- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 35
Alternatif buluna bilinecek seyler mi istedigin?Oooo ödülü de belirlemiş. Ben 65li bir rakam görmeyi çok istiyordum. Küsüratı ne olur bilmiyorum ama yarın bende ödülü hakettim sanırımya keşke bir gün değilde bir haftada 1 kaçamak hakkı olsa. Çünkü ben öyle bişey bulamıyorum. Ama hafta içinde anlık olarak canımın istediği bişey olabiliyor
Oryantal dedin zayıf noktama bastın çocukken 10 yaşıma kadar büyüyünce ne olacaksın dediklerinde dansöz diyen biriyim hemen açıyorumYaa şuan 40 dk kadar mezdeke açtım oynadım varya nası güzel bişe herkese tavsiye ederim acayip ter atıyosun ve çok eğlenceli neden daha önce bunları açmadım dedim
Ahhh kuzum yakın olsaydık seve seve verirdimArtanı yolla gelsin ablaaaaa affetmem valla yerim
Canım çok doğru diyorsun. Bende çok katı diyet yapmıyorum ama şu aralar yemesem daha iyi cuma ödülü 65.8 gelirsem cevizli sucuk olacak
Dukan birası ne oluyor?Ben menümü yazayım
Sabah 2 yemek kaşığı menemen yeşil çay
Ara 1 minik muz dukan birasının tamamı
Öğle yeşil 1 kuru incir 1 kuru kayısı şekersiz kahve
Akşam 4 yk menemen 3 yk makarna karalahana (makarnayı pişirirken tadına baktım aslında tam 3 yk olmamıştır 3 kez tadına bakmak zorunda kaldım ama ceza gelirse boynum kıldan ince)
Su 2. 5 lt olur bir de dukan birası var 3 ü geçer
Sporu adımları tamamlayıp atayım
@OzlemlerhayallarArrietty_ @sedulu
Aç kanki aç ne stres kalıyo ne sıkıntı ahahaOryantal dedin zayıf noktama bastın çocukken 10 yaşıma kadar büyüyünce ne olacaksın dediklerinde dansöz diyen biriyim hemen açıyorum
Tehlikeli seyler mi teklif ediliyor yineBen burada ne koşullarda diyeti sürdürüyorum bir bilseniz
Merhaba nasılsın canım bende hafiften diyet yapayım diyorum biyandan korkuyorum halsiz kalırsam yine hastalanırsm diye elime çavdar ekmeği aldımBen burada ne koşullarda diyeti sürdürüyorum bir bilseniz
Ahahahaha bizim bi komşu vardı hamileyken kokuya aşırı duyarlıydı 10.katta pişen yemeğin kokusunu apartmana girerken alırdı kötü olurdu kadın babam da ne pişse götürür verirdi kokmuştur canın çeker diye kadın 2 3 saat kusardk arkasında biz yapma baba derdik dinlemezdi kızım kokmuştur dinimizde bile var paylaşmak vermem lazım derdi. Bi gün kelle paça verdi kadına tabağı alıp ağladı kadın vedat abi hamileliğimi burnumdan getirdin istemiyorum yemek sen benden ne istiyorsun diyip hahahaha ha sizinki de o hesap olmasın bu işin sonundaAhhh kuzum yakın olsaydık seve seve verirdim
Geçen komşu cevizli kabak tatlısı getirdi oğlan da yemez Allah affetsin çöpe attım
Sonraki gün kremsantili filan keki sütle ıslatılmış tatlı getirdi oğlan yedi
Ondan sonraki gün kestane ve cevizli sucuk tabağı hazırlamış getirmiş
Diyetteyim diyorum ya diyette
Ödem attırıcı bir detoks canım. 2 poşet yeşil çay yarım litre suda 1ü dk demleniyor. Sonra 1 soda ve yarım limon suyu ile kahvaltıdan sonra bişi yemeden öğle yemeğine kadar içiyorsunDukan birası ne oluyor?
Ya işte sorun orda canım ben ödül gününde hiçbişey gelmiyor aklıma yemiyorum hafta içinde de bazı yiyeceklere aklım gidiyorAlternatif buluna bilinecek seyler mi istedigin?
Suan en mantikli Sadece cuma ödül olmasi.
Oda sadece 1 ögün.
Haftasonuna kalinca pazartesi arti gorup tum hafta bunun icin ugrasiyoruz.
Kacamak olmasin. ödül ügünü olsun. Hak ettim bunu diyin sabredin cumaya kadar
Inanin ilerledikce zaman hic akliniza gelmeyecek bu ödül ögünleri
Ben dediydimOzzybal canim benden daha cok sistemi bilen bir kaptanima danistim. 27sinde takima geldin. Ve istersen yarin esas listeye albiliyorum seni
Sağolasın canım iyiyimMerhaba nasılsın canım bende hafiften diyet yapayım diyorum biyandan korkuyorum halsiz kalırsam yine hastalanırsm diye elime çavdar ekmeği aldım
evetttBen dediydim
Sorma kaptan ya hepsine çok şükür hayır diyebiliyorumTehlikeli seyler mi teklif ediliyor yine
Ben suan yesilcay hüpletiyorum :)
Kür hiç yapıp zayıflamak istedinizmi?hafif kahvaltı yapıldı
yeşil çay içildi
dukan birası içildi
2 mile leslie yapıldı
ara öğün 1 muz yedim minnak çünkü dukan birası midemi bulandırıyordu. Şimdi derse girmeyi bekliyorum.Sizde durumlar nedir kızlarcımmmm
Peki hangi kürü yapıyosunuzKür hiç yapıp zayıflamak istedinizmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?