Selam yemek olayını 16:00 da kapamışsın sora ara yapmışsın ama olsun acıkmadın mı? Güzel menüMerhaba,
10:00 2 dilim ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, 1 kk peynir
16:00 1 kase yayla çorbası, 5 kasık bulgur pilavı, 4 kasık et sote, yoğurt, 1 bardak sekersiz erik suyu
20:00 çay, 10 adet fındık, 10 adet dut kuruşu
Su: 2.5 litre
Dukan birası hazırladım, henüz bitiremedim.
Spor bilgilerini ilerleyen saatlerde paylaşacağım.
Arrietty_ @_Vera_ sedulu buketx
Hoş geldinizGünaydın herkeseben de bugün aranıza katıldım. güzel güzel şu kiloları verelim beraber
Aslında acıktım, ara yapmayı planlamiyordum, ama dayanamadımSelam yemek olayını 16:00 da kapamışsın sora ara yapmışsın ama olsun acıkmadın mı? Güzel menü
Ay bende sadece kültür mantarı yiyorum diğerlerinden kokarım dediğin gibi abla mantar zehirlenmesi çok ağırmış. Ama mantarın tanıyıp bilenler de acayip lezzetli çeşitleri var diyorBen anca kültür mantarı yiyebiliyorum
Dağdan toplanana cesaret edemem
Yine harikasın ablaArrietty_ ,@_Vera_ , sedulu ,@Seymasymrna
Pekmezli, limonlu ilik su..
KAHVALTI:
Bol yesillik.
Klasik kahvalti tabagim.
Ihlamur
Sade Turk Kahvesi
1 gun kurusu kayisi
6 cig findik
Limonlu nane cayi
OGLEN:
Buharda pismis karnabahar
Uzerine z.yagli, pul biberli ev yogurdu
Rezene cayi
1/3 fincan sari leblebi
5 adet cekirdekli kuru uzum
4 cig badem
AKSAM:
Ton balikli yesil salata
1 kasik tadimlik bulgur pilavi
Adacayi
SU:
3lt
Eki Görüntüle 2736412
Çok güzel günMerhabalar
06.00 zencefil çayı
07.00 duble sade Türk kahvesi
08.00 açık çay akşama kadar içiyorum tabi
11.30 1 kepçe mercimek çorbası
Az marul roka tonlu salata ama az yani
15.00 2 dilim elma 1 dilim portakal
16. 00 sade duble Türk kahvesi
18.30
1 kepçe kıymalı karnabahar
15 adet hamsi
Yeşil salata
Zencefil demliyorum şimdi
Su 3.5 yatana kadar 4 olur
@_Vera @Ceyhans @arrietty
Merhaba kaptanım vera ölmüş vera bitmiş vera yorgun sen nasılsın?Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz
Bi arkadaşım hep şey diyordu wcde kitap okuyorum çok su içtiğim için hep oradayım bi gün evlerine gittim gerçekten de klozet yanında sepet vardı içinde de kitap dergiCanım ben isteyerek içiyorum zorla değil sürekli wc
Günlük 10 bin adım vücudu dinç tutmaya yetiyor maşallahIyiyim cok tesekkur ederim
Simdilik guzel gidiyor gibi adimlar kendi adima gunluk 10 bin adim atmaya çalışıyorum:))
Daha cok yarisma yapariz
Menü çok güzelİyi akşamlar kızlar
Çarşamba menüm
10:30
2 yumurtalı çok az pastırma ile tavada yumurta, çok az beyz peynir, 5 yeşil zeytin, kapya biber, domates, 1 dilim ekmek
14:00
2 yk yoğurt+ 1 cennet elması+ 1 yk granalo ( oğluma yedik)
