Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Alternatif buluna bilinecek seyler mi istedigin?
Suan en mantikli Sadece cuma ödül olmasi.
Oda sadece 1 ögün.
Haftasonuna kalinca pazartesi arti gorup tum hafta bunun icin ugrasiyoruz.
Kacamak olmasin. ödül ügünü olsun. Hak ettim bunu diyin sabredin cumaya kadar
Inanin ilerledikce zaman hic akliniza gelmeyecek bu ödül ögünleri

Yaa şuan 40 dk kadar mezdeke açtım oynadım varya nası güzel bişe herkese tavsiye ederim acayip ter atıyosun ve çok eğlenceli neden daha önce bunları açmadım dedim
Oryantal dedin zayıf noktama bastın çocukken 10 yaşıma kadar büyüyünce ne olacaksın dediklerinde dansöz diyen biriyim hemen açıyorum

Artanı yolla gelsin ablaaaaa affetmem valla yerim

Canım çok doğru diyorsun. Bende çok katı diyet yapmıyorum ama şu aralar yemesem daha iyi cuma ödülü 65.8 gelirsem cevizli sucuk olacak
Ahhh kuzum yakın olsaydık seve seve verirdim

Geçen komşu cevizli kabak tatlısı getirdi oğlan da yemez Allah affetsin çöpe attım

Sonraki gün kremsantili filan keki sütle ıslatılmış tatlı getirdi oğlan yedi

Ondan sonraki gün kestane ve cevizli sucuk tabağı hazırlamış getirmiş

Diyetteyim diyorum ya diyette

Dukan birası ne oluyor?

Ahahahaha bizim bi komşu vardı hamileyken kokuya aşırı duyarlıydı 10.katta pişen yemeğin kokusunu apartmana girerken alırdı kötü olurdu kadın babam da ne pişse götürür verirdi kokmuştur canın çeker diye kadın 2 3 saat kusardk arkasında biz yapma baba derdik dinlemezdi kızım kokmuştur dinimizde bile var paylaşmak vermem lazım derdi. Bi gün kelle paça verdi kadına tabağı alıp ağladı kadın vedat abi hamileliğimi burnumdan getirdin istemiyorum yemek sen benden ne istiyorsun diyip hahahaha ha sizinki de o hesap olmasın bu işin sonunda
Dukan birası ne oluyor?
Ödem attırıcı bir detoks canım. 2 poşet yeşil çay yarım litre suda 1ü dk demleniyor. Sonra 1 soda ve yarım limon suyu ile kahvaltıdan sonra bişi yemeden öğle yemeğine kadar içiyorsun

Ya işte sorun orda canım ben ödül gününde hiçbişey gelmiyor aklıma yemiyorum hafta içinde de bazı yiyeceklere aklım gidiyor siz düzeni bozmayın zaten. Bende yarın için kendime bir öğün düşünüyorum hemen bir öğün zararlı bir öğün hafif olur dengelerim yine.

Merhaba nasılsın canım bende hafiften diyet yapayım diyorum biyandan korkuyorum halsiz kalırsam yine hastalanırsm diye elime çavdar ekmeği aldım
Sağolasın canım iyiyim
Kendine çok dikkat et kendini zorlama ama yediklerine dikkat et
Vücut direncini koruyan yiyecekler içecekler tüketmeye bak

Kür hiç yapıp zayıflamak istedinizmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…