Kür olarak nasıl yapıyorsunYok daha önce kullandım ama değişen bişey olmadı malesef incir yemek yerine kür olarak yapsan?
Yoğurt kalsiyum kaynağı ve yağ yakımına yardımcıdırAkşam yoğurt yerine salata daha güzel gidebilirdi aslında canım. Fazlasıyla protein olmuş ama afiyet olsun
Canım çok üzgünüm çok hastalanınca test vermeye gittim pazartesi çıkacak sonuçIyi aksamlar kizlar
Eve simdi girdim.
Tekrar kontrol edecegim kilolari
Listeleride.
Sonra paylasacagim
Birgaripyolcu06 bir önceki mesajimi gordugunde bana dönüs yaparmisin lütfen
Anlıyorum siz nasıl diyorsanız öyledir tabi ama diyetisyenler genelde önermez ondan söyledim. Yoksa çok bilgi sahibi değilim :)Yoğurt kalsiyum kaynağı ve yağ yakımına yardımcıdır
100 gr yoğurtta 10 gram protein içerir sadece
Ayrıca soğan yemiştim onu yazmamışımAkşam yoğurt yerine salata daha güzel gidebilirdi aslında canım. Fazlasıyla protein olmuş ama afiyet olsun
SaolGeçmiş olsun
Ya ne bileyim dün 20000 yapınca aslında bugün de yapardım misafir gelmeseydi işteBu olmamış halimi gerçekten
Ben büyük ihtimal arti cikcam canım regl bugün yarın gelirHarika menü ve yine sporlar da harika tebrikler canımyarın bakalım kontrol tartısında neler olacak
Harikasın valla tebrik ediyorum. Ve size inanılmaz özeniyorumYa ne bileyim dün 20000 yapınca aslında bugün de yapardım misafir gelmeseydi işte
Kalsiyum yağ yaktırır süt yoğurt aklında bulunsun tavsiye ederimAnlıyorum siz nasıl diyorsanız öyledir tabi ama diyetisyenler genelde önermez ondan söyledim. Yoksa çok bilgi sahibi değilim :)
Olsun sonuçta regl yüzünden olduğunu biliyoruz canımBen büyük ihtimal arti cikcam canım regl bugün yarın gelir
Hadi ya yoğurt süt bende tüketiyorum aslında ama et ürünlerinin yanına hep salata oluyor bende yoğurtla da deneyeyimKalsiyum yağ yaktırır süt yoğurt aklında bulunsun tavsiye ederim
10 yıl önce de aşağıyı yukarı bu menülerle 68 kg den 53 kg ye inmiştim
Yapanlar nasıl yapıyor valla, ben no maalesef sağlık olsun. Akşam salata yerine ayran içtim. Az yedim zaten. SağolasınKucuk cocuk ile ev isi imkansiz.
Esin evde degilse vakit yok.
Cok patatesli bir gün olmus. Öglen Olur ama aksam firin kofte patates yerine Sade kofteleri yersen daha mantikli Olur
Bende ıf doyetınde sut yasak dıyordu hergun sütlü fıltre kahve ıcıyorum uzuluyordum ama genede içiyorum uzulmıyeyım ozamanKalsiyum yağ yaktırır süt yoğurt aklında bulunsun tavsiye ederim
10 yıl önce de aşağıyı yukarı bu menülerle 68 kg den 53 kg ye inmiştim
Hergün bir bardak süt içiyorum sade ya da keçiboynuzu tozluBende ıf doyetınde sut yasak dıyordu hergun sütlü fıltre kahve ıcıyorum uzuluyordum ama genede içiyorum uzulmıyeyım ozamanüzülme de içebılırsın de devam et de ki gonlum rahat ıceyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?