Ben yapmamıştım hiç harikaymış gerçekten. Hem çocuğa da eğlence oluyordur harika vallaCanım dans etmek çok güzel aktivite zaten ben günde en az 30 dk dans ediyorum artık oğlanla beraber çıldırıyoruz evdeclub gibi oldu ev
Kaç aylık minik? Benim küçükte 5 aylık, evde birisi yoksa sürekli kucağımda, uykuları düzene girmedi, sadece akşam 21:00 gibi uyuyor.AkşMdan hazırlıcam cidden. Keyfiyet zaten olamz da ağzıma koyamıyorum ki.Yeni kahvaltı yaptım ki oturup kalktım hemen onda bile rahat bırakmadı, tepemde durdu. Ağlaya sızlaya yaptım hemen
Çok güzel, bu sefer foto atacağım.@Hyperborea17DUYURU
6. Takim ile tekrar adim yarisi yapiyoruz. Zipzip kaptan tarafindan geldi bu teklif. Bende kabul ettim.
Tek bir kuralimiz var. Adim fotografi paylasanlarin ismi yarisda yer alacaktir
@Beklenen2Mucizemsn
CanTorun @Seymasymrna
@Birgaripyolcu06 @ozrengin
buketx Ozzybal
@pamukskr @Ceyhans
@hayal_22 @esmeriiim
sedulu E English_teacherrr
@_Vera_ @Ozlemlerhayallar
Her türlü kazan kazan durumu var bu yarışta bol adım demek kiloyu çabuk kaybetmek demekBu haftaki takim yarisindaki birinciliginiz icin tebrik ediyorum kizlar
Adim yarisini ufak farkla kaybetsenizde bu hafta daha iyisini yapacaginiza eminim
Tesekkur ederim kaptanimBu haftaki takim yarisindaki birinciliginiz icin tebrik ediyorum kizlar
Adim yarisini ufak farkla kaybetsenizde bu hafta daha iyisini yapacaginiza eminim
Kesinlikle öyle canımHer türlü kazan kazan durumu var bu yarışta bol adım demek kiloyu çabuk kaybetmek demek
Bende teşekkür ederim kaptanım ❤❤Tesekkur ederim kaptanim
Bu guzel Yaris icinde ayrica tesekkur ederim
Oo HarikasinBende teşekkür ederim kaptanım ❤❤
Diyet yapmadan adimlarla 400 gram verdim bu hafta :)))
300 gramda guzel kaptanım ama herkesin metabolizması farkli birde uyku duzeni cok etkiliyor kilo verme durumunuOo Harikasin
Bende herzaman ki gibi ne kadar yirtinsamda 300gr verdim
Bu hafta da 400 versen ne guzel olur
Allah bağışlasın kolaylık versin. 1 yaşında. Tam da bgn dgmgünüKaç aylık minik? Benim küçükte 5 aylık, evde birisi yoksa sürekli kucağımda, uykuları düzene girmedi, sadece akşam 21:00 gibi uyuyor.
Evet ablacigim bugun basladiYaris bugun mu basliyor?
Evet ablacigim bugun basladi
Aksam adim sayilarinizi bekliyorum
Teşekküd ederiz kaptanımBu haftaki takim yarisindaki birinciliginiz icin tebrik ediyorum kizlar
Aa doğum günü kutlu olsun miniğinAllah bağışlasın kolaylık versin. 1 yaşında. Tam da bgn dgmgünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?