- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Aynen canım ben sadece listeyi kötü etkilemekten hoşlanmıyorum kilo verenlerin emeklerine yazık oluyor onun için free daha doğru olacak takım içinsüper menü adımlar da şahane
eşim o gofret hiç olmadı
çok güzel bir eksi maşallah
maşallah abla ne güzel zayıflıyorsun
eksi değil mi 700 gram maşallah
300 gramda olsa eksi eksidir kanki
süper bir eksileslieler etkisini gösterdi ne güzelll
sen artıların ödemlerin kadınısın sen ve ben takıldık kaldık bu hafta kırıcaz inşallahpes etmek yok kararlı olmak var
65 geldiii bana neden gelemiyor bi türlü ya
bir 65 daha kıskandım sizi kıskandımmm
teşekkür ederim
eksi süperrrhaftaya 69 kesin bence
allah rahmet eylesin
800 süper eksi
güzel menü kaptanım
ellerine sağlık kaptanım
wowww eksi süperrr
haftaya eksi kesin gelicek moral bozmaya gerek yok
güzel eksi
Çok iyi anlıyorum bizimde öyleydi canım emzirirken de emmeyi kestim düzeldi şimdi yine azılar çıkıyo huysuzlanıyo gece çok kalkıyo ama emmiyo5 gune ancak etki ediyor canım ağrı kesici almıyor musun gerçi dişe ağrı kesiciler etki etmiyor ama dediğimi dene hele hele karanfil yağı resmen uyuşturuyor anestezi almış gibi ağrı kesiliyor
Bilmiyorum gece çok kalkıyorum dış çıkacak sanırım meme sürekli ağzında dursun istiyor emzkrmekten içim çekiliyor artık
Çok geçmiş olsun inşallah annende sende çabuk iyilesirsiniz
Tebrikler canım
Tebrikler kaptanım
Fazlası da zarar galiba ben bu hafta 3 gün yedim neredeyse
İnşaallah canımsüper menü adımlar da şahane
eşim o gofret hiç olmadı
çok güzel bir eksi maşallah
maşallah abla ne güzel zayıflıyorsun
eksi değil mi 700 gram maşallah
300 gramda olsa eksi eksidir kanki
süper bir eksileslieler etkisini gösterdi ne güzelll
sen artıların ödemlerin kadınısın sen ve ben takıldık kaldık bu hafta kırıcaz inşallahpes etmek yok kararlı olmak var
65 geldiii bana neden gelemiyor bi türlü ya
bir 65 daha kıskandım sizi kıskandımmm
teşekkür ederim
eksi süperrrhaftaya 69 kesin bence
allah rahmet eylesin
800 süper eksi
güzel menü kaptanım
ellerine sağlık kaptanım
wowww eksi süperrr
haftaya eksi kesin gelicek moral bozmaya gerek yok
güzel eksi
Oğlumda böyleydi emzirme bitince odasını ayırdım 4 yasa kadar gece 3-4 kez yanına çağırıyordu tam rahata etmistim işte kendi başımı kendim yaktımÇok iyi anlıyorum bizimde öyleydi canım emzirirken de emmeyi kestim düzeldi şimdi yine azılar çıkıyo huysuzlanıyo gece çok kalkıyo ama emmiyo
Amaan 2. Olunca işte yine sar başa oluyo malesef benimde öyle olacak sanırımOğlumda böyleydi emzirme bitince odasını ayırdım 4 yasa kadar gece 3-4 kez yanına çağırıyordu tam rahata etmistim işte kendi başımı kendim yaktım
Yok ablacigim
Tamam canımcımVaryemez canim birkac seye dikkat edermisin
Foto paylasimi yaptigin da ilk sayfada ki ornek gibi olmasi. Gecen hafta
Bu hafts
Fark
Yuzde
Hesaplari
Ayrica menu bildirimi yaparken en sona
Su yazip miktarini?
Yanlis hesapliyacagim diye ödüm kopuyor
Genel olarak kizlar ;
Su 1 haftadir baya aktifim evdeyim diye
Ama inanin ise donecegim de vaktim az olacak.
Puan, su, Yüzde hesaplarini yapmaya ozen gosterirseniz sevinirim
Yazdim daha once sanirim.Yok ablacigim
Gordum ben muthis sonuclu tartiyi
Etiket kismi pek onemli degil. Bu sabahdan itibaren yazilan sayfalari 3defa okudum tekrar. Kacirmis oldugum bildirim var mi diye
Onemli olan
Gecen hafta
Bu hafta
Fark
Yuzde
Ve fotograf Paylasiminin dogru olmasi
Abla. Seni listeye alalim mi
Burdan dosya ekle bölümünden foto cektim cekerken yuzdesi yavas dolmaya basladi sonra baktim silinmistiÖyle olmuyor canım haftaya kilon artı çıkarsa bulunmuyor ,eksi çıkarsan ikiye bölünüyor yani sadece bu hafta yüzdenin sıfır olması değil ki . Sen foto çekince sildin mi
Keşke diyorum daha önce yapsaydım sonra diyorum ki kıskançlık yaşamadik hiç , büyüğü bunalıma girmedi kardeş geldi diye filan aslında 5 yaş ara çok doğru ama işte rahatı bozmak da ne bileyim akıl karı değilAmaan 2. Olunca işte yine sar başa oluyo malesef benimde öyle olacak sanırım
Tuhh sen bı dahakine normal foto çek canım sonra eklersin ordan çekmek güvenilir değilBurdan dosya ekle bölümünden foto cektim cekerken yuzdesi yavas dolmaya basladi sonra baktim silinmisti
Aynen canim bi daha oyle yapayimTuhh sen bı dahakine normal foto çek canım sonra eklersin ordan çekmek güvenilir değil
Yazdin yazdin. Ama ben cabaliyorum seni almaya listeyeYazdim daha once sanirim.
Benim hastaligim norolojik. Geliyorum demiyor, hersey yolunda derken, cat kapi geliyor.
Bu sorun olmaz mi?
Ben sorun olacagini dusundugum icin fasulyeden oyuna katiliyorum...
Bir gun pat diye gelemezsem sorun olmayacaksa alin, benim icin farketmez...Yazdin yazdin. Ama ben cabaliyorum seni almaya listeye
Fasulye ama super fasulyesin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?