Tesekkur ederim Abla
Ay ben yapmadim bugunIyı aksamlar hanımlar
Menumu yazayım bende
Sabah kahvaltım resımde
Ara fıltre kahve , türk kahvesi
Aksam bol salata haslanmıs tavuk
Su 2.5 ( 3 e tamamlıycam yatana kadar)
Spor 30 dk chloe
Adım
Puan 500
Arrietty_ @_Vera_ @hayal_22
Bugunku chloe bacak agırlıklıymıs acaıp bacaklarım tutrıyo adımları 10 bıne tamamlarım dıyodum ama tuvalate gitmeye yuruyemıcem
Evet yapabiliyorsun canim.Tamam ben de yarın başlayacağım inşallah. Sizlerin menüleri oldukça iyi. Ben de uygun şekilde beslenmeye çalışacağım.
Bir de bu alttaki kilo vs bilgisini ben de yapabiliyor muyum?
Ne guzel adimlar bunlar seymacigimBugunun adim sayisi 9917
Eki Görüntüle 2736462
Zorla al onu, zorla!Ay ben yapmadim bugun
Yapmam lazim ama suan kizim ile kuaforculuk oynuyoruz
Menü ve sporlar sahane. Cok guzel Devam ediyorsun
Sen niye esas listede degilsin
Oyle yapacagim zatenZorla al onu, zorla!
Canım bende takıla takıla verıyorum her kıloda takıldım bır ay kaptanlarım ıyı bılırGünydın arkadaşlar ben anlamadım ya geçen hafta 4 günde 900 gram gitti bu hafta yürüyüşte eklememe rağmen hala 100gram vermiş değilim yani gidip yeni tartı alasım var inanamıyorum
Canım ben gruba geldıgımde sanırım hazıran Temmuz gıbıydı sıstemı bılmıyordum lıstedeyım sanıyordum ama degılmişim özge kaptana sordum verecek kılon az oldugu ıcın dedıAy ben yapmadim bugun
Yapmam lazim ama suan kizim ile kuaforculuk oynuyoruz
Menü ve sporlar sahane. Cok guzel Devam ediyorsun
Sen niye esas listede degilsin
Evet azmis Baslangic kilona baktim daCanım bende takıla takıla verıyorum her kıloda takıldım bır ay kaptanlarım ıyı bılırodem oluyo bazen, bzende yedıgım en ufak bıswy etkılıyo ama mesela sıkılasıyorum pantolonlardan bellı ve gorenler söylüyor
Canım ben gruba geldıgımde sanırım hazıran Temmuz gıbıydı sıstemı bılmıyordum lıstedeyım sanıyordum ama degılmişim özge kaptana sordum verecek kılon az oldugu ıcın dedı
Az azEvet azmis Baslangic kilona baktim da
Ay benimde zayiflasa yuzum. Boyun kacdi? Ilk sayfa ya tiklamaya usendimAz azhedefte uzak degıl 59 falan olsam sanırım yeterli yoksa yüzüm cok zayıflıyor
Canım biz bayerndeyiz sinema falan kapalıydı restoranlar sadece take away vardı okullar açık baya oldu böyle. Değiştiysede haberim yok sen neredesinAfiyet olsun canim. Ne guzel dengeli beslenmissin
Su ve adimlarda
Evet gecen hafta biraz rahatsizdin belki toparlanamazsin diye es vermedik. Bizi etiketlemen iyi oldu
Bizim burda kapandi yine restoranlar, sinema, muzd, kutuphaneler.
Market ve kres ile 0-3 sinifa giden cocuklarin okulu acik. Sizin orda da oldumu degisiklik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?