ben geçen haftalarda birkaç gün sabah geç kahvaltı yapıp saat 16 civarlarında da öğle yemeğiyle günü kapatıp 2 kilo vermiştim. sen de rahat rahat verirsin 2 kiloyu, akşam yememek çok etkili oluyor
görüselim bakalim
ya olacak iş mi? arkadaşım yarın kahvaltıya geliyor bir de tembih etti "öyle ben gelince bir kibrit kutusu peynir yiyorum ben demek yok" diye... zaman alehime işlemeye başladı.
neyse nazka toparlarsın toparlarsın diye kendimi motive ediyorum
ye kuzum yeeeee arkadasina ayip olur sonra
ya canım malesef bizim arkadaş uyuya kaldı kahvaltı işi yattı, gerçi bütün gün beraberiz ama artık gün içini idare edebilirim. ama sen sen ol bak yavrucukların yeni iyileştiler onlara enerji lazım bol enerjili yemeklerle besle onları yapmışken sende ye de yeni atlattınız hasta olma.
Ben burdan anlıyorum senin vücudunun bol kaloriye ihtiyacı var
mrb kızlar artık geri döndüm annemdeyim burda nete girebilirim o yüzden geri döndüm ve istediğim gibi 65 kilo ile döndüm
bu hafta altın çileğe başladım sabahları aç karnına 3 tane altın çilek ve 2 bardak ılık su içiyorum aranızda deneyen var mı bi netice aldınız mı bide emziriyorum bi zararı olur mu sonuçta meyve ve fazlada yemiyorum
tabi tabi takıma giricem yoksa bu kilolar gitmez yanlız hala tayin olaylarında sıkıntımız var ağustos sonuna doğru önceden haber vererek bi kaç gün daha kaçabilirim onun dışında devam edicem
ebru şallının selülit savarını denediniz mi yorumlarınızı bekliyorum
slm millet dünkü menüm
sabah 2 dl ekmek peynr çeyrek su böregi azcık tereyagı reçel ama çok az:)
ara yesil elma
öglen kıymalı kabak yogurt 1 dl tb ekmegi
akşam taze fasülye karpuz kavun 1 dl tb ekmegi
yatmadan tam 2 lokmacık nutellalı ekmek, acaip canım çekti affetmedim:)
bugünkü menüm
SABAH karpuz peynir 2 dilim tam buğday ekmeği
ÖĞLE 5 yemek kaşığı pilav ayran
ARA çerez
AKŞAM 5 kaşık pilav ayran
ARA 1 şeftali
spor 1 saat tempolu yürüyüş yaklaşık 15 dakikası kızım kucağımdaydı o yüzden ağırlıklı yürüyüş diyelim
bu arada bizim spor yarışması ne oldu hala devam ediyo mu yoksa yaz dolayısıyle ara mı verdik
bugun ki menüüü..
felakett..
adalara gittik
sabah. yarım tam buğday ekmeğinin arasına, domates, zeytin ve peynir
ara yok
öğle, 2 lahmacun ve ayran
akşam yok..çünkü geç kaldım..saat 5.30 dan sonra yemycektim yaa..
ama araları sayayımmm..oha deyinnn..
dondurma, limonata, 4-5 tane hoşbeş, muz..bide kakaolu sütt..sanırım bittii:)
ama 2 saat bisiklet sürdüm..
bugünkü menüm
SABAH karpuz peynir 2 dilim tam buğday ekmeği
ÖĞLE 5 yemek kaşığı pilav ayran
ARA çerez
AKŞAM 5 kaşık pilav ayran
ARA 1 şeftali
spor 1 saat tempolu yürüyüş yaklaşık 15 dakikası kızım kucağımdaydı o yüzden ağırlıklı yürüyüş diyelim
bu arada bizim spor yarışması ne oldu hala devam ediyo mu yoksa yaz dolayısıyle ara mı verdik
canım ya bu güzel birr haberrr..de neskafe mi, türk mü acabaa..içek bi keyif kahvesi o zamann..erisin yağlarımızz:))))günaydın kızlar herkese fit bi gün dilerim
kızımı uyuttum kahvemi içtim ohhhhh
bu arada kahve kilo vermeye yardımcıymış günde içilen bir bardak kahve 150 kalori yaktırıyormuş
hafta sonu m,alesef hepimizn düzeni bozuluyor.ama 18 den sonra bisey yemeyince kilo olarak dönmüyor en azindan bende öyle
pek sağlıllı olmamışş..bugun dah güzel bir menü beklyozz..pilav yerine sebze yada bi parça et yee:))
canım ya bu güzel birr haberrr..de neskafe mi, türk mü acabaa..içek bi keyif kahvesi o zamann..erisin yağlarımızz:))))
evet hasterimm..umarım değişmez amam şimdiden -800 gr dayım bilee..bugun den itibaren de en az 45 dk tempolu yürüycmemm..taktım kafama..buraya kayıt olduğumda sıksaydım dişimi şimdi 70 altına inmiştimm..ben acıkmadan zayıflamaya çalışıyodummm..yok öyle bir durumm..acıkmadan mide küçülmüycekk
diyetisyen arkadaşımla konuştuum bayaa..tatilde şimdi..8inde dönüyo..ama bi kaç püf noktası söyledi, hepimizin bildiği..o söyleyince daha etkili oldu sankii..ben dönene kadar bunları deneyelim 8inden sonra tam listeyi belirleriz dedi..gerçi ramazana giiyoz ama ben azimliyimm....
sen merak etme güzelim ben bol kalori alsamda bana bisey olmaz :) ben isin siirni biliyorum ama söylemem tabiki.mesela dün 2 adet hamburger yedim(ev yapimi) ama bugün 100 gr eksideyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?