evet caním aksam 18 den sonra yememk cok metkili,bak gecen yazmistim 2 hamburger yedim diye saat 2 230 gibi yemistim ondan snra daha bisey yemedim ve ertesi sabaha 100 gr - deydim dün arkadasa gittim aksam vakti kacirdim biraz ama kilom degismedi yine sanirim ben 61 de sabitlendim umarim öyledir biraz hafta ici dikkat edip artik su 5 leri görmek istiyorum ama sanirim biraz zor olucak,60.5 61 arasi takildim sanirim
ya canım sırrının akşam saat 6dan sonra yemek yememek olduğunu da birtek benden gizliyorsun sanırım, yoksa tüm arkadaşlara açıklamışsın ama malesef senin için yeterli olamayacak.
üzülme canım tamam mı?
teşekkürler kaptan:) çocuklar nasıl oldu iyleştilermi
hosgeldin canim,malesef takim gördügün gibi kimsecikler yok,kendi basima calip oynuyom :)Huuuuuuu nerde bu takının üyeleri :96:
Nerdeyse 2. sayfaya düşüyor sayfa kızlar.
Hadi toparlanın bakalım
Merhaba arkadaşlar,
Umarım herşey yolundadır. Beni sorarsanız kaptanı yenmek için çabalayıp duruyorum.
Elimde bol miktarda azim var, işe yarar umarım
Kızlar, ben grupta çok yeni olmadığım için baszı şeyleri bilmiyordum. mesela; her grubun haftalık sonuçlarının belirtildiği bir başlık olduğunu ve burada haftanın grup ve bireysel başarılılarının seçildiğini falan işte. neyse biraz önce gördüm, biraz baktım ve yanlış mı baktım bilmiyorum ama bizim grup bayadır ilk üçe girememiş
Biraz toparlanalım da bu hafta ilk üçe girelim hadi.
Canım çok haklısın ama ben de kendi açımdan şöyle söyleyim bir hevesle başladım ama yazdığım zamanlarda da kimse olmuyor ben de kendi kendimi bişeyler yazıyormuş gibi hissediyorum böyle olunca ama sen olmasan zaten hiç girmem açıkçası birde başladığım yerden devam etmek istiyorum sen biraz daha dayan bence ramazanda daha bir yoğun oluruz, gerçi sen daha iyi bilirsin bayağıdır buralardasın.
Tabii çoğu arkadaş benim gibi düşünüp yazmıyordur muhakkak ama sen de kaptan olduğun için üzerinde bir sorumluluk var çırpınıyorsun farkındayım, bak sen de daha istediğin kiloya inmedin, hep beraber devam edelim bence yavaş yavaş yoğunlaşır buralar daha bir güzel olur, vazgeçmeyelim.
ya işte öyle neyse biraz zamana bırakalım ama böyle tatlı tatlı konuşup beni kandıramazsın cuma gününü sabırsızlıkla bekliyorum. bu arada finladiyada yapılan araştırmalara göre gece yarısı yenilen bol tereyağlı iskenderin metobolizmayı hızlandırdığı ve her gece yenilirse günde en az 3 kilo verdirdiği ortaya çıkmış. ben de bu sırrımı paylaşmayacaktım ama yine de takım kaptanısın diye sadece seninle paylaşmaya karar verdim hemen bu gece uygulamaya başla bence :))))
ah canim malesef cok uzak bana iskenderci ama simdi oralar cok sicaktir söyle git bi kutu mgnum al serin serin isirda ye sen ferahlarsin,kiyamam cok bunalmissindir
yok canım ya klimayı çok açmışlar zaten serin buralar, iskenderi sen dert etme ben sana buradan gönderirim kargoyla hemen, mikrodalgaya atıp yersin artık, afiyet bal şeker olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?