Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cok harika ilk haftaniz miydi

Teşekkür ederim canım

Saol canım.. Vücut ağrısı özellikle sırt kısmında ve göğüs kafesinde.. Birde halsizlik ve bulantı yapıyor

Günaydın hayırlı cumalar canım.Evet vallahi öyle şimdi yine tartıldım yine aynı gösteriyor ama taytlarım bol pantolonlarım bol olmaya başladı.Eşimde sıkılaşıyorsundur her 5 günde bir 900 grammı vereceğini sandın diyor ama yinede başka tartı alıcam bugün garanti olsun

Saol canım.. Vücut ağrısı özellikle sırt kısmında ve göğüs kafesinde.. Birde halsizlik ve bulantı yapıyor
kaçıncı gündesin canım çok üzüldüm ya inşallah bir an önce geçer

Merhaba arkadaslar,

Ilk tarti gunu kilomu paylasiyorum. Ben bildiginiz gibi 2 gun once araniza katildim. Baslangic kilom 74.2 idi. 2 gunde 1.5 kilo gitmis. Su anda 72.7. Dun yediklerimi de paylasmak istiyorum:

Kahvalti: Muzlu, kuru uzumlu, badem sutlu amarant musli
Ogle: 1 kase kuru fasulye ve lahana salatasi
Aksam: 1 kase pirincli patlican yemegi yanina yesil salata

Herkese selamlar ve mutlu gunler

Ben dün başladım 70 kiloydum bu sabah tartıldım 69.3 geldim ben çamaşırlar tartılıyorum sadece sizlerde mi öyle yapıyorsunuz kızlar @_Vera_
Ben onları da çıkarıyorum bi kere sütyen 200 gram fark ettirmişti. Dolgulu kullanıyorum ben ama

2 günde 1.5 kg inanılmaz

Ben dün başladım 70 kiloydum bu sabah tartıldım 69.3 geldim ben çamaşırlar tartılıyorum sadece sizlerde mi öyle yapıyorsunuz kızlar @_Vera_
Selam canım, ben çamaşırlar olmadan tartılıyorum zaten doğru olan da bu. Giydiklerimizin ağırlığı değişir günden güne takip etmesi zor olur.

Bende dolgulu kullanıyorum kilo yüzdesi nasıl hesaplanır
Kendi kilom üzerinden örnek vereyim canım
Geçen hafta 66.2
Bu cuma 65.6
Fark 0.6

Farkı 100 ile çarpıyoruz yani 60 bulduğumuz sayıyı geçen haftaki kilomuza bölüyoruz.
60/66.2 =(unuttum şimdi örnek vereyim) 1.234 çıkıyor virgülden sonraki ilk 3 haneyi yazıyoruz

Benim tosunlar tosunu metabolizmam utanmasa 1.5 kgyi 2 yılda verecekkkk özenmedim ki

Benim tosunlar tosunu metabolizmam utanmasa 1.5 kgyi 2 yılda verecekkkk özenmedim ki
Veracım IF yapmayı denedin mi, ama porsiyonları çok küçük tut böyle dolu bir kaseyi geçmesin yediklerin. Sonrada kahvaltıyı geç yapıp böyle 12de mesela 6 saat sonra da ikinci öğünü ye ve bırak. Ara öğün yapma. İstediğini de ye kendini onu yiycem bunu yiycem diye kısıtlama. Suyunu içersin, yürüyüşünü de yaparsın. Bak gör o metabolizma nasıl canlanıyor. Ama hala bi verim alamazsan bi tiroidlerine baksınlar canım.

Çok tesekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…