Kullanıcı Adı : sedulu
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: ev hanımı
Yaşınız : 31
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: bir çocuk 2 yaşında
Yaşadığınız şehir: Balıkesir
Boyunuz :163
Kilonuz:77.4
Hedef kilonuz :62
Kilo alma hikayeniz : doğum sonrası yanlış beslenme
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Eski formuma dönmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? 14. Takıma bir ay kadar önce baslamistim
Yenebilir, dusuneyim ben bu isi...Sagolasin.100 ml 78 kalori
Hosbuldum canım Eylül doğumlu benimki artık kendi başına rahat oynuyor diye spora başlayayım dedim vesileyle
Benimki de ekim doğumlu canım aynen benimki pek izin vermesede ben o uyuyunca yapıyorum mecburHosbuldum canım Eylül doğumlu benimki artık kendi başına rahat oynuyor diye spora başlayayım dedim vesileyle
Ben leslie yapıyorum genelde arada bana katılıp eşlik ediyor oyun gibi geliyor onaBenimki de ekim doğumlu canım aynen benimki pek izin vermesede ben o uyuyunca yapıyorum mecbur
Yok ay benim yaramaz oğlan illa otur yapmayacaksın diyo görsenBen leslie yapıyorum genelde arada bana katılıp eşlik ediyor oyun gibi geliyor ona
O ekmeği tavsiye ederimIyi aksamlar yeni ketocu :))
Nohutlu ekmek eritti senimenune bakinca makrolarin cok guzel gibi gorunuyor. Tam sayi bilmem ama yag aliyorsun baya ve karbonhidrat da az. Makro sayimi yapmiyor isen, vallahi helal olsun.
BendeJaneRizzoli nin tahinli ekmek tarifini yapacagim diyorum kaliyor hep.
Kismet olursa yarin insallah
Benim sabahdan kiz kardesim geldi. Sonra anneme giderken Bende gittim. Arabadan inip Eve yurudum. 8 km civari
Simdide bisiklet ustundeyim.
aynen canım ya bi düz yolda gidemedim hele bu ara 2 ileri 3 geri gidiyorum . boyum 158 bazen 159 olduğu da görülüyorFeyzos bir ileri bir geri yapiyorsun kiz. Yoyo gibiim.
Aslinda kafayi versen görcen 50 i sonra 48 i. Senin Boy kacti bu arada?
Ben 156 ile 50 olsam diyorum :))aynen canım ya bi düz yolda gidemedim hele bu ara 2 ileri 3 geri gidiyorum . boyum 158 bazen 159 olduğu da görülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?