Sağol canım
Bugun sebze çorbası yaptım
Malzemeler
Soğan
Sarımsak
Kabak
Ispanak
Havuç
Patates
Pırasa
Karnıbahar
Mercimek
Tereyağ ve sıvı yağ
Kırmızı biber
Karabiber
Tuz
Et suyu
Merhaba canım yukarıdaki malzemelerin hepsi ya da olduğu kadarıylaSebze corbasini nasil yapiyorsun canim ben hic bilmiyorum da tarif
Aaa evet buda harika bir fikir onu da yaparım. Pizzayı çok seviyorum böyle alternatifler iyiki varAfiyet olsun simdiden
Karnibahar i Ton ile de degistire bilirsin
Balik dan nefret eden esim bayila bayila yiyor bu sekilde pizzayi. Oyle agir bir tadida olmuyor
Ayrica cok doyurucu biseyAaa evet buda harika bir fikir onu da yaparım. Pizzayı çok seviyorum böyle alternatifler iyiki var
Olur arada cnmİyi akşamlar bugunkü menüm
Sabah 1 yumurta ile çökelekli yumurta 1 dilim çavdar ekmeği 5 zeytin yeşillik 1 çay kaşığı fıstık ezmesi
Öğlen 2 ceviz 1 avuç yer fıstığı
Akşam fırında balık 1.5 tane roka salatası 1 kase tarhana çorbası
Ara türk kahvesi 2 kare bitter
Su 3 lt
Spor malesef yok ne olur bugun kü adımlarımın kusuruna bakmayın çok istedim ama olmadı yine de atayım
Arrietty_ @_Vera_ sedulu
Dikkat et kendine canım dinlen biraz zaman zaman vücut böyle halsiz oluyor çok geçmiş olsunBilmiyorum ama sanmam çok halsizlik var sabahtan beri
Şahane görünüyor afiyet olsunEki Görüntüle 2736305
Akşam menüm
Tarifi bulamadıysan ben atayım canımDukan birasınin nasıl olduğunu bilmiyorum, bakayım nete, yapayım, sağol
20 bin zor gibi geliyor ama çok keyifli adım spor bende teslim etmem gerekenleri teslim ettim biraz dinlenip leslie yapcamBen 20 bin yapsam devamındaki 3 gün yatarım sanırsam
Kolay gelsin kaptanım patrona laf etmemek için melek olmak lazım patronların doğası gıcıklık hahajaCok yorucu aslinda. Birde 2 kisi eksik calistik bugun.
Cenemide tutamiyorum boyle durumlarda. Patrona gicigim suan
Ben Yemek faslimi kapadim
Sivi ve spor kismi kaldi
Menüm çok güzel ablaKahvaltı
1 yumurta
1.5 kk peynir
7 zeytin
2 kuru kayısı
2 domates ( 1 yemek kaşığı zeytinyağı eşliğinde )
1 dilim ekmek
2 fincan çay
Öğle
1 kepçe sebze çorbası
Ara
1 galeta
1 elma
Ara
1 kare bitter çikolata
5 fıstık
5 fındık
Akşam
1 kepçe sebze çorbası
3 köfte
4 yk bulgurlu ıspanak
4 yk yoğurt
Günlük suyu 3 lt ye tamamlayacağım nasipse
Kafasına göre değişiyor abla isterse 3 istemezse hiçKızlar günlük tuvalete gitme sıklığınız ne durumda?
Canım fotoğraflı olması kuralı var fotoğraf olmayınca malesef kabul edemiyorum geçmişte yok mudur adımlarının fotosu menün güzelDun kosturmali bir gundu ve spor temizlik derken asiri yorulmusum. Paylasim yapamadan uyudum. Dunku adim sayim 9500du ama ondan eminim
Bugune gelecek olursak;
Limonlu su
Sabah
Yulaf ve sut kucuk kase. 4-5 findik icine
Oglen
4 et kofte
Yesil salata
Yarim bardak ayran
Ara
2 kuru kayisi 3 badem
Aksam
Kefir + Elma
2.5 litre suyum bitti simdiden.
Arrietty_ @_Vera_ CanTorun
Menün güzel kankim adımları dert etme her şeyin başı sağlıkİyi akşamlar bugunkü menüm
Sabah 1 yumurta ile çökelekli yumurta 1 dilim çavdar ekmeği 5 zeytin yeşillik 1 çay kaşığı fıstık ezmesi
Öğlen 2 ceviz 1 avuç yer fıstığı
Akşam fırında balık 1.5 tane roka salatası 1 kase tarhana çorbası
Ara türk kahvesi 2 kare bitter
Su 3 lt
Spor malesef yok ne olur bugun kü adımlarımın kusuruna bakmayın çok istedim ama olmadı yine de atayım
Arrietty_ @_Vera_ sedulu
Çok güzel görünüyorKızlar harika bir tarif şimdi fırına sürdüm. Pizzayı sevenler varsa ben gibi böyle de yiyebilirler. Taban karnabahar yumurta ve kaşar peynirinden oluşuyor. Üzerine salça sosu sürüp (kolay diye ketçap sürdüm) sonra üzerini istediğin gibi süsleyin. Ben domates mantar zeytin ve mozeralla peyniri kullandımumarım tadı da görüntüsü gibi olur
Güzel menü kaptanım sende dinlen bugün istersenGünümü yazayim
Su ile devam ediyorum o yuzden yatmadan yazacagim
Adim da oyle. Daha saat 17. 15
Ilk ogun 12 de
Ton salatasi. Icinde kapya biberi, roka, marul, avokado ve yesil sogan vardi
Ara
1 avuc brezilya cevizi
1 muz icine fistik ezmesi
Aksam
1 wasa tarzi ekmek lchf usulu
2dilim fransiz peyniri
@_Vera_
Hyperborea17 Karin kaslarim felaket agriyor chloe ting yaparmiyim bilmiyorum
Menün çok güzel adımlar da öyle
Bir tür mantarCintar nedir
Vücuda dinlenmek de lazım kaptanım yine harikasın ama bende 2 3 gündür hiçbir şey yapamıyorumValla Veram iste attigim adimlar ile kaldim. Gecen haftaki ben nerdeee, bu haftaki ben nerde. 2 gun iznim varm telafi edecegim insallah adimlari
Sana nazar değdi galiba kaptanValla Veram iste attigim adimlar ile kaldim. Gecen haftaki ben nerdeee, bu haftaki ben nerde. 2 gun iznim varm telafi edecegim insallah adimlari
Yemek kültürüm ölmüş bitmişMan
Bir tür mantar
Yok ben aliskin degilim aslinda böyle. Izin gunlerimde bile aktifdim. Normal de 1 günü resmen yatarak gecirirdim. Bunyem aliskin degil boylesine :))Sana nazar değdi galiba kaptan
Ben anca kültür mantarı yiyebiliyorumYemek kültürüm ölmüş bitmiş
Afiyet olsun canim...Dun kosturmali bir gundu ve spor temizlik derken asiri yorulmusum. Paylasim yapamadan uyudum. Dunku adim sayim 9500du ama ondan eminim
Bugune gelecek olursak;
Limonlu su
Sabah
Yulaf ve sut kucuk kase. 4-5 findik icine
Oglen
4 et kofte
Yesil salata
Yarim bardak ayran
Ara
2 kuru kayisi 3 badem
Aksam
Kefir + Elma
2.5 litre suyum bitti simdiden.
Arrietty_ @_Vera_ CanTorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?