pzt-salı-çarşamba yarışalım senle de zeyneb acık gaza gel kız.dışarda yersen de hep ızgara türü ye yanına salata ooh yeter ağır tatlılar falan dokanmaaa
vuuuuuuuuu süper gııı hoşgeldin 6laraaa:)
yok kız tatlı sevmiyom hele şerbetlileri hiç, çözdüm ben olayı doyunca bırakıyom kilo almıyom ama vermem de heralde hergün kaçamak yaparsam:) bakalım çarsamba salonda tartılcam yag oranım düştüyse yaglarım kasa dönüyo demektir çünkü pantolonlarım sürekli bollaşıyo 1 aydır ama kilo fazla degişmedi
**4.TAKIM 215.ETAP**
hasretim34(/60.6/61.3/-0.7/%-1.16)
mersa ( 80.1/79.6/0.16/ %0.21) 2 hafta bildirimde bulunmadigi icin kilosu bölündü
obur ( 74.5/74/0.5/%0.67)
ohcanimadegsin(69.5/ )gecen hafta bildirimde bulunmadigi icin kilosu bölündü
nidah(60/59.2/0.8/%1.33)
nazkaa(67.7/
capri ( 59.1/58.3/ 0.8/% 1.35) ) yeni üye hedef 53
betussssss(70.7/69.5/1.2/ % 1.7)yeni üye hedef 60
deniz1984( 86.7 )211.etapda izine ayrilmisti,tekrar aramizda
berry31(62.5/61.5/0.33/0.53)213.Etapda izine ayrilmisti,tekrar armizda
4. TAKIM TOPLAM KİLO (
nidah liste sana emanet canim,ben oglumu uyutup dusa giricem sonrada islerim var biraz,,
deniz gelmezse listeye almassin.nazkada gelmesse ayni gecersin...
ama bu hafta son artik cuma gün kilo bildirmeyneleri diskalifiye edicem,daha fazla müsama gösteremiycem,benimde cocugum isim gücüm var aksama kadar burda bekelyemem,kimse kusura bakmasin
uff kızlar yaa..özür diliyorum yaaa..ben öncelikle cuma olduğunu unuttumm..dünde tartılmıştım oysa..sabha oğlumla sıkıntılkalktık birazz..aklımdan çıktı gitti..yasemincim inan bekletmek istemezdimm..biliyosun herzaman zamanında girerimm ama..kilo 89.5 olmuşş..aslında iyi de oldu listey giremediğimm..takımı dibe çekerdimm..
bu arada diyeisyenden sıra adımm..salı gidiyorum inşallahh..testlerimi filan yaptıracamm bakalım nasıl bir menü verecek..
Arkadaslar hepinizden ozur dilerim giremedim sehir disindayim kilom 66.000
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?