Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ohcnaimadegsin tesekür ederim canim,kendiin toparlamana sevindim,en dogru karari verdin..

bugünkü menüm

sabah
1 kase müsli

ara
karpuz

ögle
1 adet tost
1 dilim kepek ekmegine nutella

ara
8-10 findik

aksam
1 kase müsli

yemessen yeme denemesi bedava hahhaha

bu hafta zafer senin olsun bakalim,ama hafaya cok pis alicam intikamimi ona göre :)

benimle yarismak isteyen biri daha vardi kimdiki o :)

kaptanım seninle ben de yarışmak istiyorum zaten şehir dışında malesef 4 gün de o kadar saçma sapan şeyler yedim ki yarış şart bana. ben cumadan sonra kesin kilo almışımdır sabah tartılacağım henüz ne kadardır bilemiyorum, yani beni yenmen zor olmaz sanırım ama yine de denemek istiyorum.

bu arada eşimle 1 aydır görüşmüyordum bacaklarımın yeni halini görünce bu kadar kısa zamanda selülitlerimin bu kadar çok azalmasına çok şaşırdı. senin krem nasıl işe yarıyor mu

olur canim benim icin farketmez ama uyariyim ben bu hafta cok iddaliyim eger metom bana bi kazik atmassa tabi :) istersen haftaya yaris benle hhahaha

yok cnaim ya gitti benim para cöpe ,bir daha ömrü billah inanmam bu safsatalara,kafama vuruyom ama gec kaldim bugün 5.günüm bitene kadar sürücem ama selülitler oldugu yerinde duruyo ama sanki popodan 1 cm inceldim kremin faydasimi bilemiyorum..sen selülit cdsini yapmistin dimi,ah su tembellik :)

sabah ki kolma göre karar vereyim en iyisi ben sonra kilo almışsam çok demorileze olmayım da haftaya hesaplaşırım seninle ne de olsa b u hafta sen bu azimle bol bol kilo verip haftaya kadar yorulursun ben de seni geçerim :)

evet canım selülitsavar yaptım 21 gün

slm kızlar misafirim var giremiyorum 2 gündür, tabiki cozuttum hep dışarda yedik o yüzden yazmıyım menülerimi yarın düzeltçem inş

hasretim gerçekten süper incelmişsin ben olsam orda dururdum ama hedefin olması güzel inş bigün 55 olucaksın, benim hedefim bile yok

ohcanımadeysin, ben hiçbi zaman ideal kilomda olmadım boyum 169 hep 65-70 arası gezdim durdum hamileliköncesi 2 yıl boyunca 66-67 kiloydum üst tarafım 38 alt tarafım 40 bedendi ortalama, onunla yetiniyodum ama zaman zaman özenirdim ince bayanlara, hatta bebegim olduktan sonra bu kiloda olsam süper olur ama dogurmamış bi kadın için azcık fazla bu kilo diye düşünürdüm, yani kilomu sorun etmezdim, ama dogumdan sonra emzirirken 7 kilo alıp nerdeyse 80e ulaştım ve o dönem çok moralim bozuldu sonra taktım bende zayıflama meselesine, yani ben senin durumundayken bebegim 3 aylıkken degil kilo vermeye çalısmak süt üretmek için habire yiyodum ve kilo alıyodum sen erkenden başlamışsın negüzel bebegin 1 yaşındayken de istedigin kiloya ulaşmış olursun şimdi aynı kilodayız seninle ama benim bebiş senin bebişten 1 yaş büyük:)
aslında benim hedefim dogum öncesi kiloma ulaşmaktı ama burda gaza geliyorum bende 60 olsam diye hayal bile ediyorum bazen:) bakalım hele bi 65leri göreyim sonra kesin 60 yapçam hedefi, ama hiç acelem yok verdikten sonra almamak için yavaş yavaş gitsin kilolar ve geri gelmesin, seninde çok vaktin var annenin dedigi gib, manken diiliz podyuma çıkmıcaz acelemiz yok motivasyonumuz bozulmasın yeter

herkese günaydın arkadaşlar...
kaçamaksız güzel bir hafta diliyorum hepinize...

kimse yok menümü yazayim bari

sabah
1 kase müsli

ara
4 adet kayisi

ögle
pazi kavurmasi( pattesli)
yogurt

ara
4 adet kayisi

aksam
1 kase müsli
yarim muz

21 günlük kamp dönemim bitti, 21 günde 4 kilo verdim. pilates yapmasam daha da fazla verirdim ama görünüşte bu kadar değişim olmazdı kesin.

şimdi lahana kürü bitti onun yerine sirke bal karışımı mı yoksa tarçın bal karışımını mı yapsam karar veremedim. bu karışımları deneyeniniz var mı?

canım hayırlı olsunnn..nasıl bir kamp dönemiydi bu??? nasıl verdinn

bugun ki menümden memnun değilimmm..hemde hiçç
sabah, kek, süt
ara yok
öğle. izmir köfte, az pilav
ara yok
akşam. nesfit-süt

günaydin kizlar,yatip kalkmaktan kafam kazan gibi,büyük oglumda ateslendi gece,ufaklik iyi simdilik..büyük bir hirs ve azimle baslayan haftami hastaliklar engelledi malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…