Harikasin . Benim cocuklarin yarin cuma sekeri günüSorma kaptan ya hepsine çok şükür hayır diyebiliyorum
Kürleri üroloji doktorum yasakladı bana yani kür dediğiniz uzun vadeli olanlar değil mi? 15 gün 1 ay felan böbreklere çok zararkı dedi ben maksimum 3 gün dukan birası içiyorum böbrek taşı sorunum varKür hiç yapıp zayıflamak istedinizmi?
Hmm allh şifa versin peki hangi kürü uyguluyosunuzKürleri üroloji doktorum yasakladı bana yani kür dediğiniz uzun vadeli olanlar değil mi? 15 gün 1 ay felan böbreklere çok zararkı dedi ben maksimum 3 gün dukan birası içiyorum böbrek taşı sorunum var
iyiyim tatlim sen nasilsin? 66 barajini kirmissin supersin@nanekekik nasıl oldun canım tüm gün aklımdaydın bir türlü yazma fırsatım olmadı uyumadan sorayım seni. İyisindir inşallah ağrıların geçmiştir.
@Birgaripyolcu06 canım test yaptırdın mı sonucu nedir seni de çok merak ediyorum iyi ol inşallah
@fyzanur nerelerdesinnn seni merak ediyorum
@GCA canım sende uzun zamandır yoksun toparlanabildin mi her şey yolunda mı
stitch canımmm nasılsın uğramıyorsun buralara pek özletme kendini
@E-brulim noktam nasıl çiçeği burnunda anne. İyi misin nasıl geçir günlerin?
@Tanssss taze mezun nasılsın neler yapıyorsun
Dönmeyi düşünmüyor musunnniyiyim tatlim sen nasilsin? 66 barajini kirmissin supersinokul nasil gidiyor?
ben sanirim 70e geri dondum ve yeniyil yaklasiyor, heryer abur cubur dolu
Ozzybal canim benden daha cok sistemi bilen bir kaptanima danistim. 27sinde takima geldin. Ve istersen yarin esas listeye albiliyorum seni
Afiyet olsun canım bende yazayım yedim son öğünümü deBen yeme faslını erken kapattım bugün menü yazayım adımları gece atarım. Bu saatten sonra sivi tüketmeyi planlıyorum.
Kahvaltı bir haşlanmış yumurta maydanoz salatalık 4 tane zeytin çay
Öğlen kahve
Akşam 2 yemek kaşığı makarna
Şimdilik 14000 adım var akşam görsel aticam daha adım atarım.
Su 3.5 lt ama 4 yapicam
Dans 90 dk
Arrietty_ @_Vera_ E English_teacherrr
Yok bu hafta kilo verdim ya etkilesin istiyorumEtkileyecek.
Senin yüzden de hesaba ekleniyor
Yarin sabah karar vermek istiyor isen oda olur
Veli olmak ayri ogretmen olmak ayri zor su devirdeBende online ders bekliyorum. Nedir bu derslerden çektiğimiz
Iyi aksamlar.Bende katılabilir miyim çok sıkı yapamam ama en azından haftada 500 gram veririm diye düşünüyorum
Afiyet olsunSabah
5-6 tane altinbasak
1 dilim peynir
1 domates
Ogle
Semizotu yemegi
Bulgur pilavi 3 kasik
Ayran
Ara
2 kayisi
5 findik
Aksam
Su an midem bulaniyor yemeyi dusunuyorudusunmuyorum
bayiliyorum menulerine
Valla bn izinde pek aktif olamiyorum ya baslicam tekrar diyete ama bi motive olamadim resmen. Jj jumby jumping canim youtubede yaz çıkarAdet bitimi olunca maydanozun zararı olacağını düşünmedim ondan içtim ama perşembeden sonra içmeyecem. Yeşil çayı da günde 1 e düşüreyim haklısın o konuda. Havucu da kürünü 14.günü içmeye başlayacam. Çok teşekkür ederim öneriler için canıminşallah egzersiz kiloya birebir etki ediyor mu emin değilim ama sıkılaştırdığını gözle görebiliyorsun. Jj dediğin nedir ben bilmiyorum onu. 1 mil leslie yaptım ben 12 dakika plates bide yürüyüşü tamamlarsam bana yeter bugünlük. Eşimde şikayetçi artık hep yorgunsun bir gün mola ver diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?