Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menün güzel, suyu da artırmışsın, umarım yarın 74 ü görürsün.

Melegimkorusun canim bu hafta niye listede yokum diyor isen, rahatsiz oldugundan ve toparlanman biraz surer diye dusunzugumuz icindi.
Umarim sorun degildir
Yok canım takılmadım hiç ona ben. Zaten ev için yoğun dönemden geçiyoruz çok aktif olamıyorum. Benim eşim yok diye günlük menüme kaptanları ekleyip işimi garantiye alıyorum sadece

Çok geçmiş olsun abla
Ben adım paylaşayım dişim çok ağrıyor. Apse yapmış ilaç aldım çekilmesi lazımmış. O yüzden pek kipirdayamadim yerimden
sedulu geçmş olsun canım diş ağrısı çok fena

Benim aksam yemegi senin kahvaltin olmus ya
Zeytinyagli yer elmasi hic yemedim. Yerelmasini sadece cig yedim. Merak ettim yemegini simdi
Menu guzel afiyet olsun. Adimlar da cok iyi

Eğer aşırı kilolu bir insan değilseniz hamilelikte diyet önerilmiyor hatta sakıncalı diye biliyorum.
63le hamile kaldım ama çok hızlı bir çıkış yaptım 64.5 şuan. Ama kalça göbek 70 gibi duruyorum. Zaten açlığa gelemiyorum. Oğlum uyandı yanimiza geldi . Okadar midem gectiki mecbur yedim Neyse doğumdan sonra gelirim insaAllah araniza

Canım 8 kaşık pirinç pilavi biraz sıkıntılı pirinç nişastalı bir besin kabızlık yapar
Mesela ishal olan kişiye de pirinç patates yediririz o misal
10 çatal olan nedir ?

Gayet guzel abla

Bu arada altinbasak su ince grisini gibi olandan kepekli cubuk kraker boyunda.

Adim fotomu da atayim. Dun spor yapamadim ben de senin gibi. Midem bulaniyordu.

Eklentiler

• IMG_20201210_214522.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…