları as kutlama günü

Menüm
Sabah
İki yumurta bir dilim ekmek
Ara incir reçeli
Öğle
Patlıcan yemeği Bir dilim ekmek yoğurt
Ara kuru incir 2 şekersiz siyah çay
Akşam
Biber dolması 2 adet yoğurt
Ara Bir mandalina,bir muz,bir incir,dört vişne,dört dut şekersiz siyah çay
adaçayı Su:3 lt spor 7000 adım
Telefondan giriyorum.Meleğim korusun Vera Artrey etiketleme yapamadım.Dün unutmuşum menü paylaşımı

Gülün siz gülün benden beteri de var erkek kardeşim. Rabbim ona benzetmesin. İtalyanca öğreniyor şimdi içeride diyorum senin ingilizcen hacı havaryu seviyesinde otur İngilizce öğren diyo yok abla yakışıklıyım ya soran olursa italyanım dicem ondan ana dilim gibi konuşmam lazım yalnız adam esmer değil yakışıklı hiç değil.

Çok güzel bir gün olmuş tebrik ederim

Valla kardeşine hayranım kanki çok komik çocuk çok yaratıcı

Valla kardeşine hayranım kanki çok komik çocuk çok yaratıcı
18 olsun da evlendirem gitsin karısı çeksin bıktım karşımda dans edip cips yiyo tatlıları alıp yiyo. Bi de güzel oryantal yapıyor sonra diyo ohh yarasın aslanıma

Yazdıklarınızı okuduktan sonra veraya benzesin, kardeşine benzemesin dedim içimden. Veraya can kurban
Bugün özel gün çocuk da hissetmiş demek ibo show tekrar başlıyor as bayrakları as kutlama günü
Ay ben yavrumun derdini anlamamışım ibo Show yüzündenmiş bu hareketler

Ben bugünkü su bildirimimi de yapayım 2 lt içtim. Akşam yemek sonrası 15 mekik çektim mantiyi biraz eritsin diye
Ayy mantı pek severim afiyet olsun. İyi yapmışsınız. Sizde baya spor yapıyorsunuz bendr leslie yaparım bol bol ama son 2 haftadır artı çıkıyorum hep beslenmeme dikkat ettiğim halde sizde se oluyor mu böyle

Ayy mantı pek severim afiyet olsun. İyi yapmışsınız. Sizde baya spor yapıyorsunuz bendr leslie yaparım bol bol ama son 2 haftadır artı çıkıyorum hep beslenmeme dikkat ettiğim halde sizde se oluyor mu böyle
Ben yaklaşık bir aydir düzenli yapmaya çalışıyorum ve 2 kiloya yakın anca verebildim. Yaştan dolayı sanırım yavaş gidiyor. Normalde bu kadar spor başkası yapsa ve ekmek tüketmese kolay kilo verir. Haftaya eksi çıkmayı umuyorum.

Spor yapınca ben de yavaş kilo veriyorum ölçülerinize bakıyor musunuz ben bu hafta 200 gram verdim ama bacakta 1 cm incelme olmuş belde daha az galiba 1 e yakın ama. Kas kütlesi artıyor. Sporu haftada 3 güne düşürsek aralarda sadece yürüyüş ve yeşil çay detoksu bol eksi görürüz inşallah

Tamam canım
Canim uzulme bu kadar.
Bu hafta toparlar cumaya bomba gibi eksi ile gelirsin
Durakladigimiz da olacak aldigimiz da verdigimiz de. Diyet seruveni kolay birsey degil.
Yeter ki moral bozma
İnsAllah canım üzülmek istemiyorum ama cabaladigim halde olmayınca da kötü oluyorum
Canim seni kötü etkiledigim için kusura bakma
Önemli değil canım senide anlıyorum

Evet ölçüleri takip ediyorum sıkılaşma var vücut şeklim degisti farkındayım ama insan tartıda da görmek istiyor gerçi benim hedef 62 hamile kalmadan önceki kilom boyuma göre fazla gibi geliyor o kilo ama kas kütlem fazlaydı yine o zamanlar gayet zayıf ve göbek kaslı duruyordum hey gidi nereden nereye

Kizlar kusura bakmayın iki gündür eşim evde ve burda diyet yaptığımı bilmiyor ondan dolayı aktif olamadım..

Hemen cuma menümü yazıyorum

Sabah
2 dilim ekmek ile kaşarlı tost
Ve bı bardak çay
Bı kaç zeytin

Öğle
Karnabahar haslama ve yoğurt

Akşam
Bı kase çorba
Yeşil fasülye

Su 2 lt
Spor 5000 adım 250puan

Cumartesi menum
Sabah
2 dilim ekmek
İki küçük Kapya biber kızartması
Bı dilim peynir
Bı kaç zeytin

Öğle
Sütlü türk kahvesi

Akşam
Bı kase çorbası
6 kaşık tavuk sote
Kornişon turşu bı kaç tane

Su 2.5 lt
Spor 7000 adım 350puan

Birgaripanne Arrietty_ @_Vera_

Çok güzel bir menü olmuş
Artılar bu hafta eksi olacak eminim. Yeşil çay detoksu da yapalım mı çarşamba perşembe. Hem ödem varsa gitmiş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…