yemessen yeme denemesi bedava hahhaha
bu hafta zafer senin olsun bakalim,ama hafaya cok pis alicam intikamimi ona göre :)
benimle yarismak isteyen biri daha vardi kimdiki o :)
kaptanım seninle ben de yarışmak istiyorum zaten şehir dışında malesef 4 gün de o kadar saçma sapan şeyler yedim ki yarış şart bana. ben cumadan sonra kesin kilo almışımdır sabah tartılacağım henüz ne kadardır bilemiyorum, yani beni yenmen zor olmaz sanırım ama yine de denemek istiyorum.
bu arada eşimle 1 aydır görüşmüyordum bacaklarımın yeni halini görünce bu kadar kısa zamanda selülitlerimin bu kadar çok azalmasına çok şaşırdı. senin krem nasıl işe yarıyor mu
olur canim benim icin farketmez ama uyariyim ben bu hafta cok iddaliyim eger metom bana bi kazik atmassa tabi :) istersen haftaya yaris benle hhahaha
yok cnaim ya gitti benim para cöpe ,bir daha ömrü billah inanmam bu safsatalara,kafama vuruyom ama gec kaldim bugün 5.günüm bitene kadar sürücem ama selülitler oldugu yerinde duruyo ama sanki popodan 1 cm inceldim kremin faydasimi bilemiyorum..sen selülit cdsini yapmistin dimi,ah su tembellik :)
kizlar oglum hasta olsu,kusuyor,ateside varuyuyo simdi,fazla uygrayamassam habeirniz olsun..
kizlar oglum hasta olsu,kusuyor,ateside varuyuyo simdi,fazla uygrayamassam habeirniz olsun..
çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah...
geçmiş olsungökçenin bebegi de ateşlenmiş yaz geldi bi rahat bırakmadı mikroplar çocuklarımızı
sagol canim,onada gecmis olsun,valla bilemiyorum suanda üsütmemi mikropmu,her neyse cabuk atlatirlar ins,4 saattri uyuyor yavrum,uyusun dinlensin ama bisey yemedi
21 günlük kamp dönemim bitti, 21 günde 4 kilo verdim.pilates yapmasam daha da fazla verirdim ama görünüşte bu kadar değişim olmazdı kesin.
şimdi lahana kürü bitti onun yerine sirke bal karışımı mı yoksa tarçın bal karışımını mı yapsam karar veremedim. bu karışımları deneyeniniz var mı?
canım hayırlı olsunnn..nasıl bir kamp dönemiydi bu??? nasıl verdinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?