Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben geçen haftalarda birkaç gün sabah geç kahvaltı yapıp saat 16 civarlarında da öğle yemeğiyle günü kapatıp 2 kilo vermiştim. sen de rahat rahat verirsin 2 kiloyu, akşam yememek çok etkili oluyor

bende çok geç kahvaltı yapıyorummm..öğley,de 4 gibi filan sonra eşim işten geliyo bide onla yiyorum 8 gibi..ne kadar az yiycem diye de otursamm oturunca ondan bundan gidiyoo..bide benim soframda iki çeşit yemek, çorba,salata yanına tatlı olurr..allahım yaaa..işte bu son akşam yemeğini kaldırıyorum..inşallah bende veririm senin gibi..kahvaltımı erken yapmaya çalışacamm..bide ben her ramazan kilo alırımm...bi geçen sene sıcakalrdan midemi su ile doldurup yemediğim için almadımm..kilomu korusam yeter aslındaa..

bugun resmen yol ortasında kilolu olmak kaderim değil diye bağırdımm..motiveyim yani:)))
görüselim bakalim

hadi bakalımm görelimmm..

ya olacak iş mi? arkadaşım yarın kahvaltıya geliyor bir de tembih etti "öyle ben gelince bir kibrit kutusu peynir yiyorum ben demek yok" diye... zaman alehime işlemeye başladı.

neyse nazka toparlarsın toparlarsın diye kendimi motive ediyorum

ye kuzum yeeeee arkadasina ayip olur sonra

ye kuzum yeeeee arkadasina ayip olur sonra

ya canım malesef bizim arkadaş uyuya kaldı kahvaltı işi yattı, gerçi bütün gün beraberiz ama artık gün içini idare edebilirim. ama sen sen ol bak yavrucukların yeni iyileştiler onlara enerji lazım bol enerjili yemeklerle besle onları yapmışken sende ye de yeni atlattınız hasta olma.

Ben burdan anlıyorum senin vücudunun bol kaloriye ihtiyacı var

mrb kızlar artık geri döndüm annemdeyim burda nete girebilirim o yüzden geri döndüm ve istediğim gibi 65 kilo ile döndüm
bu hafta altın çileğe başladım sabahları aç karnına 3 tane altın çilek ve 2 bardak ılık su içiyorum aranızda deneyen var mı bi netice aldınız mı bide emziriyorum bi zararı olur mu sonuçta meyve ve fazlada yemiyorum

sen merak etme güzelim ben bol kalori alsamda bana bisey olmaz :) ben isin siirni biliyorum ama söylemem tabiki.mesela dün 2 adet hamburger yedim(ev yapimi) ama bugün 100 gr eksideyim

tebrikler canim,ben almistim bi ara cok aci geldi yyiemedim ama kullanlarlar etkisi olmadigini söylüyo cogu yorum böyle,yinede dene sen,sonucta meyvesini yiyorsun eger ilaci olsaydi kesinlikle kullanma derdim.bu arada takima girecekmisin tekrar

tabi tabi takıma giricem yoksa bu kilolar gitmez yanlız hala tayin olaylarında sıkıntımız var ağustos sonuna doğru önceden haber vererek bi kaç gün daha kaçabilirim onun dışında devam edicem
ebru şallının selülit savarını denediniz mi yorumlarınızı bekliyorum

tamam canim ozaman bu cuma alirim seni takima bi kac günlük kacmayi idare ederiz sorun degil dedigin gibi yeterki haber ver,vede takimda oldugun ürece kilo bildirimini ihmal etme,unutmussundur belki cuma günü 12 ye kadar :))

selülit savar var bende ama bi türlü koca popomu kaldiripda deneyemedim.ramazandan sonra ins,ama nazkaa arkadas denemis ve degisimden cok memnun,kendide yazar zaten .

slm millet dünkü menüm

sabah 2 dl ekmek peynr çeyrek su böregi azcık tereyagı reçel ama çok az:)

ara yesil elma

öglen kıymalı kabak yogurt 1 dl tb ekmegi

akşam taze fasülye karpuz kavun 1 dl tb ekmegi

yatmadan tam 2 lokmacık nutellalı ekmek, acaip canım çekti affetmedim:)

canim afiyetz olsun ama meyveyi yemekle birlikte degilde yemekten 30 dk yada 20 dk önce yersen kan sekerininn yükselmesini önlemis olursun yada yemekten 3 saat sonra

bugun ki menüüü..

