Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar merhaba
tabloları güncelledim.Bugünün menülerini yazanları da ekledim ama yarın yeniden güncellicem bugünün menülerini yazanları.Hzır yazılmışken ekliyim dedim. Anonimmm canım ben bi hata yapmışım seni sağlık sorunun ve elektriğin yok vs diye eşsiz bırakmamıştım bu hafta aktif olursun diye.Senin eşin var. Birgaripyolcu06 ile eşsin.Ama lütfen bu hafta aktif ol eşini madur etme.
Birgaripyolcu06 cuma için tekrar kusura bakmatın bende görünmedi fotoğraflı bildiriminiz takım geçen hafta sonuncu oldu bu hafta etkilenmesin diye tekrar tekrar yazdım bildirim yapın diye.

bende bildirimim tabloya girdim yaparken hemen yazayım da
sabah 2 kapya maydanoz 1 hy yumurta
öğle 4 ufak tavuk köfte salata
Ara kahve 4 yulaflı diyet bisküvi
akşam zeytin yağında pişmiş patlıcan salata
su 2
spor 2000 adım
5 mile leslie
Arrietty_ B Beklenen2

Güzelmiş yapalım

Bu eş olmanın esprisi nedir ?
Sorumluklarimiz nedir?
örnek üzerinden açıklayayım örneğin siz ve ben eş olduk.Sporlarımız ortak olarak toplanıyor.Ayrıca ben menülerime sizi etiketlicem sizde beni ve birbirimizi kırmadan saygı çerçevesinde yorum yapcaz mesela vera bugün suyun az olmaz sana ceza 2 bardak daha iç diyebilirsiniz.Böyle ufak cezalar verebilirsiniz. Eşinizle kendinize özel sporlar beslenme şekli geliştirebilirsiniz.Eşinizle diğer eşlere karşı yarışacaksınız özetle

Es yarisinda cuma dan persembeye kadar birbirleriyle eslesen arkadaslarimiz, birbirlerine destek olacaklar, menulerine birbirlerini etiketleyip - menu yorumu yapacaklar , birbirlerini spora tesvik edecekler, kendilerinin haricindeki es gruplariyla saygi cercevesinde rekabet edecekler ve haftaya yarismamizin sonucunda ,yuzde olarak en cok kilo veren cift grubumuz diledikleri bir seyi yemeye hak kazanacaklar odul olarak.

Varyemez

sebebi bilmiyorum ama bence pek dusunme. Once toparlan
İnşallah ya çok şükür annem ablam hepsi
Yanımda üzülmeme bile izin vermiyorlar ki dün çOk dua ettim sadece sağlıklı ve hayırlı evlat istiyorum

Teşekkürler kızlar

Belkide inşallah zayıflayım sağlıklı bir gebelik yaşarım inşallah dün o kadar çok dua ettim ki sabaha kadar
Bende çok dua ediyorum sana inşallah canım kucağına alırsın bebeğini sağlıklı sıhhatli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…