Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kimselerin yuzunden degil
Kendinizle gurur duyun. Bu hafta yukselen takimlarda sadece bizim takim var.
Sonuc listesi konularini takip etmenizi tavsiye ederim
Kaptanım haftaya da mı birinci olsak hazır rehavet çökmüş takımlara
Şaka tabi herkes elinden geleni yapsın ama 4.takım kazansın

Kimselerin yuzunden degil
Kendinizle gurur duyun. Bu hafta yukselen takimlarda sadece bizim takim var.
Sonuc listesi konularini takip etmenizi tavsiye ederim
Diğer takımlara teklif etseniz tekrar yarışsak olmaz mı? Yada yine 6.takımla. Çünkü gaza getiriyor insanı.

Diğer takımlara teklif etseniz tekrar yarışsak olmaz mı? Yada yine 6.takımla. Çünkü gaza getiriyor insanı.
Haftaya buyuk ihtimal yine takim arasi yarisacagiz. Baska takim ile.
Tam kesin olsun haber edecegim
Siz bu hafta hazirlik yapin. Tum hafta paylasim yaparak
Aslinda adim daha fazlaydi ama takim arasi olunca fotograf olmali dedik
Ama o eksik coktu
Belki bu hafta ona odaklanip birdaha olan yarisda aliskanlik oldugu icin unutulmaz

aynen öyle canım ben böyle bu hafta da devam edeceğim bi aksilik çıkmazsa hedef hergün 10000 adım inşallah

AkşMdan hazırlıcam cidden. Keyfiyet zaten olamz da ağzıma koyamıyorum ki.Yeni kahvaltı yaptım ki oturup kalktım hemen onda bile rahat bırakmadı, tepemde durdu. Ağlaya sızlaya yaptım hemen

Sınırsız yeme olmuyo mu bazı saatler

Ben de ilk videoyu tamamlamıştım artık yarına baştan ikisini bir yaparım kaydettim listeyi

Geçmiş olsun. İnşallah çabuk atlatırsınız. 1 hFtada 3 kilo çok iyiyimiş

ben kafama gore acıyorum ya kahverengı taytlı vıdyosunu acıyorum oğlum bu kadın manyak diyo

Bn 1 ama 5 ıyımıs

Benım yuzümden ben hıc yurumedım evde yururkende telefonu elime almadım kusura bakmayın
Yok cnm sen yüzünden değil tabikide bu takım yarışı sonuçta ben bile günlük 3000 adım fazla atsam olurdu
Sağlık olsun önümüzdeki yarışlara bakalım

Bndede pko var tam bir bas belası resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…