selam fıstıklarr
iki gündür süperimm..bozmadım bozmam da inşallah..
dün ki menüm.
sabah. peynir, zeytin, bi lokma ekmek:)
ara. 3 hurma
öğle. ay unuttum şimdi, ama azıcık tı
ara. 15 tane üzüm
akşam. çorba, 4-5 kaşık etli nohut
ara yarım muz, 2-3 çatal kavun
45.dk leslie ve 4 lt den fazla su
bugun deee
sabah. peynir, ekmek ,zeytin
ara. yok
öğle, 4-5 kaşık makarna, çorba
ara. 3 tane kayısı, 1 armut
akşam. çorba, salata, 1 dilim ekmek
ara.karpuz yiycem
45 dk spor
3lt den fazla suu...
kaptancım nasılll..böyle devam edersem veririm dimi kiloları:)
afiyet olsun canim,güzel menülerin yalniz göbek yaglairndan kurtulmak istiyorsan,menülerine az yagli yogurtta eklemelisin
Merhaba arkadaşlar,
Umarım herşey yolundadır. Beni sorarsanız kaptanı yenmek için çabalayıp duruyorum.
Elimde bol miktarda azim var, işe yarar umarım
hosgeldin canim,malesef takim gördügün gibi kimsecikler yok,kendi basima calip oynuyom :)
kizlar özge eski üyemiz,bu hafta aramiza katiliyor
Kızlar, ben grupta çok yeni olmadığım için baszı şeyleri bilmiyordum. mesela; her grubun haftalık sonuçlarının belirtildiği bir başlık olduğunu ve burada haftanın grup ve bireysel başarılılarının seçildiğini falan işte. neyse biraz önce gördüm, biraz baktım ve yanlış mı baktım bilmiyorum ama bizim grup bayadır ilk üçe girememiş
Biraz toparlanalım da bu hafta ilk üçe girelim hadi.
evet canim,cuma günkü kilo bildirimleri bosuna degil yani :) bende kimse ilgilenmiyor diye takimda,derecelerle ilgilenmiyordum ama ilk 3 e girdigimiz zaman haber veriyodum demek sen geleli girememisiz ,bi ara bayagi iyidik ama sizinde bildiginiz gibi ne zamandir takima sessizlik hakim ,böyle olunca motive filan kalmiyo,tek basina götrebilecegim bir isde degil bu ben elimden geleni yapmaya calisiyorum,ben aksama kadar hep buralardayim ara ara girip bakiyorum kimseden ses cikmayinca bende yazmiyorum bisey,bende uydum size :) hatta bu durum canimida SIKMIYO degil birakmayi bile düsündüm kaptanligi ama takim üyelerinde bu isi üstlenecek kimse olmadigi icin ,birakamadim ,velhasil uzun lafin kisasi
toparlanin üüüleeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnn
selam fıstıklarr
iki gündür süperimm..bozmadım bozmam da inşallah..
dün ki menüm.
sabah. peynir, zeytin, bi lokma ekmek:)
ara. 3 hurma
öğle. ay unuttum şimdi, ama azıcık tı
ara. 15 tane üzüm
akşam. çorba, 4-5 kaşık etli nohut
ara yarım muz, 2-3 çatal kavun
45.dk leslie ve 4 lt den fazla su
bugun deee
sabah. peynir, ekmek ,zeytin
ara. yok
öğle, 4-5 kaşık makarna, çorba
ara. 3 tane kayısı, 1 armut
akşam. çorba, salata, 1 dilim ekmek
ara.karpuz yiycem
45 dk spor
3lt den fazla suu...
kaptancım nasılll..böyle devam edersem veririm dimi kiloları:)
slm arkadaşlar, haklısınız bende arada girip geçmişi okuyup çıkanlardanım, ama toparlanıp bi azim tekrar başlayalım bence de, hem ramazan geliyo ramazanda fazla kaçırmamak için gündüzleri açlıgımızı paylaşmak için yazalım sık sık:)
bi teklifim olucak ben yeni oldugum için sizleri pek tanımıyorum sakıncası yoksa kendimizi tanıtalımmı birbirimize, ben başlıyorum:
ismim zeyneb 27 yaşındayım 4 yıldır evliyim 15 aylık kızım var, diş hekimiyim ama 1buçuk yıldır çalışmıyorum şimdi devlete başvurdum sonuç bekliyorum inşallah çıkar,
şu an eskişehirde yaşıyorum (eşim burda askerlik yapıyo çünkü)
66 kiloyla hamile kalmıştım 83le doguma gittim 73le dogumdan çıktım( 2 gün sonrası) sonra emzirme sürecinde 5 ay içinde 80e kadar ulaştımtam o zaman dur dedim 78e indim sonra dikkat ederek yavaş yavaş 75e indim, 3 ay önce 75 kiloyken spora( b-fit) başladım ve 5 kilo verdim şimdi 70ten 60a inme aşamasındayım:) haftada 3-4 gün gitmeye çalışıyorum spora. bu arada boyum 169
diyet yapmıyorum hiç yapmadım hayatımda, dikkat ettigimde veriyırum bu ara hiç dikkat edemedim 1buçuk aydır filan, ama artık ilk defa bi hedef koydum kendime 60 olmak istiyorum yavaş yavaş yaglarımdan yaka yaka 60a inip hep o kiloda kalmak istiyorum o zamana kadar da sizinle olucam yani daha çook yazarım ben buraya:)
ben niye hatirlamiyorum:92:Günaydın geleceğin çıtırları
Maşaşallah canım elbette yarar. Benim bu yasoyu yenmişliğim çoktur.
