2 hafta oldu mu canım öğreneli. Ah dinlenmeye zaman bile yok iki çocukla. Takviye vitaminlerin güzel sanırım onlar sayesinde ilaçsız toparlamaya çalışıyorsun agrilar umarim geçer bir an önceSelam kızlar çok şükür diyorum benim ağrılarım geçmiyor yani geçiyor oyun oynar gibi sonrasında artıyor tekrar emzirdigim için galiba iyice yorgun düşüyor vücut . Eşim ,oğlum iyi . Kiziminda balgamı baya azaldı sürekli temizliyorum . Kovid olan olmayan birer tane kekik yağı ile limon yağı edinsin. Kaynayan suya yada buhar aparatina 2ser damla ekleyin evin ortak olanında kaynasın bizde çok işe yaradı normalde de havayı temizleyici olduğu için hastalıklara karşı da koruyormus
Emzirdigim için ilaç almıyorum ama takviye c,d,çinko ve propolis kullanıyorum. Turşu suyuda çok iyi geliyor ,ca seviyesini düşürdugu için bol bol da yoğurt olmasanız bile tüketin
Bende bugun 1 video bitireyim inşallah güzel olurAy evet ya leslie hiçbir şeymiş dedim yaptıktan sonra bugün 2 video yapmayı deneyeceğim
Merhaba, menün gayet iyi, ben biraz fazla kaçırıyorum. Yarın tartı var, bugün daha dikkatli olacağım. Su miktarın nasıl? 2.5 litreyi bulabiliyor musun?
Ortalamayı düşürmüşüm, hergun 10000 adıma niyetleniyorum, bakalım bugün nasıl olacak.704.Etap Takimlar arasi adim yarisi
Karin kaslarımı uzun süredir böyle hissetmemiştim öksürmeye korkuyorum ağrısındanGunaydin
sedulu @Hyperborea17 @esmeriiim E English_teacherrr chloe ting yapan baska var miydi dun?
Karin kaslarinizi benim gibi hissediyor musunuz bu sabah
Eşimi de diyete sokarsam, herşey daha iyi olacak. Onu görünce yiyesim geliyorSporlar guzel, su da oyle
Sadece aksam 4 kasik pirinc pilavi yerine 2 olsaydi daha iyi olurdu
Al benden de o kadar nası yapacaz bugun bilmem o kadar ağrıyaKarin kaslarımı uzun süredir böyle hissetmemiştim öksürmeye korkuyorum ağrısından
Ah bu eşler yokmu geliyo akşamın bi saatin de cipsler meyveler kütür kütür yiyo karşımdaEşimi de diyete sokarsam, herşey daha iyi olacak. Onu görünce yiyesim geliyor
Çok geçmiş olsun Allah şifanızı versin inşSelam kızlar çok şükür diyorum benim ağrılarım geçmiyor yani geçiyor oyun oynar gibi sonrasında artıyor tekrar emzirdigim için galiba iyice yorgun düşüyor vücut . Eşim ,oğlum iyi . Kiziminda balgamı baya azaldı sürekli temizliyorum . Kovid olan olmayan birer tane kekik yağı ile limon yağı edinsin. Kaynayan suya yada buhar aparatina 2ser damla ekleyin evin ortak olanında kaynasın bizde çok işe yaradı normalde de havayı temizleyici olduğu için hastalıklara karşı da koruyormus
Emzirdigim için ilaç almıyorum ama takviye c,d,çinko ve propolis kullanıyorum. Turşu suyuda çok iyi geliyor ,ca seviyesini düşürdugu için bol bol da yoğurt olmasanız bile tüketin
Ağrı hissetmekte güzel sonuçta hareketleri doğru yaptığımızı gösteriyorAl benden de o kadar nası yapacaz bugun bilmem o kadar ağrıya
Esler de destek olsa zaten daha kolay olurdu. Benim esim ara ara ayak uyduruyor bana :))Eşimi de diyete sokarsam, herşey daha iyi olacak. Onu görünce yiyesim geliyor
Aynen öyle dün yaparken bu kadar etki edeceğini tahmin etmemiştim bugun devamAğrı hissetmekte güzel sonuçta hareketleri doğru yaptığımızı gösteriyor
Bende dünden bitiremedigim videoyu ve bugunun videolarini yapacagim.Ay evet ya leslie hiçbir şeymiş dedim yaptıktan sonra bugün 2 video yapmayı deneyeceğim
Akşam saati meyvesi hep var, ben başka odaya geçiyorum bazen görmemek için.Ah bu eşler yokmu geliyo akşamın bi saatin de cipsler meyveler kütür kütür yiyo karşımda
Devam inş durmak yokAynen öyle dün yaparken bu kadar etki edeceğini tahmin etmemiştim bugun devam
YaaBende dünden bitiremedigim videoyu ve bugunun videolarini yapacagim.
Bugun regl agrim daha kotu ama. Yatiyorum öyle
Su: 1.400Anca yatabildim.
Bildirimlere bakamadan yazıcam menümü hemen, disiplinsiz kuralsız olmmk içi
Kahvaltı
15 zeytin
2 haşln yumurta
1 salatalık
1 çavdar ekmeği
akşam
Küçük tabak fırın patates köfte
2 dilim çavdar ekmeği
Salata
Spor
10 dk dans
1.000 küsür adım
Arrietty_
@_Vera_
Eşimin nickine bakamadım
öptm
Sağol teşekkür ederim, suyu 1-1,5 içebiliyorum maalesef. Nadiren 3 ama arttırmaya çalışıyorumMerhaba, menün gayet iyi, ben biraz fazla kaçırıyorum. Yarın tartı var, bugün daha dikkatli olacağım. Su miktarın nasıl? 2.5 litreyi bulabiliyor musun?
1 hafta oldu canım başlayalı ama salı öğrendik pozitif olduğumuzu2 hafta oldu mu canım öğreneli. Ah dinlenmeye zaman bile yok iki çocukla. Takviye vitaminlerin güzel sanırım onlar sayesinde ilaçsız toparlamaya çalışıyorsun agrilar umarim geçer bir an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?