Yeşil çay
15:30
Filtre kahve
1 kuru incir+ 1 ceviz ( kahve sade gitmedi)
18:00
7-8 yk zeytinyağlı yer elması + 3 yk yoğurt
Daha sonra tekrar yeşil çay içeceğim
Su: 2,5 lt ( 3 e tamamlamaya çalışacağım )
Spor: 7700 adım
Arrietty_ @_Vera_
Kaptanlarım bu hafta eşim yok diye sizi ekledim hep menülere
Güzel menü tebrik ederim chloe zor ama gerçektenIyı aksamlar hanımlar
Menumu yazayım bende
Sabah kahvaltım resımde
Ara fıltre kahve , türk kahvesi
Aksam bol salata haslanmıs tavuk
Su 2.5 ( 3 e tamamlıycam yatana kadar)
Spor 30 dk chloe
Adım
Puan 500
Arrietty_ @_Vera_ @hayal_22
Bugunku chloe bacak agırlıklıymıs acaıp bacaklarım tutrıyo adımları 10 bıne tamamlarım dıyodum ama tuvalate gitmeye yuruyemıcem
Adımlar ve arkadaki traktör şahaneBugunun adim sayisi 9917
Eki Görüntüle 2736462
Dukan birasını yarın da yap sabah kahvaltısından öğle yemeğine kadar bişi yemeden bitir faydasını göreceksin emin olMerhaba,
10:00 2 dilim ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, 1 kk peynir
16:00 1 kase yayla çorbası, 5 kasık bulgur pilavı, 4 kasık et sote, yoğurt, 1 bardak sekersiz erik suyu
20:00 çay, 10 adet fındık, 10 adet dut kuruşu
Su: 2.5 litre
Dukan birası hazırladım, henüz bitiremedim.
Spor bilgilerini ilerleyen saatlerde paylaşacağım.
Arrietty_ @_Vera_ sedulu buketx
Güzel gün canımSabah : maydanoz kürü+incir kürü(bebek için)
Kahvaltı: 1 su bardağı kefir +2 dilim çavdarlı etimek +1 yk labne+10 ciğ badem + yarım muz
Ara öğün 1: yeşil çay+bir parça zencefil(taze) +1 küçük hurma+1 mandalina
incir kürü(bebek için)
Akşam yemeği: pizza
(22.30)Ara öğün 2: 4 yemek kaşığı yoğurt +2 gün kurusu +10 ciğbadem+1 çk toz tarçın+1 tk matcha tozu+kuşburnu çayı
Su : 3 lt
Spor olarak bugün sadece yürüyüş yaptım. Onu da tamamlayınca atacam
@_Vera_Arrietty_ sedulu @Beklenen2 eşim neredesin özlendin.
Sözüm yok kaptanımMenüm
Kahvaltı 2 yumurtadan omlet maydanoz salatalık çay peynir
Öğlen kahve
Akşam brokoli salatası tarhana çorbası bir kase
Su 3 lt
Chloe ting 30 dk ( yarına rest günüm)
Dans 90 dk
Arrietty_ @_Vera_ @Sivaskayseri
Benim adım atıcak halim kalmıyor 3 gündür kaptan bana kızıcak diye sormaya da korkuyorum
İçerken tartıyı düşünnnn tadını almıyorsun hahaha
Bakma şimdi müsaitim diye rahat rahat yürüyorum bende yoğunlaşınca işe başlayınca bende atamayabilirim böyleAy bende sadece kültür mantarı yiyorum diğerlerinden kokarım dediğin gibi abla mantar zehirlenmesi çok ağırmış. Ama mantarın tanıyıp bilenler de acayip lezzetli çeşitleri var diyor
Yine harikasın abla
Çok güzel gün
Merhaba kaptanım vera ölmüş vera bitmiş vera yorgun sen nasılsın?
