-700 gr
Sen hiç uyumuyon mu kızzz günaydınGünaydın kızlar
Ayy allah kolaylık versin bizde 2 yaşında yız azılar çıkıyo çok fena durumdayız sormaTürkiyeevett Ama iki gündür kızım dişten dolayı uyuyamıyor. Ben de malum. 1 yaşımıza geliyoruz inşaallah teyzesi
Harikasın abla maşallahGunaydin hanimlar...
Gecen hafta: 87.5
Bu hafta: 86
Fark: 1.5
%1,71
kulaklarım çınlatılmış :)JaneRizzoli muthis kilo verdi keto ile. Suan ailesi yaninda ama gelince yardimci olacagina eminim
E English_teacherrr de yol gosterip Ilk hafta baya iyi kilo verdirdi
Bende ketoyu seviyorum. Disiplin gerekli Devam ettirmek icin
hem de sağlam veriyorsun :)Oyy hatrladım eımdı mesajını doğru dikkat dagınıklıgı vardıallah kolaylık versın ozge kaptana
Çok sevdıgımJaneRizzoli nin bir sözü var neyyyy? Karbonhidrat ı 20 gr altında tutunca kılo verıyorsun
Aslında dayanamadım bi kaç bişe atıştırdım tam olmadı ama yine geçen hafta gibi odaklancam bu haftada keto yapcambu hafta keto yapmadın mı?
Yaaa kanki valla çok üzülüyorum sen böyle dedikçe dedim ya apse varsa çekmez keşke aile hekimi antibiyotik vereydi şimdiye kurtulmuştunGünaydın kızlar dişimin ağrısından ölüyorum kulaklarım zonkluyor resmen 8de dişçi kapısına dayandım apse varmış bu şekilde çekemem antibiyotik iç 3 gün daha dedi. Gece hiç uyuyamadım ağrıdan
Eki Görüntüle 2724254
Özür dilerim eşimreglime çok az kaldı bağırsaklarım çalışmayı durdurdu. Diş ağrısından gözlerimi oyucam hepsi artıya dönüştü malesef
Arrietty_ B Beklenen2
Canım menülerin güzel di aslında ve sporda yapıyosun hiç bişe yemiyorsun ama bazen böyle oluyo sıkma canını lütfenEki Görüntüle 2724244
Arrietty_ kaptanım izne ayrılmak istiyorum 13.09.2020 de başlamışim yarışmaya
Dün ki menüye göre nasıl artı çıkarım sanırım uykusuzluktan bu şekilde listeye zarar veririm ben free olayım bir sure
E English_teacherrr
Cuma:82.6
Güncel :82.8
Fark:+200
Yüzde :%-0.242
Yaaa ay çok çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm yaaa inşallah kolay atlatırsınız annenin durumu daha mı ağır
300 gr olsun bizim olsun
Tebrik ederim
Uykusuzluk olabilir sebep.Eki Görüntüle 2724244
Arrietty_ kaptanım izne ayrılmak istiyorum 13.09.2020 de başlamışim yarışmaya
Dün ki menüye göre nasıl artı çıkarım sanırım uykusuzluktan bu şekilde listeye zarar veririm ben free olayım bir sure
E English_teacherrr
Cuma:82.6
Güncel :82.8
Fark:+200
Yüzde :%-0.242
Ah kuzum 3 gün daha mi cekeceksinGünaydın kızlar dişimin ağrısından ölüyorum kulaklarım zonkluyor resmen 8de dişçi kapısına dayandım apse varmış bu şekilde çekemem antibiyotik iç 3 gün daha dedi. Gece hiç uyuyamadım ağrıdan
Eki Görüntüle 2724254
Özür dilerim eşimreglime çok az kaldı bağırsaklarım çalışmayı durdurdu. Diş ağrısından gözlerimi oyucam hepsi artıya dönüştü malesef
Arrietty_ B Beklenen2
Çok üzüldüm canım tabii izin alabilirsin sağlık her şeyden önemli. Annen en kısa zamanda atlatır umarım. Kötü düşünme lütfen
Cok gecmis olsun
Augmentin verdi zaten dişçi yazdırdım ama 2 gün oldu içmeye başlayalı etki etmemişYaaa kanki valla çok üzülüyorum sen böyle dedikçe dedim ya apse varsa çekmez keşke aile hekimi antibiyotik vereydi şimdiye kurtulmuştun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?