aman allahım gözlerime inanamıyorum...
resmen yarısı gitmiş kız vücudunun...
süeper olmuş canım yaaaaa bayıldım vallahi azmine...
süperrrrrrr
yasemin ilk fotolar kaçkilo doğum sonrası dimi?
o göbek nasıl gitti yaa benimki hala baya fazla vücudun süper görünüyo tatlım 55 olmuş halini düşünemiom:) süpersin maşallah
aman allahım gözlerime inanamıyorum...
resmen yarısı gitmiş kız vücudunun...
süeper olmuş canım yaaaaa bayıldım vallahi azmine...
ay kizlar simartmayin beni,sylarim sonra diyeti daha yolum var o göbekle popo gidecek daha :)
evet canim dogum sonrasi diyete basladigim ilk zaman 80 kilo
yasemin mekik falan çektinmi kız gübee nasıl erittin bişi yokki üst tarafında altta bile yok yaa.spora devam et imkanın varken diyetten ziyade sporluksun:)
bide sizi görsek :)))
ben uzun zamandır düşünüyorum da eşimden vize çıkmadı...
çok kıskanç da olmaz diyo başka bişey demiyo...
Eki Görüntüle 225677 Eki Görüntüle 225678 Eki Görüntüle 225679 Eki Görüntüle 225680 Eki Görüntüle 225681 Eki Görüntüle 225682 Eki Görüntüle 225683
eski ve yeni ölcüleride yazayim bari,deniz gitcekmi diye soruyodun ya bak gidiyo iste cok sükür
eski
bel 90
göbek 100
kalca 118
bacak 68
yeni
bel 69
göbek 75
kalca 97
bacak 56
Eki Görüntüle 225677 Eki Görüntüle 225678 Eki Görüntüle 225679 Eki Görüntüle 225680 Eki Görüntüle 225681 Eki Görüntüle 225682 Eki Görüntüle 225683
eski ve yeni ölcüleride yazayim bari,deniz gitcekmi diye soruyodun ya bak gidiyo iste cok sükür
eski
bel 90
göbek 100
kalca 118
bacak 68
yeni
bel 69
göbek 75
kalca 97
bacak 56
hasretim süper görünüyosun .ben senin gibi olsam hiç uğraşmam valla.hiç bişey kalmamışki.
bugunki menüm
sabah: zeytin, peynir, yarım yum
ara: 3 adet form bisküvi
öğle: dürüm*cola
akşam. nestle*süt
ay akşama nestle yazmışımm..nesfitt..şu zayıflama programı olannn..
hasretim fazlamı kaçmışşş..dürümden dolayımııı..kız ölüyom ben acımdan amaaaa
Ohcanıma deysin benim kız 7 yaşına geldi ben hala doğumöncesine dönemedim.60ın altını göremedim bebeğin çok küçük daha tadını çıkar sıkma ..Emzirme bitince hafiften spor yaparsın bende senin gibiyim banada herkes aaa hala diyettemisin diyor.Vücudunla savaşma kendinlede 2 çocuk doğurdun dur bir hormonların dengeye gelsin.Önce vericeğine inan bunu laf olsun diye demiyorum İNAN
Metabolik hastalığın yok
Obez değilsin VERECEKSİN,,,
Ama hemen değil bunu kabullen ve çok aç bırakma kendini herşeyden ye ama az
tatlım dur pes etme sakınn..bak seni gerçekten çok iyi anlıyorum çünkü nerdeyse aynı durumdayımm..ama dahada kötüsü..hayatım boyunca balık etli denecek kilodaydımm..ama en azıdan bir orantı varı vucudumda..doğumda tam 25 kilo aldımm..doğumdan 96yla çıktımm..zar zor 86 ya indim ama şimdi 2 hafta saldım kendimi tatil ayağına şimdi 89 olmuşum genee..seksen dokuzzz düşünsenee..rakama bakk..çoğu insanın 2 katı bir kilo..eski kiloma 14 kilo varr..kendimi çirkinhissediyorum ki öyle olmuşum zartennn..vucudumda güzel denecek yer kalmamışş..göbek, basen popooo..almış başını gitmişş..
pes etmemeliyizz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?