Evet canim kendimiz hesaplayip Verayi etiketliyoruz. Tablo isleri onda. Acil durumda Bende. Ama ben cogu sayfalari 2defa okuyorum gözümden birsey kacmis olmasin diyeSadece spor konusunda sıkıntı yaşıyorum. Oda koronadan dolayı evden çıkamamak. Ama burada sahane fikirler var. (Günlük sporumuzu kendimiz mi puanlayacagiz?)
Afiyet olsun kaptanım çok sağol sizin sayenizde bırakmadımE English_teacherrr canim pes etmedin ve kirdin sen inatci 100 sayisini
Nohut ekmegi cok guzel oldu kizlar. Keske icine karniyarik otu tozu atsaydim. Dagiliyor yaptigim.
Bir sonra ki sefer karniyarik otu tozu ekleyecegim
İnşallah Ay bugün aynanın karşısında tayt atletle yaptım da kendimden soğudumChloe 5 dk dayanmak bile harika. 1 er dk arttirirsin yavas yavas
2 yumurtaAfiyet olsun kaptanım çok sağol sizin sayenizde bırakmadımbana da keten tohumlu ekmeğin tarifini yazar mısın acaba
Çook teşekkür ettim2 yumurta
2yk zeytinyag veya 20gr tereyag
1 yk ogutulmus keten tohumu
1 yk Badem unu veya 1 yk karniyarik otu tozu
Tuz
4yk sicak su
Istege gore 1tk kabartma tozu
Hepsini karistir. Varya waffle kalibi /makinasi veya firina verebilirsin
Cok Kisa surede hazir. 10-15dk firina bagli. 180 derecede pisiriyorum ben.
Afiyet olsun
Güle güle kullan cnm hayırlı olsun ölçerek yemek daha iyi oluyorMutfak tartım sonunda geldi
MerhabaKızlar ben de gelebilir miyim bildirim gelmiş de alımlar var mı acaba
Gule gule kullanMutfak tartım sonunda geldi
Merhaba
Verecek kilonuz az gibi. Liste disi bizimle devam edebilirsiniz
Sağol canımGüle güle kullan cnm hayırlı olsun ölçerek yemek daha iyi oluyor
Sağol canımGule gule kullan
Ilk sayfada ki Ilk postu okumanizi Rica edecegim ozaman :)Olur olur zaten liste geriyor beni :)
Yarından itibaren yazarım inşallah
Takım Kaptanı : Arrietty_
Kaptan Yardimcilari : _Vera_
4. TAKIM KURALLARI:
Ergin kirbac iyi secim :)O zaman takıma girmenin şerefine ergin kırbaç 11 dk lık video yapayım daha doğrusu yapmaya çalışayım hahahah
Harikasın çok teşekkür ederim.Evet canim kendimiz hesaplayip Verayi etiketliyoruz. Tablo isleri onda. Acil durumda Bende. Ama ben cogu sayfalari 2defa okuyorum gözümden birsey kacmis olmasin diye
Hangi spor kac puan emin degilsen bana sorabilirsin
Tekrar hosgeldin
Evet birde su miktarini.Harikasın çok teşekkür ederim.
Şimdi ben akşam ne yediğimi yazıp sporu mu yazacağım degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?