Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyi geceler benim kızın huysuzlugu tuttu dişlerde patladı neden böyle yapıyor hastalığı da atlattık çok şükür ama gündüz mu çok uyuyor anlamadım gece cingöz oluyor .
Çok şükür atlattık biz koku hala yok ama o bazılarında 1 ay sürmüş .
Biz atlattık annemler pozitif çıktı görüşmüyorduk babam kronik hasta birşey olur diye ama bulaştı onlara da nereden bulaştıysa işte . Çok şükür babam hafif atlatıyor ,annemin ciğere indi ama oda iyi şimdi . Erkek kardeşim annemin bardağını kullanmış yanlışlıkla ona rağmen aynı evde hala negatif inanılmaz birşey

Niye güldüm bu sağlıksız beslenme listesi deyim yerindeyse radara yakalandı diye içimden espri manasında geçti ve güldüm

Ozzbal beğenmediğim mesaji işte burada

o cümleyi gördüğümde şunu düşündüm 2 güne kalmaz vücut yemediği için alarm vermeye başlar
Halsizlik, güç kaybı ,diyete tahammülsüzlük şeklinde belirtiler baş gösterir diye düşündüm

Diyet demek yememek aç kalmak demek değil et tahıl süt meyve sebze ve su dengesine dikkat ederek beslenmek demek
Aylar hatta yıllar içinde alınan kiloyu 3 günde vermek demek değil o diyet olmaz zaten olsa olsa ölüm orucu olur
Insanın dengesi bir bozuldu mu sonrasını düşünemiyorum
Herşeyden önce sağlığı kaybetmeden beslenmek lazım diye düşünüyorum

Afiyet olsun kızlar

Gunumuz, gonlumuz aydin olsun...

Kaval kemiklerim halâ sizim sizim sizliyor.
Daha cok erken.
Insaallah gecer de, ben de mutfagimda rahat rahat adimlamami yaparim.

Sagliksiz lezzetleri yememede israrci olarak, beynimize unutturmaya canli ornek.

Bir cok hanim gibi regl doneminde cikolata canim cekerdi.
Uzuuuun zamandir yemiyorum ya, gozumu acinca aklima cikolata degil, kuru incir ve gun kurusu kayisi geldi.
Hemen kalktim birer tane yedim, uzerine de 400 ml'lik ilik suyumu ictim.
Bir tasla iki kus...

Gunaydin kizlar

Takimin bir uyesi olarak birbirimizin menülerini yorumlamak gayet dogal birsey. Elestiri yapildiginda Kirici ve rencide edici olmamalidir

Dun aksam boyle bir durum yoktu. Menülerimizin elestirilmesine acik olmaliyiz. Sonucda bizlerin ve takimin iyiligi icin bu.
Gecen gun berbat bir gundu. Cok az yedim. Hemen uyarildim ama kibar sekilde . Yanlis oldugunu biliyordum ve aciklik getirdim. Konu kapandi. Bu rahatsiz olunacak bir durum degil. Aksine mutlu oldum.
Menülerim takip ediliyor, takim arkadasim beni dusunuyor ne guzel diye sevindim.

Mutlu huzurlu bir gun gecirmenizi dilerim
Son olarak
Yarin tarti günü Dengeli beslenip, spor u hafif tutalim

Son düzenleme:
Tekrar cok gecmis olsun. Dis olayida ustune tuz biber olmus
Kucuk bebek cok zor. 2 pazartesidir 3 aylik yegenime bakiyorum 4 saat. Uyumak istemiyor ama uykusu var. O gun tum enerjim ona gidiyor
Ailenede cok gecmis olsun. Umarim en Kisa zamanda atlatirlar. Herkesde cikar oldu artik covid

Günaydın Abla. Sen cok adim atip yordunmu acaba kendini bu hafta?
Bugün de dinlen. Gerci dun duramamissin 7bin küsür adim gordum, masallah

Afiyet olsun. Gayet guzel ve doyurucu kahvalti
Bende bugun evde iken koca bir tabak kahvalti yapayim diyorum
Teşekkür ederim canım
Sabah altın değerinde kahvaltımı yapınca güne zinde başlıyor ve 2 ana öğün yeterli oluyor benim için

Kızlar bugün 1 inciri 1 bardak sütle kaynattım ve yedim
Ayy ben son günlerde menüleri okurken şöyle oluyorum onu yemiyorum bunu da yemiyorum yemediklerim de çok sağlıklı şeyler üstelik süt de içemem nolcak bu halim kendine gel veraaaa

Ayy ben son günlerde menüleri okurken şöyle oluyorum onu yemiyorum bunu da yemiyorum yemediklerim de çok sağlıklı şeyler üstelik süt de içemem nolcak bu halim kendine gel veraaaa
Vera sen beni çok güldürüyorsun
Bak sabah sabah sayende kilo kilo pirzola yemiş oldum gülerek ...
diyetim bozuldu vera

4.takımın güzelleri günaydın. Nasılsınız çıtırlar? Neler yediniz? Ben sabah 2 yk menemen 300 ml su ve şimdi yeşil çay. Dukan birasını da demliyorum
Daha sabah 7.15
Cocuklar birbirlerini yiyor :)
Gune yesil cay ve 500ml su ve vitaminlerim ile basladim.
3gundur unutuyordum

Günaydın kızlar bugün çok dikkatli gitmeliyiz. Menüler gerçekten hafif olmalı kahve yani kaçamak yapmamalıyız. Yarına tartıda bol eksi görmek istiyorsak feragat edeceğimiz şeyler olmalı.
Gecen hafta azimle birincilik aldık bu hafta niye olmasın dimi ?
Bol bol su içmeyi ihmal etmeyelim lütfen kilo vermedeki en büyük etken SU !

Vera sen beni çok güldürüyorsun
Bak sabah sabah sayende kilo kilo pirzola yemiş oldum gülerek ...
diyetim bozuldu vera
Abla o zaman sen öğle menüsü yapma
Daha sabah 7.15
Cocuklar birbirlerini yiyor :)
Gune yesil cay ve 500ml su ve vitaminlerim ile basladim.
3gundur unutuyordum
Ben arası tutuyorum mira fenaaa. Aras naif beyefendi

Afiyet olsun kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…