Kullanıcı | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Toplam |
@ E English_teacherrr | 10.055 | 10.002 | 10.004 | ||||||
| 5.601 | ||||||||
| 15.174 | 14.700 | 12.862 | ||||||
| 19.086 | 20.203 | 17.432 | ||||||
@_Vera_ | 11.953 | 10.236 | 10.399 | ||||||
@Fulyaa21 | 10.799 | 12.023 | 15.030 | ||||||
@
| 12.005 | 17.318 | 12.125 | ||||||
| 14.754 | 15.202 | 17.551 | ||||||
| 3.653 | ||||||||
@Seymasymrna | 10.023 | 10.091 | |||||||
| 6.012 | ||||||||
@
| 6.412 | 6.493 |
Olsun sen halledersin canım ve malum durumdan olduğunu da biliyoruz hiç takma kafanaGünaydın arkadaşlar
Ben reglioldum ve malum artıdayım
Cuma=65,6
Bugün =66,2
Günaydın gayet güzel
Sağol cnm da yinede tartıdagördüğümüz sayı moral bozmaya yetiyorOlsun sen halledersin canım ve malum durumdan olduğunu da biliyoruz hiç takma kafana
Evet sana böyle diyorum ama regl den kendim artı çıkınca yaygarayı basıyorum hahahaSağol cnm da yinede tartıdagördüğümüz sayı moral bozmaya yetiyor
Ama dediğin gibi cumaya hallederim inş
Evet bılıyorum ama sade ıcemıyorum ki ıcmezsemde acıkıyorum kahveyle zaman gecırıyorum cok az koyuyorum sut bır kahve fıncanıCanım if diyetinde açlık saatlerinde sütlü kahve yasak kuzum bozuyosun o zaman sen orucu sade içmelisin . yaptığın açlığın da bi anlamı kalmaz boşa aç kalmış olursun
Saol canım. Evet daha eşya alma kosmındayız bazı eşyalar 4 ay sonra gelecekSelam canim
Iyi olmaniza sevindim
Ee ev tasimak kolay mi. Gerci daha ön hazirlikdi bu dimi. Tasimaya da az kaldi.
Merakla bekliyorum sonucu :)
Ne guzel rakam bu E English_teacherrr
Hapsurmak suan iskence banaGünaydın bir regl mağduru da benim
75.4 çıktım 800 gr ödem olur mu yahu regl dönemineyse telafi etmeye calisicaz hafif beslenerek cumaya kadar düşürürüm sanki
Arrietty_ bende bi gün geriden gidiyorum chloe de dün ilk günün videolarını tam olarak yaptım bugün 2. günü yapicam.
Selam canim. Nasilsin?Merhaba canlar
Gunaydin simitciii
Evet yurtdisinda yavas isliyor cogu sey bu ev, esya konusundaSaol canım. Evet daha eşya alma kosmındayız bazı eşyalar 4 ay sonra gelecekAlmanya’da hersey yavaş ama alınacak çok şey var daha sıfırdan ev düzüyoruz Ocak’ta belki lockdowm olacak diyorlar umarım olmaz evi oturabilecek kadar tamamlarız. Daha bunun temizlik ve yerleştirme kusmı var. Sağlığımız yerinde olsun yavaş yavaş hallederiz inş
Afiyet olsunArrietty_
Kusura bakma dün tavuk gibi uyuyakalmışım
Dün sabah:
Peynir,avokadolu yumurta,domates,1 salam,bitki çayı
Ara:kivi
Öğle: tabakta döner,3 çiğköfte
Akşam: 3 kaşık makarna,yoğurt
Su:2 lt
Spor: yapamadım bugün yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?