Müthis sonuc harikasinGeçen hafta:66.9 kg
Bu hafta:65.2 kg
Fark:1.7 kg
Yüzde:2.54(umarım doğru hesaplamışımdır)
Gelecek hafta için hedef kilo:64
@arrietty @_Vera_sedulu @Beklenen2
Tebrikler canim
Allah en hayirli vakitte nasip etsin insallah canim. Sen umudunu yitirme, hic ummadigin anda cicek acar umutlar.Amin güzel duanız için çok zor bişey siz bebek sahibi olabildiniz mi
Masallah iki gün icerisinde ne güzel gitmis.Merhaba arkadaslar,
Ilk tarti gunu kilomu paylasiyorum. Ben bildiginiz gibi 2 gun once araniza katildim. Baslangic kilom 74.2 idi. 2 gunde 1.5 kilo gitmis. Su anda 72.7. Dun yediklerimi de paylasmak istiyorum:
Kahvalti: Muzlu, kuru uzumlu, badem sutlu amarant musli
Ogle: 1 kase kuru fasulye ve lahana salatasi
Aksam: 1 kase pirincli patlican yemegi yanina yesil salata
Herkese selamlar ve mutlu gunler
Eki Görüntüle 2737462
Buraya adapte oldugun an kilo düsmeye basliyor, süper sonuc.Ben dün başladım 70 kiloydum bu sabah tartıldım 69.3 geldim ben çamaşırlar tartılıyorum sadece sizlerde mi öyle yapıyorsunuz kızlar @_Vera_
Çok tesekkür ederim canım ben dün başladımKendi kilom üzerinden örnek vereyim canım
Geçen hafta 66.2
Bu cuma 65.6
Fark 0.6
Farkı 100 ile çarpıyoruz yani 60 bulduğumuz sayıyı geçen haftaki kilomuza bölüyoruz.
60/66.2 =(unuttum şimdi örnek vereyim) 1.234 çıkıyor virgülden sonraki ilk 3 haneyi yazıyoruz
Harikasın canımÇok tesekkür ederim canım ben dün başladım
Geçen haftaki kilom ;70
Bu cuma ;69.1
Fark 0.900
Yüzde 1.28
200 gram felan fark eder çok değil bence. Bebişini öptümTarti atmaya geldimciplak tartilamadim ama sweat ve taytla tartildim. Cunku bebegim var ve giyinip soyunmak bana buyuk is
Teşekkür ederim canımMüthis sonuc harikasin
Tebrikler canim
Allah en hayirli vakitte nasip etsin insallah canim. Sen umudunu yitirme, hic ummadigin anda cicek acar umutlar.
Masallah iki gün icerisinde ne güzel gitmis.
Buraya adapte oldugun an kilo düsmeye basliyor, süper sonuc.
Hiç affetmemişsin şükür duanı böyle mi yaptınBen 4 yk Rus salatası yedimödülümü yaptım. Allah affetsin
Hiç sorun değil cnm o kadar güzel kilo vermişin ki iki kereYa internette sorun olunca iki kez paylaşmışım kusura bakmayın
Ayyynen yiyip yiyip rabbül alemin neler yaratmışsın dedim ama akşama fırında balık ve salata var. Ve leslie var tabikiHiç affetmemişsin şükür duanı böyle mi yaptın
Afiyet olsunBen 4 yk Rus salatası yedimödülümü yaptım. Allah affetsin
Afiyet olsun canım bende 2 köz kapya her zamanki gibi hahahaha peynir 1 yumurta 1 dilim ekmek 1 salatalık yedimKahvaltıda peynir zeytin bir dilim ekmek ve marul yedim yumurtam kalmamış alışverişe çıkmalıyım
Ayy telefondan giriyorum ya arada kaçıyor mesajlar hemen bakıcam canım çoook teşekkür ederimVera sana cevap yazmıştım görmedin şeker, bi tavsiye daha doğrusu metabolizman için
Teşekkür ederim emeğimin karşılığını almanın haklı gururunu yaşıyorum şuan. Dünden beri kaçamak olarak ne yesem diye düşünüyorum onu bile bulamadımHiç sorun değil cnm o kadar güzel kilo vermişin ki iki kerealdın
Haşimatom vardı zaten bir de insülin direnci eklendi ona. Şuan okuldan dolayı if yapamıyprum biraz sıkıntılı online süreci ama ara tatilde hemen başlıcam if yapmaya çok teşekkür ederimVeracım IF yapmayı denedin mi, ama porsiyonları çok küçük tut böyle dolu bir kaseyi geçmesin yediklerin. Sonrada kahvaltıyı geç yapıp böyle 12de mesela 6 saat sonra da ikinci öğünü ye ve bırak. Ara öğün yapma. İstediğini de ye kendini onu yiycem bunu yiycem diye kısıtlama. Suyunu içersin, yürüyüşünü de yaparsın. Bak gör o metabolizma nasıl canlanıyor. Ama hala bi verim alamazsan bi tiroidlerine baksınlar canım.
Mantıklııııı şimdi gidip Rus salatasını kusucam pişman oldum bende böyle yapsaydım keşke. YOLLAYIN CEZALARI BANA LÜTFENTeşekkür ederim emeğimin karşılığını almanın haklı gururunu yaşıyorum şuan. Dünden beri kaçamak olarak ne yesem diye düşünüyorum onu bile bulamadımben kaçamak yapmayayım yılbaşına kadar 62 kiloya düşünce bütün gün canım ne istiyorsa onu yiyeyim bir gün izin vereyim kendime en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?