Kaptanım haftaya da mı birinci olsak hazır rehavet çökmüş takımlaraKimselerin yuzunden degil
Kendinizle gurur duyun. Bu hafta yukselen takimlarda sadece bizim takim var.
Sonuc listesi konularini takip etmenizi tavsiye ederim
Diğer takımlara teklif etseniz tekrar yarışsak olmaz mı? Yada yine 6.takımla. Çünkü gaza getiriyor insanı.Kimselerin yuzunden degil
Kendinizle gurur duyun. Bu hafta yukselen takimlarda sadece bizim takim var.
Sonuc listesi konularini takip etmenizi tavsiye ederim
Hedef Ilk 3 olsun surekli :))Kaptanım haftaya da mı birinci olsak hazır rehavet çökmüş takımlara
Şaka tabi herkes elinden geleni yapsın ama 4.takım kazansın
Üzüldüm aslında ama olsun bu bizi gaza getirdi bence daha iyilerini de yapabiliriz inşallah başka yarışlara diyelimYok canim az bir farkla 6. Takim kazandi
Haftaya buyuk ihtimal yine takim arasi yarisacagiz. Baska takim ile.Diğer takımlara teklif etseniz tekrar yarışsak olmaz mı? Yada yine 6.takımla. Çünkü gaza getiriyor insanı.
Programın içinde bu egzersiz var.Hyperborea17 canim senin dedigin de mi buydu
Ben hic uzulmedim.Üzüldüm aslında ama olsun bu bizi gaza getirdi bence daha iyilerini de yapabiliriz inşallah başka yarışlara diyelim
Ilki tamam.Programın içinde bu egzersiz var.
Programın linki bu. Ben az önce 1. Gününü bitirdimChloe Ting 2019 Flat Belly Challenge
Start your fitness journey with Chloe Ting's 30 day Flat Belly Challenge. Follow along to the free daily workout schedule, no equipment needed!www.chloeting.com
aynen öyle canım ben böyle bu hafta da devam edeceğim bi aksilik çıkmazsa hedef hergün 10000 adım inşallahSizin yüzünüzden olduğunu sanmıyorum yani tek olarak degil maalesef takim olarak spor eksiğimiz var kaptanlarda bunu söylüyor sürekli. Bahane üreterek sporu erteliyoruz halbuki evde de ne kadar fazla adım atılır ben E English_teacherrr @CanTorun abla gösterdik yapılabilecekleri. İnanin zor degil evde 10000 adım atmak istek olsun yeter
Dün 59.2 çıktım. Dediğim gibi 1 kilo almışım.Ilki tamam.
Aksam olmadan ikisini arka arkaya yapayim
Tartildin mi sen?
Bu hafta verirsin onuDün 59.2 çıktım. Dediğim gibi 1 kilo almışım.
AkşMdan hazırlıcam cidden. Keyfiyet zaten olamz da ağzıma koyamıyorum ki.Yeni kahvaltı yaptım ki oturup kalktım hemen onda bile rahat bırakmadı, tepemde durdu. Ağlaya sızlaya yaptım hemenbuketx ac ac durma canim ya...
Illa oturup keyifli keyifli yapmana gerek yok ki.
Aksamdan kepekli sandvic ekmeginin arasina peynir, domates, yesillik koy kizinla ilgilenirken ye gitsin.
Kucuk bir kaseye de kuruyemis, kuru meyve gelip giderken atistir...Al sana ara ogun.
Hasta olursun boyle...
Sınırsız yeme olmuyo mu bazı saatler1 numara benimkahvaltısız olan seçeneği ama ben 12.30dan sonra bir öğün kahvaltı bir öğün akşam yemeği ve ara öğünler şeklinde yapıyorum. 12.30-20.30 saatleri arasında yemek dışında da çay kahve vs. serbest zaten. Sabah kürler yapıyorum ama diyetisten sorun olmaz dedi.
Beşi istemeden çoğu insan yapıyordurben kafama gore acıyorum ya kahverengı taytlı vıdyosunu acıyorum oğlum bu kadın manyak diyo
Bn 1 ama 5 ıyımıs
Benım yuzümden ben hıc yurumedım evde yururkende telefonu elime almadım kusura bakmayın
Ben de ilk videoyu tamamlamıştım artık yarına baştan ikisini bir yaparım kaydettim listeyiProgramın içinde bu egzersiz var.
Programın linki bu. Ben az önce 1. Gününü bitirdimChloe Ting 2019 Flat Belly Challenge
Start your fitness journey with Chloe Ting's 30 day Flat Belly Challenge. Follow along to the free daily workout schedule, no equipment needed!www.chloeting.com
Geçmiş olsun. İnşallah çabuk atlatırsınız. 1 hFtada 3 kilo çok iyiyimişMerhaba kızlar, bu hafta halsizliğim vardı, çarşamba test yaptık ve korona çıktım. Zaten eşim sağlık çalışanı ve bekliyorduk. Gene de bu hafta 3 kilo vermişim. 89 kiloyum. Beni listeden korona dönemim bitene kadar çıkartabilir misiniz, teşekkürler
Yok cnm sen yüzünden değil tabikide bu takım yarışı sonuçta ben bile günlük 3000 adım fazla atsam olurduben kafama gore acıyorum ya kahverengı taytlı vıdyosunu acıyorum oğlum bu kadın manyak diyo
Bn 1 ama 5 ıyımıs
Benım yuzümden ben hıc yurumedım evde yururkende telefonu elime almadım kusura bakmayın
Bndede pko var tam bir bas belası resmenOlur tabi ki neden olmasın. Bu hafta 65 görmek için diyete tam uyum sağlayacağım inşallah. Diyetisyen listesiyle gidiyorum ben bu arada. Sporu arttırabildiğim kadar arttıracam inşallah. Müsait olursan seninde yapmanı isterim. Hafta sonunda kilo verdiğini görmek acayip mutlu ediyor çünkü. Bu arada bende az kilo veriyorum. İnsülin direnci troid ve pko malesef.
Insallah bakalimBana göre cok iyi bir plan.
Boylece 2 hafta sonra listeye bomba gibi girecegine eminim
Burdayım cnm lesli yaptim,10 dk chloe ting yaptım çok zordu baya terletti şimdi dinleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?