Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hepinize tek tek teşekkür ediyorum ve minnettarım beni takıma aldınız vaktinden önce listeye girdim yoksa inanın bu günlerde değil kilo vermek 2 kg almıştım bile
Sizi seviyorum ve İyiki burada yım
Çok çok tebrik ediyorum 1. olmuşun bu haftada devamı gelir inş

Mucizemsn eşim napiyosun hic spor yaptin mi simdiye kadar bn grip oldum galiba bogaz agrim da var bi üşüme titreme geldi noldu bilmiyorum. Bu iki gun bol bol meyve yiyip vitamin alayim da pazartesiye atlayim inşallah
Çok geçmiş olsun canım benim. Kendine iyi bak bu iki gün. Bol bol nane limon vitamin falan toparlarsın inşallah. Valla ben 100 mekik çektim 10 dakika plates yaptım. Birazdan koşu bandına çıkarım 1 saat kadar akşam yine plates yapayım platesler 20 dakikaya çıksın bu hafta diye düşünüyorum umarım becerebilirim.

Yaaa çok iyi bi haber bu artık bu hafta biziz birinci kızlarrrrr hadi gayret başaralım

Mucizemsn eşim napiyosun hic spor yaptin mi simdiye kadar bn grip oldum galiba bogaz agrim da var bi üşüme titreme geldi noldu bilmiyorum. Bu iki gun bol bol meyve yiyip vitamin alayim da pazartesiye atlayim insallah
Geçmiş olsun canım iyi bak kendine toparlan

Isteyince oluyor...
Madem burdayiz, demek ki istiyoruz.
Mantik bunu soyluyor.
E neden yapilmiyor peki?
Kimse gucenip darilmasin.
Benim evlatlarim da dahil, bu kusagin ortak bir sorunu var.
Laf cok, icraat yok...

Canım dans etmek çok güzel aktivite zaten ben günde en az 30 dk dans ediyorum artık oğlanla beraber çıldırıyoruz evde club gibi oldu ev

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…