Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba ben emziriyorum, kızım 5 aylık. Başlayalı 2 hafta kadar oldu, genelde menümü herşeyle çeşitlendirmeye çalışıyorum. Muhakkak her gün balık, kırmızı et ya da tavuk ekliyorum, eğer yapamazsam dondurucudaki haslanmis hazır bakliyatlari çıkarıyorum, salatama katıyorum. Ekmeği mümkün olduğunca sadece kahvaltıda tuketiyorum. Kuruyemiş, sut ürünleri ve suyu ihmal etmiyorum. Şu ana kadar rezene kimyon dışında pek bitki çayı tüketmedim, sadece dün yeşil çay içtim ve bugün de devam edeceğim. Tabi ben ek gıda donemi yakın olduğu için daha rahatım. Ama erken dönemde de haftada yarim kilo vermek çok etkilemez diye okumuştum.

Çok teşekkür ederim aramıza tekrar hoş geldiniz sorunuz vs varsa istediğiniz zaman yazabilirsiniz

Araniza katilabilirmiyim

52 kilo boy 166 daha ne rejimi yapayimki
Maşallah
Sen git takimin basina ben buralari kolaçan ettim rahat ol
Arrietty_ bende diğer takımlara kontrole gidiyorum
Merhaba kızlar aramıza hoş geldiniz ben kaptan yardımcısı vera. 23 yaşındayım bekarım. Öğrenciyim.

Gel gel bekliyorum

Selam bende yeniyim burda doğum yapalı 23 gün oldu. 23 günde 15 kilo verdim.
Ay ne guzel kilo vermissiniz. Diyet ve sporlar daha da guzel kilo verirsin.
Ya kızlar ben dayanamayıp bi ölçü bakayım dedim bu chloe bu kadar etkili mi çıktı kalça 3 cm göbek 2 cm incelmiş 5 günde
Ay ne guzel bende istiyorum incelmek su birkac gun gecirdim mi yapacagim insaalah.

Chloe ting yapıyorum 28 günlük challenge videoları var YouTubeda link bulayım atarim
Teşekkür ederim, diyetin sporla desteklenmesi gerektiğine %100 inanıyorum. 3 sene önce spor salonuna yazılmıştım. Orada attığım teri, yorgunluğumu düşününce çok sevdiğim şeyi bile reddediyordum. Spor kesinlikle diyetin en büyük motivasyon kaynağı.

Ben emziriyorum. 13 kilo verdim. Yemenin sutle ilgisi yok duzgun sivi alindigi surece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…