- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.455
- 198
Ekmek un şeker yok diyetimde.yani zaten her menüde omletin içinde neler var çorbanın içinde neler var diye sorgulamak sıkıntılı oluyor bizim takımımızda böyle aşırı detay ypk ama omletin içindeki un miktarı vs bunlar farkında olmadan kilo vermei etkiliyor.Un şeker gibi zararlı ürünleri belirtmeniz yeterli örneğin kahvaltı 1 yk undan omlet biber peynir gibi
Tamam hemen dolduruyorumMerhaba Vera nin dedigi gibi oyle tek tek omlet icinde ne var yazmaya gerek yok
Ilk sayfada ki kurallari okuyup kabul ederseniz yine Ilk sayfada ki formu doldurmaniz yeterlidir
Harika öyleyse tebrik ederim çok güzel bir diyet şekliEkmek un şeker yok diyetimde.
Ekmek olarak 2 güne bir ekşi mayalı etimek diyorum bir dilim sadece bir ogunde.
Süper bir omlet olmuş besleyiciMerhaba arkadaşlar
Bugün kahvaltıyı çok geç yaptim. Sebzeli omlet ve açık çay yedim. (Mantar, biber, maydanoz, lor peynir, yumurta aki)
Sadece spor konusunda sıkıntı yaşıyorum. Oda koronadan dolayı evden çıkamamak. Ama burada sahane fikirler var. (Günlük sporumuzu kendimiz mi puanlayacagiz?)Harika öyleyse tebrik ederim çok güzel bir diyet şekli
Çok teşekkür ederim ❤❤Süper bir omlet olmuş besleyici
Çok çok teşekkür ederimYeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz takımımıza
Bende evden çıkamıyorum malesef canım bide oğlum var 2 yaşında ama evde yürüyüş adımlama leslie dans bir sürü şey yapıyorum 2 haftadır günde 10000 adım atmaya özen gösteriyorum sende yaparsın sporu benceSadece spor konusunda sıkıntı yaşıyorum. Oda koronadan dolayı evden çıkamamak. Ama burada sahane fikirler var. (Günlük sporumuzu kendimiz mi puanlayacagiz?)
Evet işte kesinlikle yapmak lazım sadece diyet ile olmuyorBende evden çıkamıyorum malesef canım bide oğlum var 2 yaşında ama evde yürüyüş adımlama leslie dans bir sürü şey yapıyorum 2 haftadır günde 10000 adım atmaya özen gösteriyorum sende yaparsın sporu bence
Ben 100 de takıldım kaldım bu takımın en tontiği benimEvet işte kesinlikle yapmak lazım sadece diyet ile olmuyor
Masallahhhh harikasın ama vallahiBen 100 de takıldım kaldım bu takımın en tontiği benimsonra adım yarışı oldu filan ben adım atmaya başladım evde yürüdüm 1 saat 2 saat derken bi baktım kırmışım o inatçı gitmeyen kiloyu spor önemli hakkaten tek başına ne diyet ne spor fayda etmiyo
Sağol canımMasallahhhh harikasın ama vallahi
Ben 100 de takıldım kaldım bu takımın en tontiği benimsonra adım yarışı oldu filan ben adım atmaya başladım evde yürüdüm 1 saat 2 saat derken bi baktım kırmışım o inatçı gitmeyen kiloyu spor önemli hakkaten tek başına ne diyet ne spor fayda etmiyo
Yarın da adımlama yaparım şimdi 30 dk leslie yaptım 5 dk da chloe yaptım daha fazla dayanamadımAfiyet olsun canım harika bende evde adımlama yapıyorum
Chloe 5 dk dayanmak bile harika. 1 er dk arttirirsin yavas yavasYarın da adımlama yaparım şimdi 30 dk leslie yaptım 5 dk da chloe yaptım daha fazla dayanamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?