Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Türkiye evett Ama iki gündür kızım dişten dolayı uyuyamıyor. Ben de malum. 1 yaşımıza geliyoruz inşaallah teyzesi
Ayy allah kolaylık versin bizde 2 yaşında yız azılar çıkıyo çok fena durumdayız sorma

Günaydın herkese hayırlı cumalar kızlar
Geçen hafta 101.7
Bu hafta 101.4
Fark -300 gr
Geçen haftanın birincisi ol 300 gr ver neyse Bu bile bişeydir bakalım haftaya ne olacak Arrietty_ @_Vera_

Eklentiler

• 20201120_082312.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 31
JaneRizzoli muthis kilo verdi keto ile. Suan ailesi yaninda ama gelince yardimci olacagina eminim
E English_teacherrr de yol gosterip Ilk hafta baya iyi kilo verdirdi

Bende ketoyu seviyorum. Disiplin gerekli Devam ettirmek icin
kulaklarım çınlatılmış :)
evet keto konusu cidden harika bir olay bence
hem de sağlam veriyorsun :)
E English_teacherrr şahittir :)

Günaydın kızlar dişimin ağrısından ölüyorum kulaklarım zonkluyor resmen 8de dişçi kapısına dayandım apse varmış bu şekilde çekemem antibiyotik iç 3 gün daha dedi. Gece hiç uyuyamadım ağrıdan

Özür dilerim eşim reglime çok az kaldı bağırsaklarım çalışmayı durdurdu. Diş ağrısından gözlerimi oyucam hepsi artıya dönüştü malesef
Arrietty_ B Beklenen2

Yaaa kanki valla çok üzülüyorum sen böyle dedikçe dedim ya apse varsa çekmez keşke aile hekimi antibiyotik vereydi şimdiye kurtulmuştun

Canım menülerin güzel di aslında ve sporda yapıyosun hiç bişe yemiyorsun ama bazen böyle oluyo sıkma canını lütfen

Yaaa ay çok çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm yaaa inşallah kolay atlatırsınız annenin durumu daha mı ağır dualarım sizinle

Günaydın herkese hayırlı cumalar kızlar
Geçen hafta 101.7
Bu hafta 101.4
Fark -300 gr
Geçen haftanın birincisi ol 300 gr ver neyse Bu bile bişeydir bakalım haftaya ne olacak Arrietty_ @_Vera_
300 gr olsun bizim olsun
Belki Nohut yerine Mercimek krepleri yuzunden az gitti? Veya yag az aldin?
Ama iyi bence yine moral bozmuyoruz
Gecen hafta 77.6
Bu hafta 76.1
Fark 1.5
Yüzde 1.93
Eki Görüntüle 2724232
Tebrik ederim
Harika fark
Uykusuzluk olabilir sebep.
Tamam canim. Kendini hazir hissedince girersin yine esas listeye.

Ah kuzum 3 gün daha mi cekeceksin
Tartiya takilma. Antibiotik aliyorsun

Çok üzüldüm canım tabii izin alabilirsin sağlık her şeyden önemli. Annen en kısa zamanda atlatır umarım. Kötü düşünme lütfen

Cok gecmis olsun
Belirtin varmiydi?
Birde görücü geldi gitti
Kendini toparliyana kadar izinli olabilirsin

Yaaa kanki valla çok üzülüyorum sen böyle dedikçe dedim ya apse varsa çekmez keşke aile hekimi antibiyotik vereydi şimdiye kurtulmuştun
Augmentin verdi zaten dişçi yazdırdım ama 2 gün oldu içmeye başlayalı etki etmemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…