Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ay hiç pişmiş yer elması yemedim. Çiğini de sevmem. Ben akşama kabak aşı yicem
Yaa ben ilk hamile iken komşum yapıp geçirmişti portakallı yapmıştı aynı zeytinyağlı kereviz gibi çok beğenmiştim ama ben şimdi portakal falan eklemicem bazen mandalinada sıkıyorum içine evde yok suan
Yaa seversen yap sende o zaman canım haftada 2 gün akşam yatmadan 1 saat önce filan yiyosun sonra üstüne 3 4 bardak su içip daha bişe yemiyosun bi dene bakalım
Deneyeyim canım bende
Aa ever bende hiç duymamıştım pişmiş yer elmasını nası oluyo tadı canım. Benim akşam menümde balık var yanında bol roka salatası ile
Ben de çok geç tanıştım yer elması ile.ilk hamile ilken komşum yapıp getirmişti çok sevmiştim portakallı sonra araştırdım diyabete iyi geliyormuş bende de hamilelik şekeri vardı o zaman insülin kullanıyordum o dönem çok yemiştim alıştım. Zeytinyağlı kereviz yapar gibi pişiriyorum

Kahvaltı

1 yumurta
1.5 kk peynir
7 zeytin
2 kuru kayısı
2 domates ( 1 yemek kaşığı zeytinyağı eşliğinde )
1 dilim ekmek
2 fincan çay

Öğle

1 kepçe sebze çorbası

Ara

1 galeta
1 elma

Ara
1 kare bitter çikolata
5 fıstık
5 fındık

Akşam

1 kepçe sebze çorbası
3 köfte
4 yk bulgurlu ıspanak
4 yk yoğurt

Günlük suyu 3 lt ye tamamlayacağım nasipse

Bugun senden de soyle guzel bir menu, su ve harika adimlar bekliyorum.
Olur di mi?
Olur olur, bence olur.
Sende o potansiyel var...
Dun kosturmali bir gundu ve spor temizlik derken asiri yorulmusum. Paylasim yapamadan uyudum. Dunku adim sayim 9500du ama ondan eminim

Bugune gelecek olursak;

Limonlu su

Sabah
Yulaf ve sut kucuk kase. 4-5 findik icine

Oglen
4 et kofte
Yesil salata
Yarim bardak ayran

Ara
2 kuru kayisi 3 badem

Aksam
Kefir + Elma

2.5 litre suyum bitti simdiden.

Arrietty_ @_Vera_ CanTorun

Sebze corbasini nasil yapiyorsun canim ben hic bilmiyorum da tarif

İyi akşamlar bugunkü menüm
Sabah 1 yumurta ile çökelekli yumurta 1 dilim çavdar ekmeği 5 zeytin yeşillik 1 çay kaşığı fıstık ezmesi
Öğlen 2 ceviz 1 avuç yer fıstığı
Akşam fırında balık 1.5 tane roka salatası 1 kase tarhana çorbası
Ara türk kahvesi 2 kare bitter
Su 3 lt
Spor malesef yok ne olur bugun kü adımlarımın kusuruna bakmayın çok istedim ama olmadı yine de atayım
Arrietty_ @_Vera_ sedulu

Eklentiler

• Screenshot_2020-12-09-18-44-27.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 22
Olsun canım sağlığından önemli değil ya. Menün gayet güzel hafif daha ne olsun.

Kızlar harika bir tarif şimdi fırına sürdüm. Pizzayı sevenler varsa ben gibi böyle de yiyebilirler. Taban karnabahar yumurta ve kaşar peynirinden oluşuyor. Üzerine salça sosu sürüp (kolay diye ketçap sürdüm) sonra üzerini istediğin gibi süsleyin. Ben domates mantar zeytin ve mozeralla peyniri kullandım umarım tadı da görüntüsü gibi olur

Eklentiler

• IMG-20201209-WA0021.webp
    59 KB · Görüntüleme: 20
Afiyet olsun simdiden
Karnibahar i Ton ile de degistire bilirsin
Balik dan nefret eden esim bayila bayila yiyor bu sekilde pizzayi. Oyle agir bir tadida olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…