felakett..

adalara gittik
sabah. yarım tam buğday ekmeğinin arasına, domates, zeytin ve peynir
ara yok
öğle, 2 lahmacun ve ayran

akşam yok..çünkü geç kaldım..saat 5.30 dan sonra yemycektim yaa..

ama araları sayayımmm..oha deyinnn..

dondurma, limonata, 4-5 tane hoşbeş, muz..bide kakaolu sütt..sanırım bittii:)

ama 2 saat bisiklet sürdüm..

bugünkü menüm
SABAH karpuz peynir 2 dilim tam buğday ekmeği
ÖĞLE 5 yemek kaşığı pilav ayran
ARA çerez
AKŞAM 5 kaşık pilav ayran
ARA 1 şeftali

spor 1 saat tempolu yürüyüş yaklaşık 15 dakikası kızım kucağımdaydı o yüzden ağırlıklı yürüyüş diyelim
bu arada bizim spor yarışması ne oldu hala devam ediyo mu yoksa yaz dolayısıyle ara mı verdik

günaydın kızlar herkese fit bi gün dilerim
kızımı uyuttum kahvemi içtim ohhhhh
bu arada kahve kilo vermeye yardımcıymış günde içilen bir bardak kahve 150 kalori yaktırıyormuş

kiz bu ne bütün gün pilav yemissin :)) yok canim spor yarismasi devam etmiyor

hafta sonu m,alesef hepimizn düzeni bozuluyor.ama 18 den sonra bisey yemeyince kilo olarak dönmüyor en azindan bende öyle

pek sağlıllı olmamışş..bugun dah güzel bir menü beklyozz..pilav yerine sebze yada bi parça et yee:))

günaydın kızlar herkese fit bi gün dilerim
kızımı uyuttum kahvemi içtim ohhhhh
bu arada kahve kilo vermeye yardımcıymış günde içilen bir bardak kahve 150 kalori yaktırıyormuş
canım ya bu güzel birr haberrr..de neskafe mi, türk mü acabaa..içek bi keyif kahvesi o zamann..erisin yağlarımızz:))))

hafta sonu m,alesef hepimizn düzeni bozuluyor.ama 18 den sonra bisey yemeyince kilo olarak dönmüyor en azindan bende öyle

evet hasterimm..umarım değişmez amam şimdiden -800 gr dayım bilee..bugun den itibaren de en az 45 dk tempolu yürüycmemm..taktım kafama..buraya kayıt olduğumda sıksaydım dişimi şimdi 70 altına inmiştimm..ben acıkmadan zayıflamaya çalışıyodummm..yok öyle bir durumm..acıkmadan mide küçülmüycekk

diyetisyen arkadaşımla konuştuum bayaa..tatilde şimdi..8inde dönüyo..ama bi kaç püf noktası söyledi, hepimizin bildiği..o söyleyince daha etkili oldu sankii..ben dönene kadar bunları deneyelim 8inden sonra tam listeyi belirleriz dedi..gerçi ramazana giiyoz ama ben azimliyimm....

evet caním aksam 18 den sonra yememk cok metkili,bak gecen yazmistim 2 hamburger yedim diye saat 2 230 gibi yemistim ondan snra daha bisey yemedim ve ertesi sabaha 100 gr - deydim dün arkadasa gittim aksam vakti kacirdim biraz ama kilom degismedi yine sanirim ben 61 de sabitlendim umarim öyledir biraz hafta ici dikkat edip artik su 5 leri görmek istiyorum ama sanirim biraz zor olucak,60.5 61 arasi takildim sanirim

sen merak etme güzelim ben bol kalori alsamda bana bisey olmaz :) ben isin siirni biliyorum ama söylemem tabiki.mesela dün 2 adet hamburger yedim(ev yapimi) ama bugün 100 gr eksideyim

ya canım sırrının akşam saat 6dan sonra yemek yememek olduğunu da birtek benden gizliyorsun sanırım, yoksa tüm arkadaşlara açıklamışsın ama malesef senin için yeterli olamayacak.

üzülme canım tamam mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…