- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 35
Doğru aslında kilo verme sürecinde hepimizin de gidip kontrol ettirmesi gerekiyo .Uygulamada sanirim farklilik yoktur.
Ne durumdayim merak ediyorum...
Eksik gedik varsa, takviye alirim...
Allah dusurmesin, hastaneleri vs hic sevmiyorum...
Çok güzel bir menüAkşam menüm nasip olursa
1/2 ya da 1 kepçe sebze çorbası (belki)
3 köfte
3 ya da 4 yk bulgurlu ıspanak
3 ya da 4 yk yoğurt
Sağlık deposu maşallah güzel tarif deniyim bendeBugun sebze çorbası yaptım
Malzemeler
Soğan
Sarımsak
Kabak
Ispanak
Havuç
Patates
Pırasa
Karnıbahar
Mercimek
Tereyağ ve sıvı yağ
Kırmızı biber
Karabiber
Tuz
Et suyu
Dukan birası da deneyebilirsin ödem içim menü çok güzelEvet çok iyi olur, ben sadece kahvaltı yaptım. 2 dilim ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin yedim, bir kahve yanına elma ya da mandalina tüketeceğim. Akşam için az bulgur et ve bolca yoğurt. Odem için rezene demleyip içine kayısı ekleyecegim. Hedefim 85.5 ti, bugün tartıda 85.8 i gördüm. Bakalım cumaya ne olacak.
Ben menüne yorum yapmıyorum genelde diyetisyenle birlikte gittiğin için ama zaten güzel gidiyorsunSabah ben
bir su bardağı kefir + 2 dilim çavdarlı etimek+1 yk labne+ 1 küçük muz +10 ciğbadem
1 lt su içtim şimdiye kadar. Ara öğünler var çay ve meyve sonrada altın yoğurt. Akşamda karnabahar pizzası yapmayı düşünüyorum. Yumurta kaşar karnabahar karışımıyla taban yapıp üzerine domates biber zeytin dizerim. Akşam 10 gibi de yoğurt kayısı ciğbadem yiyecem. Diyetisyen spor sonrası önerdi.
Ben bi oturuşta 3 kg de yerim ama suyunu kaybedip şeker kalıyormuş kuru meyvede hepTmm cnm zaten ekmek çok yemiyorum
21 kuru üzüm neyki ben önceden bir oturuşta bir avuç dolusu yerdim
Teşekkür ederim canım. Bakma normalde çok kaçamak yapan biriydim ama buraya yazıyoruz ya suçlu olmamak için yapamıyorumBen menüne yorum yapmıyorum genelde diyetisyenle birlikte gittiğin için ama zaten güzel gidiyorsun
Bugün de mi 20 bin yapacaksınKızlar adımları bugün salmayalım az kaldı
Ekmek konusunda bana birşey yazmışsın cevap yazdım ama ne demek istediğini anlamadım canım yaÇok güzel bir menü
Sağlık deposu maşallah güzel tarif deniyim bende
Ben bugun mecburi dinlenmedeyim...Kızlar adımları bugün salmayalım az kaldı
Ablacım afiyet olsunVaryemez ayni tarife kereviz sapi ve defne yapragi da koyuyorum ben, cok guzel bir aromasi oluyor...
Butun malzemeler pistikten sonra onlari icinden alip, blenderla hallediyorum...
Yarin ben de yapayim...
Ben bugun hiç bişe Yapamadım valla yerimden kalkamıyorum niye bilmemKızlar adımları bugün salmayalım az kaldı
Haha ayaklarım dayanırsaBugün de mi 20 bin yapacaksın
Seni biliyorum abla yazdın sebebiniBen bugun mecburi dinlenmedeyim...
Oyleyken bile kemiklerim agriyor.
Evin icinde ne kadar olursa...
Sirf hareketsiz kalmamak icin, arada evi turluyorum.
5000 olur gibi...
Hayırdır tansiyon falan mi düştü ?Ben bugun hiç bişe Yapamadım valla yerimden kalkamıyorum niye bilmem
Bilmiyorum ama sanmam çok halsizlik var sabahtan beriHayırdır tansiyon falan mi düştü ?
Bi ayran falan içseydin azıcık toparlasın vücuduBilmiyorum ama sanmam çok halsizlik var sabahtan beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?