Yok canım takılmadım hiç ona ben. Zaten ev için yoğun dönemden geçiyoruz çok aktif olamıyorum. Benim eşim yok diye günlük menüme kaptanları ekleyip işimi garantiye alıyorum sadeceMelegimkorusun canim bu hafta niye listede yokum diyor isen, rahatsiz oldugundan ve toparlanman biraz surer diye dusunzugumuz icindi.
Umarim sorun degildir
Çok geçmiş olsun ablaHayirli aksamlar kizlar.
Bugun hic keyfim yoktu.
Cok fazla kanamam oldu, doktorumu aradim gittim.
Neyseki gorunurde menopozun dogal sureci disinda bir sorun yokmus.
Diyeti ve adimlamami da sordum.
Gayet saglikli, devam et dedi...
Bir kac tahlil istedi, pazartesi gidip alacagiz o zaman tekrar gorusecegiz.
Menumu paylasirim insaallah...
Sağol inşallah sen de 85 i dimi?Menün güzel, suyu da artırmışsın, umarım yarın 74 ü görürsün.
Eğer aşırı kilolu bir insan değilseniz hamilelikte diyet önerilmiyor hatta sakıncalı diye biliyorum.Hamileyim diyet yapabilirmiyim2 kilo birden aldım. Şişliğim var. Çok bicimsizim. Kendimi iyi hissetmiyorum
Evet, ben senin sistemi beğendim, ben de bu hafta 85, haftaya 84 diye gitmeyi umuyorum.Sağol inşallah sen de 85 i dimi?
Evet yarın ilk cuma, evet hedef koymak motive edici oluyor.Ozzybal 86 ile başladıktan sonraki ilk cuman dimi? Bi dahaki cuma kısmetse hedefine kitlenelim.
Benim aksam yemegi senin kahvaltin olmus yaPerşembe menüm
11:00
Ton balık tabanlı yalancı pizza, maydanoz-dereotu- maruldan bir kase salata , yeşil çay
13:00
Şade Türk kahvesi, 1 kuru kayısı, 1 kare %90 bitter çikolata
15:00
Filtre kahve, 1 tane küçük meyveli activa yoğurt
18:00
6-7 yk zeytinyağlı yer elması, 1 tane küçük fırında pişmiş ıspanak mücver , yoğurt
21:00
Yeşilçay
Su: 2,5 lt
Spor: 8300 adım
Arrietty_ @_Vera_
63le hamile kaldım ama çok hızlı bir çıkış yaptım 64.5 şuan. Ama kalça göbek 70 gibi duruyorum. Zaten açlığa gelemiyorum. Oğlum uyandı yanimiza geldi . Okadar midem gectiki mecbur yedimEğer aşırı kilolu bir insan değilseniz hamilelikte diyet önerilmiyor hatta sakıncalı diye biliyorum.
Canım 8 kaşık pirinç pilavi biraz sıkıntılı pirinç nişastalı bir besin kabızlık yapar
Gayet guzel ablaArrietty_ ,@_Vera_ , sedulu ,@Seymasymrna
Sabah uyanir uyanmaz 1 adet gun kurusu kayisi, 1 adet kuru incir yedim, uzerine de 400 ml ilik sade su ictim.
KAHVALTI:
Bol yesillik
Klasik kahvalti tabagim
1 kupa Ihlamur
Sade Turk Kahvesi
6 badem
OGLEN:
1 elma
1 bardak kefir
Kusburnu cayi
Toplamda 1 fincan karisik kuruyemis ve kuru uzum
AKSAM:
1 porsiyon kiymali bamya
1 kase ev yogurdu
Adacayi
SU:
3 lt
SPOR:
Yok...
Anlamadim birkac gundur bulaniyor midem insulin direncim icin ilac kullaniyorum bazen o yapiyor sanirim.Afiyet olsun
Bulgur ogle olmasi iyi olmus :)
Menunuz guzel
Kahvaltiyi gec mi yaptiniz? Veya birden mi su ictinizde mideniz bulandi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?