Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aynen canım ben sadece listeyi kötü etkilemekten hoşlanmıyorum kilo verenlerin emeklerine yazık oluyor onun için free daha doğru olacak takım için

Çok iyi anlıyorum bizimde öyleydi canım emzirirken de emmeyi kestim düzeldi şimdi yine azılar çıkıyo huysuzlanıyo gece çok kalkıyo ama emmiyo

İnşaallah canım

Çok iyi anlıyorum bizimde öyleydi canım emzirirken de emmeyi kestim düzeldi şimdi yine azılar çıkıyo huysuzlanıyo gece çok kalkıyo ama emmiyo
Oğlumda böyleydi emzirme bitince odasını ayırdım 4 yasa kadar gece 3-4 kez yanına çağırıyordu tam rahata etmistim işte kendi başımı kendim yaktım

Oğlumda böyleydi emzirme bitince odasını ayırdım 4 yasa kadar gece 3-4 kez yanına çağırıyordu tam rahata etmistim işte kendi başımı kendim yaktım
Amaan 2. Olunca işte yine sar başa oluyo malesef benimde öyle olacak sanırım

Arrietty_ ,@_Vera_ Tarti fotografini etiket yapmadan paylastim galiba, yeniden paylasmam gerekiyor mu?
Yok ablacigim
Gordum ben muthis sonuclu tartiyi
Etiket kismi pek onemli degil. Bu sabahdan itibaren yazilan sayfalari 3defa okudum tekrar. Kacirmis oldugum bildirim var mi diye
Onemli olan
Gecen hafta
Bu hafta
Fark
Yuzde
Ve fotograf Paylasiminin dogru olmasi

Abla. Seni listeye alalim mi

Varyemez canim birkac seye dikkat edermisin
Foto paylasimi yaptigin da ilk sayfada ki ornek gibi olmasi. Gecen hafta
Bu hafts
Fark
Yuzde
Hesaplari
Ayrica menu bildirimi yaparken en sona
Su yazip miktarini?
Yanlis hesapliyacagim diye ödüm kopuyor

Genel olarak kizlar ;
Su 1 haftadir baya aktifim evdeyim diye
Ama inanin ise donecegim de vaktim az olacak.
Puan, su, Yüzde hesaplarini yapmaya ozen gosterirseniz sevinirim

Tamam canımcım

Yazdim daha once sanirim.
Benim hastaligim norolojik. Geliyorum demiyor, hersey yolunda derken, cat kapi geliyor.
Bu sorun olmaz mi?
Ben sorun olacagini dusundugum icin fasulyeden oyuna katiliyorum...

Öyle olmuyor canım haftaya kilon artı çıkarsa bulunmuyor ,eksi çıkarsan ikiye bölünüyor yani sadece bu hafta yüzdenin sıfır olması değil ki . Sen foto çekince sildin mi
Burdan dosya ekle bölümünden foto cektim cekerken yuzdesi yavas dolmaya basladi sonra baktim silinmisti

Amaan 2. Olunca işte yine sar başa oluyo malesef benimde öyle olacak sanırım
Keşke diyorum daha önce yapsaydım sonra diyorum ki kıskançlık yaşamadik hiç , büyüğü bunalıma girmedi kardeş geldi diye filan aslında 5 yaş ara çok doğru ama işte rahatı bozmak da ne bileyim akıl karı değil

Yazdim daha once sanirim.
Benim hastaligim norolojik. Geliyorum demiyor, hersey yolunda derken, cat kapi geliyor.
Bu sorun olmaz mi?
Ben sorun olacagini dusundugum icin fasulyeden oyuna katiliyorum...
Yazdin yazdin. Ama ben cabaliyorum seni almaya listeye
Fasulye ama super fasulyesin sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…