Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın gayet güzel

Günaydın bir regl mağduru da benim
75.4 çıktım 800 gr ödem olur mu yahu regl dönemi neyse telafi etmeye calisicaz hafif beslenerek cumaya kadar düşürürüm sanki
Arrietty_ bende bi gün geriden gidiyorum chloe de dün ilk günün videolarını tam olarak yaptım bugün 2. günü yapicam.

Canım if diyetinde açlık saatlerinde sütlü kahve yasak kuzum bozuyosun o zaman sen orucu sade içmelisin . yaptığın açlığın da bi anlamı kalmaz boşa aç kalmış olursun
Evet bılıyorum ama sade ıcemıyorum ki ıcmezsemde acıkıyorum kahveyle zaman gecırıyorum cok az koyuyorum sut bır kahve fıncanı

Selam canim
Iyi olmaniza sevindim
Ee ev tasimak kolay mi. Gerci daha ön hazirlikdi bu dimi. Tasimaya da az kaldi.
Merakla bekliyorum sonucu :)
Saol canım. Evet daha eşya alma kosmındayız bazı eşyalar 4 ay sonra gelecek Almanya’da hersey yavaş ama alınacak çok şey var daha sıfırdan ev düzüyoruz Ocak’ta belki lockdowm olacak diyorlar umarım olmaz evi oturabilecek kadar tamamlarız. Daha bunun temizlik ve yerleştirme kusmı var. Sağlığımız yerinde olsun yavaş yavaş hallederiz inş

Hapsurmak suan iskence bana
Regl ödemi Olur okadar. Gider ama. Cok dikkatlisin sen
Selam canim. Nasilsin?
Gunaydınn

cuma 61.9
Pazartesı 61.9
Cuma hedef 61.00
Aslında fın tartıldım 500 gr eksim vardı ama noldukı bu sabah gıttı o .. tartı benımle eğlenir
@_Vera_ Arrietty_
Gunaydin simitciii
Suclu, kahvendeki süt olabilir
Ama verirsin. 1 hafta guzel Devam ediyorsun
Evet yurtdisinda yavas isliyor cogu sey bu ev, esya konusunda
Olursa lockdown ne yonden etkiler sizi?
Afiyet olsun
Gayet dengeli
Bende uyuya kaldim o yuzden ne kusuru :)
Iyi ozaman hepimiz 2.gundeyiz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…