Harikasın canım maşallahYa kızlar ben dayanamayıp bi ölçü bakayım dedim bu chloe bu kadar etkili mi çıktıkalça 3 cm göbek 2 cm incelmiş 5 günde
Aranızda emziren anneler de var mı acaba 3 aylık bebeğim var emziriyorum bi yandan kiloda vermek istiyorum 69 70 kilo arasında gidip geliyorum boyum 1 65 60 kiloya düşsem yine yeter diyorum ama emzirdiğim için de diyet ne kadar doğru bilemiyorum
Çok güzelYa kızlar ben dayanamayıp bi ölçü bakayım dedim bu chloe bu kadar etkili mi çıktıkalça 3 cm göbek 2 cm incelmiş 5 günde
Harikasın canım maşallah
Yaaa işte spora teşvikÇok güzel
Hoşbuldum, umarım motivasyonum hep bugün ki gibi kalır.
H3RA_
39 yaşındayım
Muhasebe
Evliyim
2 çocuğum var 18 ve 13 yaş
İstanbul'da yaşıyorum
1,58 cm
67 kg
55 kg
Hareketsiz ofis ortamında çalışmak, düzensiz yeme alışkanlığı (kahvaltı sevmem, öğleden sonra acıkmaya başlarım, damak zevkim karbonhidratlı yiyecekler)
Sağlıklı olmak ve daha fit görünmek
Hayır
Çok teşekkür ederim aramıza tekrar hoş geldiniz sorunuz vs varsa istediğiniz zaman yazabilirsinizEvet okudum
Kullanıcı Adı :axelia
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: yazilimci
Yaşınız :31
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1-14 aylik
Yaşadığınız şehir:antalya
Boyunuz :170
Kilonuz:65
Hedef kilonuz :57
Kilo alma hikayeniz :hamilelik ve dogum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
rahat ve mutlu olmak
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Hayir
evet bir baslasam dedim ve basladim.Cok az kilo vermem lazim ama bir turlu baslayamadim. Hayatimda hic diyet yapmadim cunku. Yardimci olmanizla birlikte basaracagim insallah.
Araniza katilabilirmiyim
Maşallah52 kilo boy 166 daha ne rejimi yapayimki
Sen git takimin basina ben buralari kolaçan ettim rahat ol
Merhaba kızlar aramıza hoş geldiniz ben kaptan yardımcısı vera. 23 yaşındayım bekarım. Öğrenciyim.Aranızda emziren anneler de var mı acaba 3 aylık bebeğim var emziriyorum bi yandan kiloda vermek istiyorum 69 70 kilo arasında gidip geliyorum boyum 1 65 60 kiloya düşsem yine yeter diyorum ama emzirdiğim için de diyet ne kadar doğru bilemiyorum
Gel gel bekliyorumÇok teşekkür ederim aramıza tekrar hoş geldiniz sorunuz vs varsa istediğiniz zaman yazabilirsiniz
Maşallah
Arrietty_ bende diğer takımlara kontrole gidiyorum
Merhaba kızlar aramıza hoş geldiniz ben kaptan yardımcısı vera. 23 yaşındayım bekarım. Öğrenciyim.
Ya kızlar ben dayanamayıp bi ölçü bakayım dedim bu chloe bu kadar etkili mi çıktıkalça 3 cm göbek 2 cm incelmiş 5 günde
Chloe ting yapıyorum 28 günlük challenge videoları var YouTubeda link bulayım atarimBenimde daha çok bölgesel problemlerim var. Nereden yapıyorsunuz, video varmı?
Ay ne guzel kilo vermissiniz. Diyet ve sporlar daha da guzel kilo verirsin.Selam bende yeniyim burda doğum yapalı 23 gün oldu. 23 günde 15 kilo verdim.
Ay ne guzel bende istiyorum incelmekYa kızlar ben dayanamayıp bi ölçü bakayım dedim bu chloe bu kadar etkili mi çıktıkalça 3 cm göbek 2 cm incelmiş 5 günde
Teşekkür ederim, diyetin sporla desteklenmesi gerektiğine %100 inanıyorum. 3 sene önce spor salonuna yazılmıştım. Orada attığım teri, yorgunluğumu düşününce çok sevdiğim şeyi bile reddediyordum. Spor kesinlikle diyetin en büyük motivasyon kaynağı.Chloe ting yapıyorum 28 günlük challenge videoları var YouTubeda link bulayım atarim
4.takimla 6.takimin arasinda 5.takim varHangi takımda buluşalım
Ben emziriyorum. 13 kilo verdim. Yemenin sutle ilgisi yok duzgun sivi alindigi surece.Aranızda emziren anneler de var mı acaba 3 aylık bebeğim var emziriyorum bi yandan kiloda vermek istiyorum 69 70 kilo arasında gidip geliyorum boyum 1 65 60 kiloya düşsem yine yeter diyorum ama emzirdiğim için de diyet ne kadar doğru bilemiyorum
Afiyet olsun canım harika bende evde adımlama yapıyorumÖğlen bir kase yoğurt iki dal marul yedim inşallah birazdan da leslie yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?