Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Anlıyorum siz nasıl diyorsanız öyledir tabi ama diyetisyenler genelde önermez ondan söyledim. Yoksa çok bilgi sahibi değilim :)
Kalsiyum yağ yaktırır süt yoğurt aklında bulunsun tavsiye ederim
10 yıl önce de aşağıyı yukarı bu menülerle 68 kg den 53 kg ye inmiştim

İyi geceler hanımlar nasılsınız ? Ben toparlandım çok şükür , yeni ev için koşturduk biraz gelemedim buralara. Ocak’ta taşınacağız inş. Sizler nasılsınız yarın tartılıp sonucu göreceğim çok abartmamak kaydıyla çokta salmadım diyeti ama su çok çok az içiyorum ben yaa

Kucuk cocuk ile ev isi imkansiz.
Esin evde degilse vakit yok.
Cok patatesli bir gün olmus. Öglen Olur ama aksam firin kofte patates yerine Sade kofteleri yersen daha mantikli Olur
Yapanlar nasıl yapıyor valla, ben no maalesef sağlık olsun. Akşam salata yerine ayran içtim. Az yedim zaten. Sağolasın

Kalsiyum yağ yaktırır süt yoğurt aklında bulunsun tavsiye ederim
10 yıl önce de aşağıyı yukarı bu menülerle 68 kg den 53 kg ye inmiştim
Bende ıf doyetınde sut yasak dıyordu hergun sütlü fıltre kahve ıcıyorum uzuluyordum ama genede içiyorum uzulmıyeyım ozaman üzülme de içebılırsın de devam et de ki gonlum rahat ıceyim

Bende ıf doyetınde sut yasak dıyordu hergun sütlü fıltre kahve ıcıyorum uzuluyordum ama genede içiyorum uzulmıyeyım ozaman üzülme de içebılırsın de devam et de ki gonlum rahat ıceyim
Hergün bir bardak süt içiyorum sade ya da keçiboynuzu tozlu

Hergün 3 4 yk yoğurt yiyiyorum

Akşam yemeğimi erken saatlerde yemeye ve de sonrasında sadece su içmeye özen gösteriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…