.
canim menün cok düzensiz olmus..kina icinde malesef bi firkim yok cünkü bizde yoktur böyle seyler..ama becerikli özgemiz vermis sana fikir:)yazın rehaveti takımıda etkiledi galiba silkinip kendimize gelmeli yoksa ramazan daha fena olabilir
dün kızımı doktora götürdüm sonra misafir geldi derken giremedim canım da çok sıkkındı eş durumu istiycem am yetişmiodu ki dün bi haber aldım artık yetişio daha rahatım kafa olarak
dünkü menüme gelince
SABAH karpuz peynir
ÖĞLE patlıcan salatası
AKŞAM 1 şeftali
50 mekik çektim plates yapıcaktım çok yorulmuşum
bide bir avuç çekirdek 2 tanede tuzlu halka yedim affedile
bugün kendi doktor kontrolüm var öğleden sonra giremeyebilirim
bu arada kızımın 6 ay kınası var aydına yakın olanları beklerim öneriniz olursada memnun olurum
gözlerime inanamiyorum,benden önce gelmis ve yazmisisnizafgerin size hep böyle devam ins..
hepnize kocaman bir günaydin,ben bugün akilsiz basimin cezasini cektim sabah sabah..doktora gidip ilac yazdirmam gerekiyordu,burdaki sisteme göre ilk gittigim doktordan sevk almam geriyodu ötekine gidebilmem icin sevki almayi unuttum ve gittim arabadan indim aklima geldi sonra geri döndm sevki aldim,simdi ögleden sonra bidaha gidicem
ben niye hatirlamiyorum:92:
canim menün cok düzensiz olmus..kina icinde malesef bi firkim yok cünkü bizde yoktur böyle seyler..ama becerikli özgemiz vermis sana fikir:)
geleim kendini tanitma kismina..
bende 8 senelik evliyim 2 tane biri 5 yasinda biri 2.5 yasinda oglum var,almanyada yasiyorum.
kilo verme serüvenim cok karisik..
kizken 57 60 arasindaydim hep avlenirken 54 kilo oldum,evlendim almanyaya 60 kiloyla geldim 2 ay icinde 10 kilo aldim yalnizlik ve SIKINTIDAN sonra ilk ogluma hamile kalana kadar 58 kiloya indim ilk oglumda 79 la doguma gittim 69 la ciktim ikinci hamileligime kadar yine diyet denemelerim oldu ama beceremedim 67 kiloda kaldim sonra 70 kiloya cikip ikinci ogluma hamile aldim.2.oglumda 89 la doguma gittim 80 le ciktim ve 1 ay sonra 4.takima girdim 2 senedir burdayim,gecen sene 63 kiloya inmistimki kisin 70 ciktim ve bildiginiz gibi hala istedigim kiloya inemedim debelenip duruyorum ama bu son olsun istiyorum artik,hedef kiloma inip korumak ve bir daha asla almak istemiyorum,zaten cocukda düsünmüyorum artik..
Ah benim aşık arkadaşım ahhh :)
Ne çabuk unuttun şekerim ya. Ağladığın yalvardığın günleri. Nolur yenme beni diye özel mesaj attığın günleri
Becerikli özgen yer seni canımmmmmm
Memnun oldum efendim
günaydın takım
dünkü menüm
sabah tam bugday unundan krep peynir 1 bardak süt
ögle 1 tane daha krep, 1 kase çorba
ara 1 tane fındıklı atom
akşam biraz kıymalı yumurta biraz karpuz peynir 1 dl tb ekmegi
1 saat spor yaptım bide sabah ve yatmadan sirkeli su içtim
Evet cnm ben henüz başlamamakla beraber monti den şaşmam. Hele ki Ramazan için en uygun diyet bence monti.
Sen süper gidiyorsun bence. Ben ayrılırken takımdan 69 falandın sanırım. Valla çok iyi gitmişsin şekercim maşallah.
Betüş sende mi monti yapıyorsun cnm çok benzettim montiye menünü
Evet cnm ben henüz başlamamakla beraber monti den şaşmam. Hele ki Ramazan için en uygun diyet bence monti.
Sen süper gidiyorsun bence. Ben ayrılırken takımdan 69 falandın sanırım. Valla çok iyi gitmişsin şekercim maşallah.
Betüş sende mi monti yapıyorsun cnm çok benzettim montiye menünü
afixet olsun canim,sanami söylemistim bilmyiorum ama meyveyi yemekten yarim saat önce yada 3 saat sonra yersen daha iyi olur,ama ben böyle iyiym diyorsan,tabiide sen bilrisin :)
evet bana söylemiştin, ya yemek yapamadıgımda karpuz peynir yiyoruz yemek olarak normalde pek karıştırmamaya çalısıyorum da, karpuz meyveden sayılmasın ama yaa diger meyvaları ara ögün olarak yiyorum
him ramazandada yapilir diyorsun yani..yok canim ya iyi gittigim filan yok Allahima binlerce sükür buna ragmen verdim 2 gün diyet 5 gün sapitmayla :) ama 18 den sonra yememnin cok faydasi oldu bana her istedigimide yedim arada birde 1 2 günlük tutum bogazimi filan ama inan artik coookk ama ccooookkkkkkkkkk SIKILDIM iradeli olup bitirmek istiyorum artik bu isi cok bunladim artik diyet kavrami ciksin istiyorum hayatimdan..sen nasil yapicaksin ramazanda biraz anlatsana
yok ben monti nedir bilmiyorum bile:) ben saglıklı beslenmek istiyorum amacım o da olmuyo her zaman, bi bakayım bende şu monti neymiş, ama ben diyet yapamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?