Bi arkadaşım hep şey diyordu wcde kitap okuyorum çok su içtiğim için hep oradayım bi gün evlerine gittim gerçekten de klozet yanında sepet vardı içinde de kitap dergi
Günlük 10 bin adım vücudu dinç tutmaya yetiyor maşallah
Menü çok güzel
Güzel menü tebrik ederim chloe zor ama gerçekten
Adımlar ve arkadaki traktör şahane
Dukan birasını yarın da yap sabah kahvaltısından öğle yemeğine kadar bişi yemeden bitir faydasını göreceksin emin ol
Güzel gün canım
Sözüm yok kaptanım
Benim adım atıcak halim kalmıyor 3 gündür kaptan bana kızıcak diye sormaya da korkuyorum
İçerken tartıyı düşünnnn tadını almıyorsun hahaha
Canım yaa bazen olur öyle enerji düşüklüğü. Benim acayip yoğun geçti yine yaa. Geç geldim anlatırım birazdan inşaallahAslında acıktım, ara yapmayı planlamiyordum, ama dayanamadımsenin nasıl gidiyor, spor yapabiliyor musun? Benim bugün enerjim düştü biraz.
Simiti telafi edebilirsin akşam menündeİyi geceler kızlar
Aşırı yorgunum yine işlerden
Yazıp çıkıcam
Kısaltarak ksra bakmyın
Foto atamıyorum çünkü adımsayar arabada hep belimdeydi. Hakszlk olmasın ondan
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Su söz verdim olmadı
Öğle
Simit ayran (simite mecburdum çnkü dışarıda resmi görevdeydim, herkesle aynı şeyi yedim)
Akşam
5 çatal kadar pilav
Horoz
Ptates 2-3 dilimdi sanırım
Salata çorba
Ksra bakmayın yazm olayından
Arrietty_ @_Vera_
Ozzybal sedulu sıraya göre etiket olmadı
Öptüm bugünlük maruz görün lütfen
Canım benim hepimiz insanız yemeğimizi çantamızda taşımıyoruz zor günlerde menüler elbette değişebiliyor. Buna asla nasıl yersin bunu nasıl yaparsın diyemem yani ve işin gereği dışarıdaymışsın. Fakat bi disiplin sağlamak gereği değişen menüye ceza vermek benim görevim başka türlü kesin bi disiplin sağlanmaz kiVaryemez nden mesaja kahkaha attın, ben de kabahat ki bitkin şekilde yazıyorum. Yazınca suçlu oldum. Niye açıklama yaptım ki keşke bir kereye mahsus menü yazmasaydım kendimi zora sokup. Geçen ozzybal ın mesajına da beğenmedi yapmıştın ki kız gülümseme ifadesi koymuştu yazıp yazıp sildim sana ve desteklediğim bi insandın. Şuanki yorgunluğumu anlayabilsen böyle davranmazdın. Üstüne o kahkaha hiç yakışmadı İnan. @_Vera_ telafi ettim akşam, ilk kez ayrıntı giremedim sebebini de açıkladım. Menü yazmakla hata yaptım. Disiplin kurallatına uyayım diye sorumlulupumdan yazdım ama rahatsızdım yazamadım desem sorun olmayacaktı. Akşam yarım kase çorba, bir küçük horoz parçası evde yapım, salatanın kaşığını saymadım. Patates yalan olmasın diye dedim. Azacık vardı tabağımda.Döne döne kusura bakmayın dedim oysa ki. Cezamı çekerim tabi ki . İyi akşamlar
Sağol canım her zaman çok incesinNorth River nasıl oldun canım tüm gün aklımdaydın bir türlü yazma fırsatım olmadı uyumadan sorayım seni. İyisindir inşallah ağrıların geçmiştir.
Birgaripyolcu06 canım test yaptırdın mı sonucu nedir seni de çok merak ediyorum iyi ol inşallah
fyzanur nerelerdesinnn seni merak ediyorum
G GCA canım sende uzun zamandır yoksun toparlanabildin mi her şey yolunda mı
stitch canımmm nasılsın uğramıyorsun buralara pek özletme kendini
E-brulim noktam nasıl çiçeği burnunda anne. İyi misin nasıl geçir günlerin?
Birgaripanne taze mezun nasılsın neler yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?