Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

eski ve yeni ölcüleride yazayim bari,deniz gitcekmi diye soruyodun ya bak gidiyo iste cok sükür

eski
bel 90

göbek 100

kalca 118

bacak 68

yeni
bel 69
göbek 75
kalca 97
bacak 56

Son düzenleme:
aman allahım gözlerime inanamıyorum...
resmen yarısı gitmiş kız vücudunun...
süeper olmuş canım yaaaaa bayıldım vallahi azmine...

süperrrrrrr

yasemin ilk fotolar kaçkilo doğum sonrası dimi?

o göbek nasıl gitti yaa benimki hala baya fazla vücudun süper görünüyo tatlım 55 olmuş halini düşünemiom:) süpersin maşallah

aman allahım gözlerime inanamıyorum...
resmen yarısı gitmiş kız vücudunun...
süeper olmuş canım yaaaaa bayıldım vallahi azmine...

süperrrrrrr

yasemin ilk fotolar kaçkilo doğum sonrası dimi?

o göbek nasıl gitti yaa benimki hala baya fazla vücudun süper görünüyo tatlım 55 olmuş halini düşünemiom:) süpersin maşallah

ay kizlar simartmayin beni,sylarim sonra diyeti daha yolum var o göbekle popo gidecek daha :)

evet canim dogum sonrasi diyete basladigim ilk zaman 80 kilo

ay kizlar simartmayin beni,sylarim sonra diyeti daha yolum var o göbekle popo gidecek daha :)

evet canim dogum sonrasi diyete basladigim ilk zaman 80 kilo

yasemin mekik falan çektinmi kız gübee nasıl erittin bişi yokki üst tarafında altta bile yok yaa.spora devam et imkanın varken diyetten ziyade sporluksun:)

yasemin mekik falan çektinmi kız gübee nasıl erittin bişi yokki üst tarafında altta bile yok yaa.spora devam et imkanın varken diyetten ziyade sporluksun:)

yok canim öyle cok spor yapmadim bi abimin dügünüe gidecegim zaman gecen sene ypamistim düzenli simdide ra mazandan sonra bi daha bi asilicam spora bakalim.yok ya resimlere aldanma :) göbegimi sevmiyom cok sarkti popo desen oda sarkik toparlanmalari lazim..diyetider 55 görmeden birakamam 7 senedir 55 kilo olcam diye ugrasiyom hahaha Allah izin verirse 55 olmadan birkmam :) sonra belki 52

bugunki menüm
sabah: zeytin, peynir, yarım yum
ara: 3 adet form bisküvi
öğle: dürüm*cola
akşam. nestle*süt

tesekür edeirm denizcim.

menün pek ic acici degil malesef

bende dün ve bugünkü menümü yazayim

sabah
1 kase müsli yagsiz sütel

ara
nektarin

ögle
kanat tavuk,salata

ara
kiraz

aksam
1 kase müsli

bügün

sabah
1 kase müsli

ara
kiraz

ögle-aksam
mangalda et,salata

bi kac cubuk kraker.

bugunki menüm
sabah: zeytin, peynir, yarım yum
ara: 3 adet form bisküvi
öğle: dürüm*cola
akşam. nestle*süt

ay akşama nestle yazmışımm..nesfitt..şu zayıflama programı olannn..

hasretim fazlamı kaçmışşş..dürümden dolayımııı..kız ölüyom ben acımdan amaaaa

yasemin müsli ne kız olmamış hiç beğenmedim kahvaltını misss gibi bi haftasonu kahvaltısı bekliyorum bugün senden:)))

deniz kola içme tatlım bebeğe zararlı asitler,hoş kendimize de zararlı..
ben 2yıldır asitli hiçbir içecek içmiyorum emziriyorum diye..alıştım artık aramıyorum da.ayran süper bi tercih evet.

Son düzenleme:
iyi pazarlar kızlar.

bugün öğleden sonra dışarı çıkcaz,oğlumu havuza sokcaz :)çok sıcaaakkk hava bunaldı kuzum.hafif ateşi var ama havuzda söner inş:)

1-2 gün de annemdeyim fazla uğrayamaya bilirim...

haklısınız kızlar pes edince fazlasıyla geri dönüyor kilolar.
dün annemde dedi neyin var senin diye.bende anlattım içimdekileri.buraya yazdıklarımın aynısını söyledim.
kızım sen manyakmısın dedi.neden bu kadar takıntı haline getirdin,bazılarına göre daha kilolu olabilirsin ama çoğu insana görede çok daha zayıfsın,dışarı çıkınca bi etrafına bak daha doğum bile yapmamış bir sürü obez denilebilecek insan göreceksin.daha doğum yapalı 3 ay olmuş 2 çocuğun var,biraz kendine zaman tanı.arkandan koşturan yok.best model seçmlerine mi katılacaksın 2 ay sonra.1 yıl geçsin hele hala verememişsen o zaman belki üzülürsün şuan çok erken.takıntıyı bırak rahat ol,Allah başka dert vermesin.imtihan etmesin dedi.çok haklı aslında koşturan yok,eşimden daha 1 kere kilon var göbeğin var kilo versen iyi olur tarzında laflar duymadım.hadi o söylese kafama takarım.neyse kendime zaman tanıyacağım.fırsatım oldukça hergün tempolu yürüyüşe çıkacağım ve karın egzersizleri yapacağım.yemeyide bir şekilde düzene sokacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…