günaydın kızlar
yasemin çok geçmiş olsun canım acil şifalar kuzulara.
benim oğlan da ateşlendi diş çıkarma dönemindeyiz sanırım..çok zorlanıyosağlıkla atlatırız hepimz inş..
bende dikkat edemedim 2gündür,bakalım yarın akşam kilomu sölerim canım ben inş ,bu arada müsli falan yemişsin hep şaşırttın beni
Nazkaa 21günde 4 kilo baya iyi vermişsin, şu platesi denicem bigün bende inş:)
sagol canim,Allah razi olsun,sizede cok gecmis olsun..
güzelim sen beni tanimiyosun daha ben boga burcuyum inat ettimki kurtulm az elimden hicbirsey..ama senin sansin yaver gitti hastalik yüzünden sarhos gibiyim ne olur bilemiyorum sanirim uyumadigim icn ödem topladim :)
artıdamısın yoksa hıı:))
ben nerdeyse 1 yıldır uyumuyom ya alıştı heralde vücudumm...
sen gör bak umreden döneyim bu gazla 55 bile olurum aynı anda mezun oluruz hehe:) yada benden sonra olursun
Günaydın kızlar,
Bugün tarçın bal karışımına başladım bakalım nasıl olacak sonuç? ama aklım sirkede kaldı acaba sabahları da 2 tatlı kaşığı sirkeli su içsem mi diye düşünüyorum ama karar veremedim acaba zararı olur mu diye düşünüyorum. bir yandan da hepsi normalde de tükettiğimiz doğal şeyler zararı olmaz gibi geliyor ama bilemedim.
dedikleri doğruymuş ama tarçın olayı tok tutuyor. kahvaltı da 25 gr. beyaz peynir ve 1 dilim çavdar ekmeği yedim hala acıkmadım
canim hepsini karistirma bence,ben sirkeyi denemistim ama icemedim bütün gün sirke koktu burnuma böggk :) ayrica bende basliycaktim tarcina ama kismet olmadi bi türlü
haklısın patron, bebişlerin iyileşti mi?
Günaydın kızlar,
Bugün tarçın bal karışımına başladım bakalım nasıl olacak sonuç? ama aklım sirkede kaldı acaba sabahları da 2 tatlı kaşığı sirkeli su içsem mi diye düşünüyorum ama karar veremedim acaba zararı olur mu diye düşünüyorum. bir yandan da hepsi normalde de tükettiğimiz doğal şeyler zararı olmaz gibi geliyor ama bilemedim.
dedikleri doğruymuş ama tarçın olayı tok tutuyor. kahvaltı da 25 gr. beyaz peynir ve 1 dilim çavdar ekmeği yedim hala acıkmadım
pilates, 21 günlük lahana kürü ve karışık bir diyet yaptım canım
günaydin kizlar,yatip kalkmaktan kafam kazan gibi,büyük oglumda ateslendi gece,ufaklik iyi simdilik..büyük bir hirs ve azimle baslayan haftami hastaliklar engelledi malesef
ben 1-2 aydır sabahları elma sirkesi bal su içiyorum hiç rahatsız etmiyo suda kokusu kalmıyo bence, işe yarıyomu onu bilmiyorum kilo veriyorum ama spor yapıyorum ondandır belki
ben internette yaptığım araştırmalar neticesinde sirke bal karışımının faydalı olduğuna ikna oldum ama tarçın- bal karışımı da içitiğimden dolayı sadece sirkeli su içsem mi dedim ama karar vermedim hem sirke hem balı- tarçın nasıl olur :26:
günaydin kizlar,bugün buralarda olamayabilirm,ev hastaaneye döndü dün aksam esimde ateslendi,bugün evde bu hafta benden hayir yok,cok yorgun ve uykusuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?