Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sadece spor konusunda sıkıntı yaşıyorum. Oda koronadan dolayı evden çıkamamak. Ama burada sahane fikirler var. (Günlük sporumuzu kendimiz mi puanlayacagiz?)
Spor konusu hepimizde sıkıntı artık malesef ama evde 8 kg vermeyi başardım 6sı burda 2sini kendim verdim evet sporları puanlayıp beni etiketliceksin canım gerçi kaptanımız gerekli açıklamayı yapmış yine takıldığın yer olursa bir mesaj kadar yakınındayım
Yarın da adımlama yaparım şimdi 30 dk leslie yaptım 5 dk da chloe yaptım daha fazla dayanamadım
Chole aynen şöyle benim için ölüm gibi bişey oldu ama ama ama kimse ölmedi
E English_teacherrr canim pes etmedin ve kirdin sen inatci 100 sayisini

Nohut ekmegi cok guzel oldu kizlar. Keske icine karniyarik otu tozu atsaydim. Dagiliyor yaptigim.
Bir sonra ki sefer karniyarik otu tozu ekleyecegim
Keşke bende 66yı kırsam varya 66yı kırsam gerisi çorap söküğü gibi gelecek
İnşallah Ay bugün aynanın karşısında tayt atletle yaptım da kendimden soğudum
Ayy bende leslie de öyle oluyorum
Mutfak tartım sonunda geldi
Güle güle kullan canım
Kızlar ben de gelebilir miyim bildirim gelmiş de alımlar var mı acaba
Merhaba ben takım kaptan yardımcısı vera 23 yaşındayım

Sağol canım

Kızlar merhaba nasılsınız bugün? Ben malesef aşırı tembelim. Bugün off günüm gibi hiçbişey yapmak gelmiyor içimden. Adımı tamamlayabilir miyim bilmiyorum ama elimden geleni yapcam yine
Canımmm menülerde kaçamak yapmıyorsun ama demi beni duygusal açlık sıkıştırdı yarın 65.8 gelip geri dönmek istiyorum esas listeye yemiyim diye zorla kendimin uykusunu getirdim uyudum kızzz canım künefe çekmişti rüyamda hiç sevmediğim bir arkadaşım bana künefe ısmarladı sevmiyorum kızı diye yemedim rüyamda bile açtım açççç

Hoş geldiniz
Selam bende yeniyim burda doğum yapalı 23 gün oldu. 23 günde 15 kilo verdim.
Merhaba
Selam kizlar ..burda kaç kişisiniz
Selam
Hoş geldiniz
E English_teacherrr canim pes etmedin ve kirdin sen inatci 100 sayisini

Nohut ekmegi cok guzel oldu kizlar. Keske icine karniyarik otu tozu atsaydim. Dagiliyor yaptigim.
Bir sonra ki sefer karniyarik otu tozu ekleyecegim
Afiyet olsun
Kızlar ben de gelebilir miyim bildirim gelmiş de alımlar var mı acaba
Hoş geldiniz
Afiyet olsun
Kızlar nolur bana dua edin 66yı kırayım hahahaha 2 aydır belki 66yım bıktımmmmm
İnşallah

Yok kaçamaksız ve hafif bir gün geçirmeye çalışıyorum. Yarın tartı da eksi görmek istiyorum. Muhtemelen yarın seninle aynı kiloda olacaz yine kalktım 10 bin olmasa da 5 bin olsun bari demi hiç yoktan iyidir. Egzersizde yaptım ama niyeyse bir halsizlik çöktü üstüme duygusal açlık en kötüsü. Ben diyet sürecimde canımın istediği şeyleri yedim aslında biliyor musun. Pizza da yedim baklava da hamburger de. Haftada bir gün mesela yedim ama sonraki öğün yada sonraki gün hep dengelemeye çalıştım. Diyetisyende bana kendini çok sıkarsan sonra hiç durduramazsın dedi. Canın çok istiyorsa nefsini körelt sonra devam et. Aksi halde saldırır gibi oluyordum. Yasak olmayınca canımın istemesi de azaldı. İstediğim zaman yiyebileceğimi biliyorum ya o rahatlatıyor beni. Duygusal değil de gerçekten istiyorsan kendine eziyet etme. Stres yapar stres de daha çok yemeğe yönlendirir. Bir dilim ye mesela sonra diyetine devam et. Vicdanen huzursuz olurum diyorsan o 1 dilim için 5 bin adım at yada 1 mile leslie yap vs.

Artanı yolla gelsin ablaaaaa affetmem valla yerim
Canım çok doğru diyorsun. Bende çok katı diyet yapmıyorum ama şu aralar yemesem daha iyi cuma ödülü 65.8 gelirsem cevizli sucuk olacak

Ben menümü yazayım
Sabah 2 yemek kaşığı menemen yeşil çay
Ara 1 minik muz dukan birasının tamamı
Öğle yeşil 1 kuru incir 1 kuru kayısı şekersiz kahve
Akşam 4 yk menemen 3 yk makarna karalahana (makarnayı pişirirken tadına baktım aslında tam 3 yk olmamıştır 3 kez tadına bakmak zorunda kaldım ama ceza gelirse boynum kıldan ince)
Su 2. 5 lt olur bir de dukan birası var 3 ü geçer
Sporu adımları tamamlayıp atayım
Alp_BuRc Arrietty_ sedulu

Artanı yolla gelsin ablaaaaa affetmem valla yerim

Canım çok doğru diyorsun. Bende çok katı diyet yapmıyorum ama şu aralar yemesem daha iyi cuma ödülü 65.8 gelirsem cevizli sucuk olacak
Oooo ödülü de belirlemiş. Ben 65li bir rakam görmeyi çok istiyordum. Küsüratı ne olur bilmiyorum ama yarın bende ödülü hakettim sanırım ya keşke bir gün değilde bir haftada 1 kaçamak hakkı olsa. Çünkü ben öyle bişey bulamıyorum. Ama hafta içinde anlık olarak canımın istediği bişey olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…