Evet canim haklisin ama bi insaat santiyesindeyim o yuzden imkanlarim cok kisitli bir suru aksilik ust uste geldi ama pazar donuyorum duzelicek umarim
nidah cım umren şimdiden hayırlı olsun bizlerede dua et canım
gelelim banaaaa
sanırım bunalımdayım.şimdi size psikoloğa içini dker gibi yazacağım.
bu kilo olayı yıllardır yakamı bırakmıyor..öyle çok kilolu hiçbir zaman olmadım.en fazla balık etli tabir edilen tipte biri oldum.ama benim gözüm hep incecik olmaktaydı.yalnız burda beynim ve midem savaş haline giriyorlar.iştahlı biriyim.bazı şeyleri hayatımdan çıkarmam.Allah korusun bi hastalık olmadığı sürece çokğu şeye zaafım var.bazen isyan edesim geliyor..millet hamilelikte 25 kilo alıyor 40 günde eski haline dönüyor nasıl iş ben anlamadım.bide hiçbişey yapmadık diyorlarya orada kopuyorum.ben 14 aldım hala 5 kilo fazlam var.ve gitmiyor..en azından benim istediğim şekilde gitmiyor.bende istiyorum pat diye gitsin başkalrı gibi.78 küsürle girdim doğuma 74 küsür çıktım.ve kendi çabalrım olmadan asla bu 5 kiloyuda veremezdim adım gibi eminim.bir sürü plan yapıyorum.yürüyüş yapıcam leslie yapıcam,slim in 6 yapıcam,pilates yapıcam....cam cam camm....gelen gden oluyor boş durmuyoruz,bıktım misafirden yemin ederim.e onlara ikramda yapılıyor.1 gün yeme 3 gün yeme 4. gün pes ediyorum gözümün önünde.aslında 5 kilo kulağa çok az geliyor..evet az,kimisi onu 2 haftada hiç zorlanmadan veriyor.benim bebiş haftaya 3 aylık olacak ve ben hala 5 kiloyla uğraşıyorum.bide işin sonrası var.5 kilodan sonra 6 daha vermek istiyorum..çevremdekiler çok abarttığımı düşünüyor kilo işini..62 den aşağısını göremiyorum.vücudum orda kitleniyor.uğraş uğraş sonuç alamayınca yeter be deyip bırakıyorum ve 62 den sonrayı göremiyorum.58 olsam o gün bayılırım herhalde svinçten.çok sinirlerim bozuk,üzgünüm.bıktım....artık 38-40 değil sadece 38 giymek istiyorum.(şimdi 42 de giyiyorum o ayrı)çevremde hiç motive edici biri yok..hep köstek hep köstek..diyet olayını oturtmak için evime gitmem lazım eylülde oda anca.ama bu seferde spor yapamam 2 küçük çocukla ondan korkuyorum..nolur kızlar motive edici bişeyler söyleyin çok kötüyüm ben.pes etmenin eşğindeyim..pes etsem de böle mutlu olmayacağım adım gibi eminim hep başkalrına özeneceğim.3 kız kuzenim var(anne tarafından)
biri 1.70 boy 50 kilo.ölçüleri tam tamına 90-6090
diğeri 1.63 boyunda oda incecik bel,sıfır göbek.çok az kalça ama yakışıyor
diğeri 31 yaşında 1.70 boy 59 kilo
toplanınca ben aralarında pehlivan gibi kalıyorum artık çok moralim bozuluyor.evime gidince aylarca gelemicem..dönüşümde incecik olmak hayalim..ama bu hayal yıllardır var ve ben o 58 i bi kere bile göremedim..artık hedef değil gerçekten hayal gibi geliyor
gelelim banaaaa
bu kilo olayı yıllardır yakamı bırakmıyor..öyle çok kilolu hiçbir zaman olmadım.en fazla balık etli tabir edilen tipte biri oldum.ama benim gözüm hep incecik olmaktaydı.yalnız burda beynim ve midem savaş haline giriyorlar.iştahlı biriyim.bazı şeyleri hayatımdan çıkarmam.Allah korusun bi hastalık olmadığı sürece çokğu şeye zaafım var.bazen isyan edesim geliyor..millet hamilelikte 25 kilo alıyor 40 günde eski haline dönüyor nasıl iş ben anlamadım.bide hiçbişey yapmadık diyorlarya orada kopuyorum.ben 14 aldım hala 5 kilo fazlam var.ve gitmiyor..en azından benim istediğim şekilde gitmiyor.bende istiyorum pat diye gitsin başkalrı gibi.78 küsürle girdim doğuma 74 küsür çıktım.ve kendi çabalrım olmadan asla bu 5 kiloyuda veremezdim adım gibi eminim.bir sürü plan yapıyorum.yürüyüş yapıcam leslie yapıcam,slim in 6 yapıcam,pilates yapıcam....cam cam camm....gelen gden oluyor boş durmuyoruz,bıktım misafirden yemin ederim.e onlara ikramda yapılıyor.1 gün yeme 3 gün yeme 4. gün pes ediyorum gözümün önünde.aslında 5 kilo kulağa çok az geliyor..evet az,kimisi onu 2 haftada hiç zorlanmadan veriyor.benim bebiş haftaya 3 aylık olacak ve ben hala 5 kiloyla uğraşıyorum.bide işin sonrası var.5 kilodan sonra 6 daha vermek istiyorum..