bende 68 çıktım çok mutluyum.3.5 kilom kaldıama bayağı sıkılaşmam lazım o ayrı
tebrikler canim,bak kafana takmaya gerekmiyomus dimi :) SIKILASMAYA hepmizin ihtiyaci var cokda normal 2 cocuk dogurduk kolaymmi :)
yani ilk ölçülerime bayağı var..oda sarkıklıktan kaynaklanıyor.bu hafta düzenli yürüyüş yaptım onun etkisi herhalde.pilateste yaptım gerçi.bakalım bi aksilik olmadığı sürece her akşam çıkacağız bi akrabamla..
şimdi ramazanda geliyor..ben oruç tutamıcam çokta borcum birikti gerçi
gün boyu kimse benle yemeycek bende istediğim gibi menü yapıcam
şimdi herkesle beraber yemek zorunda kalıyorum yapılıncada yiyorum belki öyle daha iyi olur benim için
benimde cok borcum var canim malesef bu kis tutmaya calisiscam ins rabbim nasip eder..yani ilk ölçülerime bayağı var..oda sarkıklıktan kaynaklanıyor.bu hafta düzenli yürüyüş yaptım onun etkisi herhalde.pilateste yaptım gerçi.bakalım bi aksilik olmadığı sürece her akşam çıkacağız bi akrabamla..
şimdi ramazanda geliyor..ben oruç tutamıcam çokta borcum birikti gerçi
gün boyu kimse benle yemeycek bende istediğim gibi menü yapıcam
şimdi herkesle beraber yemek zorunda kalıyorum yapılıncada yiyorum belki öyle daha iyi olur benim için
kaptanım ben geçen cumaki kiloma ulaştım ( şehir sışındayken almıştım çünkü), artık sişzin evdeki sağlık durumları da düzeldiyse bu hafta yarışalım mı? yaz diye topik çok yoğun değil ya belki böyle birebir yarışla motivasyonumuz artar ne dersin?
Selam kızlar,
Bugün geç mi kaldım yaaa toplantıdan şimdi çıktım.
Kilom 57,5...
çarşamda da yazmıştım bir değişiklik yok aynı yani...
benimde cok borcum var canim malesef bu kis tutmaya calisiscam ins rabbim nasip eder..
tamam canim yarisalim :)
ben geçen haftalarda birkaç gün sabah geç kahvaltı yapıp saat 16 civarlarında da öğle yemeğiyle günü kapatıp 2 kilo vermiştim. sen de rahat rahat verirsin 2 kiloyu, akşam yememek çok etkili oluyorkızlarrr ramazana kadar 2 kilo vermek istiyorumm..8 günlük sıkı programa başlıyorumm..5 30 dan sonra hiç bir şekilde yemek yokk..leslie yapcam bide..şimdilik sirke ve benzeri içemiyorumm..emzirdiğim içinnn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?