Spor konusu hepimizde sıkıntı artık malesef ama evde 8 kg vermeyi başardım 6sı burda 2sini kendim verdim evet sporları puanlayıp beni etiketliceksin canım gerçi kaptanımız gerekli açıklamayı yapmış yine takıldığın yer olursa bir mesaj kadar yakınındayımSadece spor konusunda sıkıntı yaşıyorum. Oda koronadan dolayı evden çıkamamak. Ama burada sahane fikirler var. (Günlük sporumuzu kendimiz mi puanlayacagiz?)
Chole aynen şöyle benim için ölüm gibi bişey oldu ama ama ama kimse ölmediYarın da adımlama yaparım şimdi 30 dk leslie yaptım 5 dk da chloe yaptım daha fazla dayanamadım
Keşke bende 66yı kırsam varya 66yı kırsam gerisi çorap söküğü gibi gelecekE English_teacherrr canim pes etmedin ve kirdin sen inatci 100 sayisini
Nohut ekmegi cok guzel oldu kizlar. Keske icine karniyarik otu tozu atsaydim. Dagiliyor yaptigim.
Bir sonra ki sefer karniyarik otu tozu ekleyecegim
Ayy bende leslie de öyle oluyorumİnşallah Ay bugün aynanın karşısında tayt atletle yaptım da kendimden soğudum
Güle güle kullan canımMutfak tartım sonunda geldi
Merhaba ben takım kaptan yardımcısı vera 23 yaşındayımKızlar ben de gelebilir miyim bildirim gelmiş de alımlar var mı acaba
Sağol canımSpor konusu hepimizde sıkıntı artık malesef ama evde 8 kg vermeyi başardım 6sı burda 2sini kendim verdim evet sporları puanlayıp beni etiketliceksin canım gerçi kaptanımız gerekli açıklamayı yapmış yine takıldığın yer olursa bir mesaj kadar yakınındayım
Chole aynen şöyle benim için ölüm gibi bişey oldu ama ama ama kimse ölmedi
Keşke bende 66yı kırsam varya 66yı kırsam gerisi çorap söküğü gibi gelecek
Ayy bende leslie de öyle oluyorum
Güle güle kullan canım
Merhaba ben takım kaptan yardımcısı vera 23 yaşındayım
Canımmm menülerde kaçamak yapmıyorsun ama demi beni duygusal açlık sıkıştırdı yarın 65.8 gelip geri dönmek istiyorum esas listeye yemiyim diye zorla kendimin uykusunu getirdim uyudum kızzz canım künefe çekmişti rüyamda hiç sevmediğim bir arkadaşım bana künefe ısmarladı sevmiyorum kızı diye yemedim rüyamda bile açtım aççççKızlar merhaba nasılsınız bugün? Ben malesef aşırı tembelim. Bugün off günüm gibi hiçbişey yapmak gelmiyor içimden. Adımı tamamlayabilir miyim bilmiyorum ama elimden geleni yapcam yine
Bende gayet iyi canımAra öğün olarak sütlü kahve yanında iki tane ceviz yedim spor puanım 400 ilk gün için iyi mi kötü mü bilemedim
Abla süper menü afiyet bal şeker olsun ama kilo olmasın
Kıracaksın ben inanıyorum artık canım yarın güzel olacakKızlar nolur bana dua edin 66yı kırayım hahahaha 2 aydır belki 66yım bıktımmmmm
İnşallah bi an evvel istediğin kilona düşersinKızlar nolur bana dua edin 66yı kırayım hahahaha 2 aydır belki 66yım bıktımmmmm
Hoş geldinizDavet edilmişim geleyim baribi haftadır leslie yapıyordum ama yedikleriöe dikkat etmiyordum gece karar aldım 70 kiloyum 58 olsam çok iyi olacak şimdilik bi 65 e düşeyim tüp bebek tedavisine başlayacağım o zamana kadar 5 kilo gitmeli
SABAH;
bir kaynamış yumurta biraz PEYNİR zeytin bir dilim ekmek şekersiz çay
MerhabaSelam bende yeniyim burda doğum yapalı 23 gün oldu. 23 günde 15 kilo verdim.