çevremdekiler çok abarttığımı düşünüyor kilo işini..62 den aşağısını göremiyorum.vücudum orda kitleniyor.uğraş uğraş sonuç alamayınca yeter be deyip bırakıyorum ve 62 den sonrayı göremiyorum.58 olsam o gün bayılırım herhalde svinçten.çok sinirlerim bozuk,üzgünüm.bıktım....artık 38-40 değil sadece 38 giymek istiyorum.(şimdi 42 de giyiyorum o ayrı)çevremde hiç motive edici biri yok..hep köstek hep köstek..diyet olayını oturtmak için evime gitmem lazım eylülde oda anca.ama bu seferde spor yapamam 2 küçük çocukla ondan korkuyorum..nolur kızlar motive edici bişeyler söyleyin çok kötüyüm ben.pes etmenin eşğindeyim..pes etsem de böle mutlu olmayacağım adım gibi eminim hep başkalrına özeneceğim.3 kız kuzenim var(anne tarafından)
toplanınca ben aralarında pehlivan gibi kalıyorum artık çok moralim bozuluyor.evime gidince aylarca gelemicem..dönüşümde incecik olmak hayalim..ama bu hayal yıllardır var ve ben o 58 i bi kere bile göremedim..artık hedef değil gerçekten hayal gibi geliyor
sağolun kızlar bıraksam çok pişman olacağımı bende biliyorum..ama bir zaman geliyor enerjiğim yani beni bıraksalar kendi halime.karışmasalar,yediğimi,diyetimi eleştirmeseler,sporumu güzelce yapsam çok güzel sonuçlar alacağım.
ama bir düzenim yok.kahvaltıyı yapıyoruz hooop telefon.öğleden sonra size gelcez.hadi bi temizlik,ikram yapıyoruz derken öğlen oluyor.çocukları doyur uyut,insanlar gelsin.günler uzun diye geç gidiyorlar.akşam yemeği,sonrasında yorgun bir beden.hiç dışarıya yüryüşe çıkacak,leslie yapacak halim kalmıyor.hep aynı terane.yada köye gderiz anneannemlere.ya gözleme,ya pide,yada su böreği yaparlar.yemezsem tonlarla laf söylerler.senin sütün yok yemiyorsunda olmuyor..o süt zaten hiç yemiyor hiç memnun değiller.onlara göre bebek hep aç...gurbetteyim çok çevrem yok yalnızım diye hayıflanıyordum ama anladım ki ben kendime bir dünya kurmuşum,bir düzenim var.aslında öylede mutluymuşum bunu farkettim.en azından karışanım yok.hergün gelenim yok.istediğim şekilde yemek yapıyorum yiyorum.sabah erken kalkıyorum yada çocuk(lar oldu artık) uyuyunca sporumu yapıyorum...sanki hamilelik öncesi 64 e hiç dönemeyecekmişim gibi geliyor
gelelim banaaaa
günaydin kizlar,hepinize güzel ve kacamkasiz bir hafta sonu diliyoumm..
nidaahhhhhhh bittin sen bacim,cok kötü alicam ifadeni
Günaydın kızlar...
nasılsınız...
herkese güzel bir hafta sonu diliyorum...
hahaa vala kahaltıda cozuttum biraz amaaa no problemm
pazar-pzt-salı-çarş 4günüm var benimmm ona göreee sen 4 günde o artıları hayatta veremessin canım uğraşma:)))))
öglemi diyosun,ya verdim dersemgeldikten sonra yaris devam edicek ona göre,sen 58 de mezun olmak istedigni eminmisin,hazir olmusken 55 yapalim seni
kizlar moral olsun diye eski yeni fotolarimi kyoucam size,ne kadar olursa a rtik :) ogluma cektirdim az önce idare etceniz :)
sabırsızlıkla bekliyorum:89:kizlar moral olsun diye eski yeni fotolarimi kyoucam size,ne kadar olursa a rtik :) ogluma cektirdim az önce idare etceniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?