Çok çok tebrik ediyorum 1. olmuşun bu haftada devamı gelir inşHepinize tek tek teşekkür ediyorum ve minnettarım beni takıma aldınız vaktinden önce listeye girdim yoksa inanın bu günlerde değil kilo vermek 2 kg almıştım bile
Sizi seviyorum ve İyiki burada yım
Bende 5 dk chloe var şimdilik 5000 adım var orucum ya pek halim yok ama akşam 10000 e tamamlarım kesin canım biraz da squat yaparım akşamaE English_teacherrr neler yaptın beybisi bende şimdilik 10000 adım var chloe var squat var dans var
Yok öyle yaparsam kilo vermekten ziyade kilo alırım. Yeme içme saatini de diyetisten desteği ile ayarlıyorumSınırsız yeme olmuyo mu bazı saatler
Çok geçmiş olsun canım benim. Kendine iyi bak bu iki gün. Bol bol nane limon vitamin falan toparlarsın inşallah. Valla ben 100 mekik çektim 10 dakika plates yaptım. Birazdan koşu bandına çıkarım 1 saat kadar akşam yine plates yapayım platesler 20 dakikaya çıksın bu hafta diye düşünüyorum umarım becerebilirim.Mucizemsn eşim napiyosun hic spor yaptin mi simdiye kadar bn grip oldum galiba bogaz agrim da var bi üşüme titreme geldi noldu bilmiyorum. Bu iki gun bol bol meyve yiyip vitamin alayim da pazartesiye atlayim inşallah
Yaaa çok iyi bi haber bu artık bu hafta biziz birinci kızlarrrrr hadi gayret başaralımDUYURU
6. Takim ile tekrar adim yarisi yapiyoruz. Zipzip kaptan tarafindan geldi bu teklif. Bende kabul ettim.
Tek bir kuralimiz var. Adim fotografi paylasanlarin ismi yarisda yer alacaktir
Hyperborea17
B Beklenen2Mucizemsn
CanTorun @Seymasymrna
Birgaripyolcu06 Varyemez
buketx Ozzybal
pamukskr Ceyhans
hayal_22 esmeriiim
sedulu E English_teacherrr
@_Vera_Alp_BuRc
Wuhuuu bugünden itibaren mi kaptanDUYURU
6. Takim ile tekrar adim yarisi yapiyoruz. Zipzip kaptan tarafindan geldi bu teklif. Bende kabul ettim.
Hyperborea17
B Beklenen2Mucizemsn
CanTorun @Seymasymrna
Birgaripyolcu06 Varyemez
buketx Ozzybal
pamukskr Ceyhans
hayal_22 esmeriiim
@_Vera_Alp_BuRc
Squat mucize bisi ya bayılıyorum kalçayı çok güzel şekillendiriyorBende anca 10 Squat yaptim. Totom duzlezmis
Evet canim. Cumartesi den Cuma aksamina kadar yineWuhuuu bugünden itibaren mi kaptan
Geçmiş olsun canım iyi bak kendine toparlanMucizemsn eşim napiyosun hic spor yaptin mi simdiye kadar bn grip oldum galiba bogaz agrim da var bi üşüme titreme geldi noldu bilmiyorum. Bu iki gun bol bol meyve yiyip vitamin alayim da pazartesiye atlayim insallah
Çok iyi bi haber buDUYURU
Hyperborea17
B Beklenen2Mucizemsn
CanTorun @Seymasymrna
Birgaripyolcu06 Varyemez
buketx Ozzybal
pamukskr Ceyhans
hayal_22 esmeriiim
@_Vera_Alp_BuRc
Kesinlikle bu hafta biz alıyoruz durmak yokYaaa çok iyi bi haber bu artık bu hafta biziz birinci kızlarrrrr hadi gayret başaralım
Hadi insaallah...AkşMdan hazırlıcam cidden. Keyfiyet zaten olamz da ağzıma koyamıyorum ki.Yeni kahvaltı yaptım ki oturup kalktım hemen onda bile rahat bırakmadı, tepemde durdu. Ağlaya sızlaya yaptım hemen
Evet sayiliyorÇok iyi bi haber bu
Bugün kü adımlar da sayılıyormu
Isteyince oluyor...Sizin yüzünüzden olduğunu sanmıyorum yani tek olarak degil maalesef takim olarak spor eksiğimiz var kaptanlarda bunu söylüyor sürekli. Bahane üreterek sporu erteliyoruz halbuki evde de ne kadar fazla adım atılır ben E English_teacherrrCanTorun abla gösterdik yapılabilecekleri. İnanin zor degil evde 10000 adım atmak istek olsun yeter
Canım dans etmek çok güzel aktivite zaten ben günde en az 30 dk dans ediyorum artık oğlanla beraber çıldırıyoruz evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?