- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.455
- 198
Cok harika ilk haftaniz miydiDiyetisyen listesini takip ediyorum ben kaçamaksız bir hafta oldu benim için. Hergün 10 bin adımın üstünde adım attım. Ve 10 15 dakikalık egzersizler yaptım. İnsülin direnci, troidi ve pkosu olan bir insan olarak bu kadar gittiyse benden sağlıklı bir bireyden en az 3 kg giderdi sanırım
Teşekkür ederim canımBirgaripyolcu06 canim etiketledim seni belki gormedin
Gecen hafta bildirim gecersizdi. Yazdim Sana, rahatsiz oldugunu biliyordum. Tum hafta halsizdin. Ben gecen cuma ayirdim seni saglik iznine
Umarim en Kisa surede Rahatca atlatirsin. Cok dikkat et kendine
Saol canım.. Vücut ağrısı özellikle sırt kısmında ve göğüs kafesinde.. Birde halsizlik ve bulantı yapıyorvaaay su ne güzel olmuş böyleregl biz kadınların belası
kız içine doğmuş sanki maşallah 73ü görmüşsünnn
suyun çok az hayatım ne oldu sana böyle bi bocalama sürecine girdin sanki diyette
adımlar menü şahane
ayy aynı dua ile bende uyudum
geçmiş olsun canım benim
glifor mu içiyorsun canım o yapıyor bende bulantı
maşallah
çok geçmiş olsun nasılsın şimdi peki ağrıların var mı
maşallah
maşallah
sana da maşallah kaptanım
abla süpersin
ayyy ne güzel bir liste
ilk tartıya göre süpper
ooo harika
maşallah kankime
canım kendim sana da maşallah
Hoşgeldiniz
herkes fotoğraflı bildirim yapmalı canım
maşallah
maşallah
ooo süper
ne güzel bir eksi
çok güzel bir eksi
canım onu fotoğraflamana gerek yok canım haftaya 16 dk kardiyo diyip puanlaman yeterli canım
Günaydın hayırlı cumalar canım.Evet vallahi öyle şimdi yine tartıldım yine aynı gösteriyor ama taytlarım bol pantolonlarım bol olmaya başladı.Eşimde sıkılaşıyorsundur her 5 günde bir 900 grammı vereceğini sandın diyorCanım bende takıla takıla verıyorum her kıloda takıldım bır ay kaptanlarım ıyı bılırodem oluyo bazen, bzende yedıgım en ufak bıswy etkılıyo ama mesela sıkılasıyorum pantolonlardan bellı ve gorenler söylüyor
Canım ben gruba geldıgımde sanırım hazıran Temmuz gıbıydı sıstemı bılmıyordum lıstedeyım sanıyordum ama degılmişim özge kaptana sordum verecek kılon az oldugu ıcın dedı
Yok grupta 2.haftaydı.Cok harika ilk haftaniz miydi
Amin güzel duanız için çok zor bişey siz bebek sahibi olabildiniz miRabbim en yakın zamanda evladınıza kavuşmayı nasip etsin.
Bende tüp bebekle çok ugraştım.
kaçıncı gündesin canım çok üzüldüm ya inşallah bir an önce geçerSaol canım.. Vücut ağrısı özellikle sırt kısmında ve göğüs kafesinde.. Birde halsizlik ve bulantı yapıyor
Ben onları da çıkarıyorum bi kere sütyen 200 gram fark ettirmişti. Dolgulu kullanıyorum ben amaBen dün başladım 70 kiloydum bu sabah tartıldım 69.3 geldim ben çamaşırlar tartılıyorum sadece sizlerde mi öyle yapıyorsunuz kızlar @_Vera_
2 günde 1.5 kg inanılmazMerhaba arkadaslar,
Ilk tarti gunu kilomu paylasiyorum. Ben bildiginiz gibi 2 gun once araniza katildim. Baslangic kilom 74.2 idi. 2 gunde 1.5 kilo gitmis. Su anda 72.7. Dun yediklerimi de paylasmak istiyorum:
Kahvalti: Muzlu, kuru uzumlu, badem sutlu amarant musli
Ogle: 1 kase kuru fasulye ve lahana salatasi
Aksam: 1 kase pirincli patlican yemegi yanina yesil salata
Herkese selamlar ve mutlu gunler
Eki Görüntüle 2737462
Selam canım, ben çamaşırlar olmadan tartılıyorum zaten doğru olan da bu. Giydiklerimizin ağırlığı değişir günden güne takip etmesi zor olur.Ben dün başladım 70 kiloydum bu sabah tartıldım 69.3 geldim ben çamaşırlar tartılıyorum sadece sizlerde mi öyle yapıyorsunuz kızlar @_Vera_
Bende dolgulu kullanıyorumBen onları da çıkarıyorum bi kere sütyen 200 gram fark ettirmişti. Dolgulu kullanıyorum ben ama
Bende çıkartırım bundan sonra haklısın canımSelam canım, ben çamaşırlar olmadan tartılıyorum zaten doğru olan da bu. Giydiklerimizin ağırlığı değişir günden güne takip etmesi zor olur.
Kendi kilom üzerinden örnek vereyim canımBende dolgulu kullanıyorumkilo yüzdesi nasıl hesaplanır
Ben çabuk kilo alırım ama biraz dikkat edince de çabuk veririm, ilk günler tabi daha kolay ve hızlı gidiyor ama önümüzdeki haftalardaki performans önemli tabi. Yine de 1,5 kilo eksildiğini görmek moral oluyor tabi2 günde 1.5 kg inanılmaz
Benim tosunlar tosunu metabolizmam utanmasa 1.5 kgyi 2 yılda verecekkkkBen çabuk kilo alırım ama biraz dikkat edince de çabuk veririm, ilk günler tabi daha kolay ve hızlı gidiyor ama önümüzdeki haftalardaki performans önemli tabi. Yine de 1,5 kilo eksildiğini görmek moral oluyor tabi
Veracım IF yapmayı denedin mi, ama porsiyonları çok küçük tut böyle dolu bir kaseyi geçmesin yediklerin. Sonrada kahvaltıyı geç yapıp böyle 12de mesela 6 saat sonra da ikinci öğünü ye ve bırak. Ara öğün yapma. İstediğini de ye kendini onu yiycem bunu yiycem diye kısıtlama. Suyunu içersin, yürüyüşünü de yaparsın. Bak gör o metabolizma nasıl canlanıyor. Ama hala bi verim alamazsan bi tiroidlerine baksınlar canım.Benim tosunlar tosunu metabolizmam utanmasa 1.5 kgyi 2 yılda verecekkkközenmedim ki
Çok tesekkür ederim canımKendi kilom üzerinden örnek vereyim canım
Geçen hafta 66.2
Bu cuma 65.6
Fark 0.6
Farkı 100 ile çarpıyoruz yani 60 bulduğumuz sayıyı geçen haftaki kilomuza bölüyoruz.
60/66.2 =(unuttum şimdi örnek vereyim) 1.234 çıkıyor virgülden sonraki ilk 3 haneyi yazıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?