Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım sen takıldın artık orada üzerine gitme bu kadar kiloların rahat bırak şu gramcıkları

zaten fotolarını da gördük güzelsin iyisin böyle üstelemeye gerek yok :))))

görücez bakalim canim,cuma günü kim üzülecek kim sevinecek

selülit savar bendede var ama önce üstümü incelteyim sonra selülit savarı yaparım diyorum.2 gündür tv8 sitesindeki videolardan kendi kafama göre seçipte yapıyorum.inşallah etkili olur yaa

dünkü menüm kötüydü yemek yapmak istemedi canımız evde pilav vardı onu yedik ama bugün ii bi menü ile karşınızdayım
SABAH 1 dilim t.b.ekmeği 3 dilim yağsız beyaz peynir 1 domates 1 ceviz 1 zeytin
1 bardak türk kahvesi
ÖĞLE 3 yemek kaşığı et sote yağsız ayran yarım domates

2kurabiye
AKŞAM 4 köfte 1 domates bol salata 1 bardak limonata

akşam yemeğimi 18.30 da yedim günü kapattım

başka bişiy yemeği düşünmüyorum

dünkü menüm

sabah sucuklu yumurta, peynir bal, 2 dl ekmek

ara sütlü kflekes yarım muz

aksam dısarda köfteli iskender tereyaglı ama bitiremedim yaglarını bıraktım özellikle

ara 1 kornet ama yiyemedim yarısını eşime yedirdim

haftasonları böyle oluyo

Huuuuuuu nerde bu takının üyeleri :96:
Nerdeyse 2. sayfaya düşüyor sayfa kızlar.
Hadi toparlanın bakalım

Merhaba arkadaşlar,

Umarım herşey yolundadır. Beni sorarsanız kaptanı yenmek için çabalayıp duruyorum.

Elimde bol miktarda azim var, işe yarar umarım

Huuuuuuu nerde bu takının üyeleri :96:
Nerdeyse 2. sayfaya düşüyor sayfa kızlar.
Hadi toparlanın bakalım
hosgeldin canim,malesef takim gördügün gibi kimsecikler yok,kendi basima calip oynuyom :)
Merhaba arkadaşlar,

Umarım herşey yolundadır. Beni sorarsanız kaptanı yenmek için çabalayıp duruyorum.

Elimde bol miktarda azim var, işe yarar umarım

kizlar özge eski üyemiz,bu hafta aramiza katiliyor

Kızlar, ben grupta çok yeni olmadığım için baszı şeyleri bilmiyordum. mesela; her grubun haftalık sonuçlarının belirtildiği bir başlık olduğunu ve burada haftanın grup ve bireysel başarılılarının seçildiğini falan işte. neyse biraz önce gördüm, biraz baktım ve yanlış mı baktım bilmiyorum ama bizim grup bayadır ilk üçe girememiş

Biraz toparlanalım da bu hafta ilk üçe girelim hadi.

evet canim,cuma günkü kilo bildirimleri bosuna degil yani :) bende kimse ilgilenmiyor diye takimda,derecelerle ilgilenmiyordum ama ilk 3 e girdigimiz zaman haber veriyodum demek sen geleli girememisiz ,bi ara bayagi iyidik ama sizinde bildiginiz gibi ne zamandir takima sessizlik hakim ,böyle olunca motive filan kalmiyo,tek basina götrebilecegim bir isde degil bu ben elimden geleni yapmaya calisiyorum,ben aksama kadar hep buralardayim ara ara girip bakiyorum kimseden ses cikmayinca bende yazmiyorum bisey,bende uydum size :) hatta bu durum canimida SIKMIYO degil birakmayi bile düsündüm kaptanligi ama takim üyelerinde bu isi üstlenecek kimse olmadigi icin ,birakamadim ,velhasil uzun lafin kisasi

toparlanin üüüleeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnn

Canım çok haklısın ama ben de kendi açımdan şöyle söyleyim bir hevesle başladım ama yazdığım zamanlarda da kimse olmuyor ben de kendi kendimi bişeyler yazıyormuş gibi hissediyorum böyle olunca ama sen olmasan zaten hiç girmem açıkçası birde başladığım yerden devam etmek istiyorum sen biraz daha dayan bence ramazanda daha bir yoğun oluruz, gerçi sen daha iyi bilirsin bayağıdır buralardasın.

Tabii çoğu arkadaş benim gibi düşünüp yazmıyordur muhakkak ama sen de kaptan olduğun için üzerinde bir sorumluluk var çırpınıyorsun farkındayım, bak sen de daha istediğin kiloya inmedin, hep beraber devam edelim bence yavaş yavaş yoğunlaşır buralar daha bir güzel olur, vazgeçmeyelim.

yok canim vazgecmis degilim,gecmeyide düsünmyüorum artik,zaten kendi kendi e söyledim ne yapayimtakim sessizse bende sessiz olurum,yazildikca yazarim diye,yani saldim cayira mevlam kayira :)

haklisiniz sizde yeni üyleri takima renk gelsin,sessizlik kalksin diye cagirdim ama olmadi yine,

belki herkes ayni seyi düsünüyor,geliyor kimse yok diye cikiyor ama herkesin ayni zamanda burda olmasi imkansiz,en azindan gelindigi zaman gecmis okunup cevap yazilsa bile bi faydasi olur..gelip sadece menü bildirip cikmak bisey kazandirmiyor malesef

ya işte öyle neyse biraz zamana bırakalım ama böyle tatlı tatlı konuşup beni kandıramazsın cuma gününü sabırsızlıkla bekliyorum. bu arada finladiyada yapılan araştırmalara göre gece yarısı yenilen bol tereyağlı iskenderin metobolizmayı hızlandırdığı ve her gece yenilirse günde en az 3 kilo verdirdiği ortaya çıkmış. ben de bu sırrımı paylaşmayacaktım ama yine de takım kaptanısın diye sadece seninle paylaşmaya karar verdim hemen bu gece uygulamaya başla bence :))))

ah canim malesef cok uzak bana iskenderci ama simdi oralar cok sicaktir söyle git bi kutu mgnum al serin serin isirda ye sen ferahlarsin,kiyamam cok bunalmissindir

ah canim malesef cok uzak bana iskenderci ama simdi oralar cok sicaktir söyle git bi kutu mgnum al serin serin isirda ye sen ferahlarsin,kiyamam cok bunalmissindir

yok canım ya klimayı çok açmışlar zaten serin buralar, iskenderi sen dert etme ben sana buradan gönderirim kargoyla hemen, mikrodalgaya atıp yersin artık, afiyet bal şeker olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…