Olacak olacak inşaallahzor su icen biri olarak cok iyi anliyorum sizi.
Ama zayiflamaya giden yol hem su ile hemde duzgun beslenme ile daha cabuk gidilen bir yol :))
kim gelin kızzzz ne kaçırdımmmE English_teacherrr burda misin ses ver. Gelin kiz :)))
Kayseriden sivas a gelin gitmis ya. Bende sivasliyim o yuzden oyle dedimkim gelin kızzzz ne kaçırdımmm
Güzelmiş yapalımEs yarisinda cuma dan persembeye kadar birbirleriyle eslesen arkadaslarimiz, birbirlerine destek olacaklar, menulerine birbirlerini etiketleyip - menu yorumu yapacaklar , birbirlerini spora tesvik edecekler, kendilerinin haricindeki es gruplariyla saygi cercevesinde rekabet edecekler ve haftaya yarismamizin sonucunda ,yuzde olarak en cok kilo veren cift grubumuz diledikleri bir seyi yemeye hak kazanacaklar odul olarak.
eşinizGüzelmiş yapalım
Bu eş olmanın esprisi nedir ?eşinizsedulu
Varyemez ve @Onlymemeself de eş oldu. İlk haftanız hayırlı olsun kızlar.Sorunuz vs ne olursa bana istediğiniz zaman yazabilirsiniz zamanla tanıcaksınız peekkk düşüktür çenemm hep buralardayım.
Belkide inşallah zayıflayım sağlıklı bir gebelik yaşarım inşallah dün o kadar çok dua ettim ki sabaha kadarOndan olabilir canım etkiler diye düşünüyorum
örnek üzerinden açıklayayım örneğin siz ve ben eş olduk.Sporlarımız ortak olarak toplanıyor.Ayrıca ben menülerime sizi etiketlicem sizde beni ve birbirimizi kırmadan saygı çerçevesinde yorum yapcaz mesela vera bugün suyun az olmaz sana ceza 2 bardak daha iç diyebilirsiniz.Böyle ufak cezalar verebilirsiniz. Eşinizle kendinize özel sporlar beslenme şekli geliştirebilirsiniz.Eşinizle diğer eşlere karşı yarışacaksınız özetleBu eş olmanın esprisi nedir ?
Sorumluklarimiz nedir?
İnşallah ya çok şükür annem ablam hepsisebebi bilmiyorum ama bence pek dusunme. Once toparlan
örnek üzerinden açıklayayım örneğin siz ve ben eş olduk.Sporlarımız ortak olarak toplanıyor.Ayrıca ben menülerime sizi etiketlicem sizde beni ve birbirimizi kırmadan saygı çerçevesinde yorum yapcaz mesela vera bugün suyun az olmaz sana ceza 2 bardak daha iç diyebilirsiniz.Böyle ufak cezalar verebilirsiniz. Eşinizle kendinize özel sporlar beslenme şekli geliştirebilirsiniz.Eşinizle diğer eşlere karşı yarışacaksınız özetle
Es yarisinda cuma dan persembeye kadar birbirleriyle eslesen arkadaslarimiz, birbirlerine destek olacaklar, menulerine birbirlerini etiketleyip - menu yorumu yapacaklar , birbirlerini spora tesvik edecekler, kendilerinin haricindeki es gruplariyla saygi cercevesinde rekabet edecekler ve haftaya yarismamizin sonucunda ,yuzde olarak en cok kilo veren cift grubumuz diledikleri bir seyi yemeye hak kazanacaklar odul olarak.
Varyemez
Buradayımmm canım geldimE English_teacherrr burda misin ses ver. Gelin kiz :)))
Bende çok dua ediyorum sana inşallah canım kucağına alırsın bebeğini sağlıklı sıhhatliBelkide inşallah zayıflayım sağlıklı bir gebelik yaşarım inşallah dün o kadar çok dua ettim ki sabaha kadar
Nasılsın iki gözümün çiçeğiBuradayımmm canım geldim
İyiyim canom şimdi oğlanı uyuttum az dinlenem dedimNasılsın iki gözümün çiçeğiakşamın nasıl geçiyor
İnşallah canım inşallahhhBende çok dua ediyorum sana inşallah canım kucağına alırsın bebeğini sağlıklı sıhhatli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?