Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Geçen hafta:66.9 kg
Bu hafta:65.2 kg
Fark:1.7 kg
Yüzde:2.54(umarım doğru hesaplamışımdır)
Gelecek hafta için hedef kilo:64
@arrietty @_Vera_ sedulu @Beklenen2
Müthis sonuc harikasin
Arrietty_ @_Vera_
Gecen cuma 66.3
Bu cuma 66.1
Fark 0.2
Yuzde 0.301
Tebrikler canim
Amin güzel duanız için çok zor bişey siz bebek sahibi olabildiniz mi
Allah en hayirli vakitte nasip etsin insallah canim. Sen umudunu yitirme, hic ummadigin anda cicek acar umutlar.
Masallah iki gün icerisinde ne güzel gitmis.
Ben dün başladım 70 kiloydum bu sabah tartıldım 69.3 geldim ben çamaşırlar tartılıyorum sadece sizlerde mi öyle yapıyorsunuz kızlar @_Vera_
Buraya adapte oldugun an kilo düsmeye basliyor, süper sonuc.

Çok tesekkür ederim canım ben dün başladım
Geçen haftaki kilom ;70
Bu cuma ;69.1
Fark 0.900
Yüzde 1.28

Eklentiler

• IMG_20201211_122555.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 26
Kızlar bu hafta harika bi iş çıkardık teşekkür ederim hepinize. Ödül yapmak isteyenler lütfen bugün yapıp bitirsin. Bakın 2 haftadır ödülleri cumartesi en geç bitirdik güzel beslendik spor yaptık sonuçlar harika. Her şeyden önce kendiniz için ödülleri pazara ve özellikle hafta içine yaymayalım güzeller

Teşekkür ederim canım

Kahvaltıda peynir zeytin bir dilim ekmek ve marul yedim yumurtam kalmamış alışverişe çıkmalıyım
Afiyet olsun canım bende 2 köz kapya her zamanki gibi hahahaha peynir 1 yumurta 1 dilim ekmek 1 salatalık yedim

Hiç sorun değil cnm o kadar güzel kilo vermişin ki iki kere aldın
Teşekkür ederim emeğimin karşılığını almanın haklı gururunu yaşıyorum şuan. Dünden beri kaçamak olarak ne yesem diye düşünüyorum onu bile bulamadım ben kaçamak yapmayayım yılbaşına kadar 62 kiloya düşünce bütün gün canım ne istiyorsa onu yiyeyim bir gün izin vereyim kendime en iyisi

Haşimatom vardı zaten bir de insülin direnci eklendi ona. Şuan okuldan dolayı if yapamıyprum biraz sıkıntılı online süreci ama ara tatilde hemen başlıcam if yapmaya çok teşekkür ederim

Mantıklııııı şimdi gidip Rus salatasını kusucam pişman oldum bende böyle yapsaydım keşke. YOLLAYIN CEZALARI BANA LÜTFEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…