Yaa ben ilk hamile iken komşum yapıp geçirmişti portakallı yapmıştı aynı zeytinyağlı kereviz gibi çok beğenmiştim ama ben şimdi portakal falan eklemicem bazen mandalinada sıkıyorum içine evde yok suanAy hiç pişmiş yer elması yemedim. Çiğini de sevmem. Ben akşama kabak aşı yicem
Deneyeyim canım bendeYaa seversen yap sende o zaman canım haftada 2 gün akşam yatmadan 1 saat önce filan yiyosun sonra üstüne 3 4 bardak su içip daha bişe yemiyosun bi dene bakalım
Ben de çok geç tanıştım yer elması ile.ilk hamile ilken komşum yapıp getirmişti çok sevmiştim portakallı sonra araştırdım diyabete iyi geliyormuş bende de hamilelik şekeri vardı o zaman insülin kullanıyordum o dönem çok yemiştim alıştım. Zeytinyağlı kereviz yapar gibi pişiriyorumAa ever bende hiç duymamıştım pişmiş yer elmasını nası oluyo tadı canım. Benim akşam menümde balık var yanında bol roka salatası ile
Dukan birasınin nasıl olduğunu bilmiyorum, bakayım nete, yapayım, sağolDukan birası da deneyebilirsin ödem içim menü çok güzel
Ben 20 bin yapsam devamındaki 3 gün yatarım sanırsamHaha ayaklarım dayanırsa
Bende isden geldim cok kotu bas agrisi ile. Uyudum 2 saatBen bugun hiç bişe Yapamadım valla yerimden kalkamıyorum niye bilmem
Yorulmuşsundur işin zor canım allah kolaylık versin afiyet olsunBende isden geldim cok kotu bas agrisi ile. Uyudum 2 saat
Aksam yemegi hazirligina gectim. Bisiklet ustune cikacagim.
Cok yorucu aslinda. Birde 2 kisi eksik calistik bugun.Yorulmuşsundur işin zor canım allah kolaylık versin afiyet olsun
Geçmiş olsun canımBilmiyorum ama sanmam çok halsizlik var sabahtan beri
Dun kosturmali bir gundu ve spor temizlik derken asiri yorulmusum. Paylasim yapamadan uyudum. Dunku adim sayim 9500du ama ondan eminimBugun senden de soyle guzel bir menu, su ve harika adimlar bekliyorum.
Olur di mi?
Olur olur, bence olur.
Sende o potansiyel var...
Sebze corbasini nasil yapiyorsun canim ben hic bilmiyorum da tarifKahvaltı
1 yumurta
1.5 kk peynir
7 zeytin
2 kuru kayısı
2 domates ( 1 yemek kaşığı zeytinyağı eşliğinde )
1 dilim ekmek
2 fincan çay
Öğle
1 kepçe sebze çorbası
Ara
1 galeta
1 elma
Ara
1 kare bitter çikolata
5 fıstık
5 fındık
Akşam
1 kepçe sebze çorbası
3 köfte
4 yk bulgurlu ıspanak
4 yk yoğurt
Günlük suyu 3 lt ye tamamlayacağım nasipse
Adim sayimi da yazicam ablacim geceye dogru hatta foto atarim.Bugun senden de soyle guzel bir menu, su ve harika adimlar bekliyorum.
Olur di mi?
Olur olur, bence olur.
Sende o potansiyel var...
Olsun canım sağlığından önemli değil ya. Menün gayet güzel hafif daha ne olsun.İyi akşamlar bugunkü menüm
Sabah 1 yumurta ile çökelekli yumurta 1 dilim çavdar ekmeği 5 zeytin yeşillik 1 çay kaşığı fıstık ezmesi
Öğlen 2 ceviz 1 avuç yer fıstığı
Akşam fırında balık 1.5 tane roka salatası 1 kase tarhana çorbası
Ara türk kahvesi 2 kare bitter
Su 3 lt
Spor malesef yok ne olur bugun kü adımlarımın kusuruna bakmayın çok istedim ama olmadı yine de atayım
Arrietty_ @_Vera_ sedulu
Alışmışım ya içim hiç rahat değil biliyo musun 2 haftadır yürümeye evdeOlsun canım sağlığından önemli değil ya. Menün gayet güzel hafif daha ne olsun.
Bugün dinlen acısını çıkarırsın diğer günler. İnsan harekete alışınca oturmak boş geliyorAlışmışım ya içim hiç rahat değil biliyo musun 2 haftadır yürümeye evde
Afiyet olsun simdidenKızlar harika bir tarif şimdi fırına sürdüm. Pizzayı sevenler varsa ben gibi böyle de yiyebilirler. Taban karnabahar yumurta ve kaşar peynirinden oluşuyor. Üzerine salça sosu sürüp (kolay diye ketçap sürdüm) sonra üzerini istediğin gibi süsleyin. Ben domates mantar zeytin ve mozeralla peyniri kullandımumarım tadı da görüntüsü gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?