SelamSelam kizlar ..burda kaç kişisiniz
Hoş geldinizKullanıcı Adı :axelia
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: yazilimci
Yaşınız :31
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1-14 aylik
Yaşadığınız şehir:antalya
Boyunuz :170
Kilonuz:65
Hedef kilonuz :57
Kilo alma hikayeniz :hamilelik ve dogum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
rahat ve mutlu olmak
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Hayir
evet bir baslasam dedim ve basladim.Cok az kilo vermem lazim ama bir turlu baslayamadim. Hayatimda hic diyet yapmadim cunku. Yardimci olmanizla birlikte basaracagim insallah.
Afiyet olsunE English_teacherrr canim pes etmedin ve kirdin sen inatci 100 sayisini
Nohut ekmegi cok guzel oldu kizlar. Keske icine karniyarik otu tozu atsaydim. Dagiliyor yaptigim.
Bir sonra ki sefer karniyarik otu tozu ekleyecegim
Hoş geldinizKızlar ben de gelebilir miyim bildirim gelmiş de alımlar var mı acaba
Afiyet olsun
İnşallahKızlar nolur bana dua edin 66yı kırayım hahahaha 2 aydır belki 66yım bıktımmmmm
Yok kaçamaksız ve hafif bir gün geçirmeye çalışıyorum. Yarın tartı da eksi görmek istiyorum. Muhtemelen yarın seninle aynı kiloda olacazCanımmm menülerde kaçamak yapmıyorsun ama demi beni duygusal açlık sıkıştırdı yarın 65.8 gelip geri dönmek istiyorum esas listeye yemiyim diye zorla kendimin uykusunu getirdim uyudum kızzz canım künefe çekmişti rüyamda hiç sevmediğim bir arkadaşım bana künefe ısmarladı sevmiyorum kızı diye yemedim rüyamda bile açtım açççç
Kantaron yağı cok ıyı çatlaklara tavsiye ederim onudaKilo almamaya calisiyorum
H cevizi yagi getirttim catlaklara iyi geliyormus diye duydum leslie ye basladim
81 gunde mi 84 ten 64 e düştünuzMenümü ayrıntıları ile yazmak çok zor geliyor.
Tabi tabi 85 64 olmuştum. Şimdi 65 kiloyum ama 55 olmadan bırakmak yok insallah.
Hoşbulduk canımHoş geldiniz
Merhaba
Selam
Hoş geldiniz
Afiyet olsun
Hoş geldiniz
Afiyet olsun
İnşallah
Artanı yolla gelsin ablaaaaa affetmem valla yerim
Canım çok doğru diyorsun. Bende çok katı diyet yapmıyorum ama şu aralar yemesem daha iyi cuma ödülü 65.8 gelirsem cevizli sucuk olacakYok kaçamaksız ve hafif bir gün geçirmeye çalışıyorum. Yarın tartı da eksi görmek istiyorum. Muhtemelen yarın seninle aynı kiloda olacazyine kalktım 10 bin olmasa da 5 bin olsun bari demi hiç yoktan iyidir. Egzersizde yaptım ama niyeyse bir halsizlik çöktü üstüme duygusal açlık en kötüsü. Ben diyet sürecimde canımın istediği şeyleri yedim aslında biliyor musun. Pizza da yedim baklava da hamburger de. Haftada bir gün mesela yedim ama sonraki öğün yada sonraki gün hep dengelemeye çalıştım. Diyetisyende bana kendini çok sıkarsan sonra hiç durduramazsın dedi. Canın çok istiyorsa nefsini körelt sonra devam et. Aksi halde saldırır gibi oluyordum. Yasak olmayınca canımın istemesi de azaldı. İstediğim zaman yiyebileceğimi biliyorum ya o rahatlatıyor beni. Duygusal değil de gerçekten istiyorsan kendine eziyet etme. Stres yapar stres de daha çok yemeğe yönlendirir. Bir dilim ye mesela sonra diyetine devam et. Vicdanen huzursuz olurum diyorsan o 1 dilim için 5 bin adım at yada 1 mile leslie yap vs.
Oooo ödülü de belirlemiş. Ben 65li bir rakam görmeyi çok istiyordum. Küsüratı ne olur bilmiyorum ama yarın bende ödülü hakettim sanırımArtanı yolla gelsin ablaaaaa affetmem valla yerim
Canım çok doğru diyorsun. Bende çok katı diyet yapmıyorum ama şu aralar yemesem daha iyi cuma ödülü 65.8 gelirsem cevizli sucuk olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?