Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

özgecim aslinda bende monti yapmak istiyorum ama,cesaret edememmin sebebi hep su oldu veya baslayip birakmammin ben burda tam bugday ekmegi bulamiyorum var aslinda ama icinde beyaz un ve sekerde var,bi ara kendim yaptim ama sonra ugrasmak SIKTI bide yagsiz peynir bulamiyorum,,böyle oluncada ekmegi ve peyniri bu sekilde yersem olmiycakmis gibi geliyo..

sen daha önce ramazanda yapip kilo vermismiydin montiyle

Son düzenleme:
Canım biliyorsun monti de buğday ekmek öneriliyor ama kepek ekmeği de yenebilir diyor.
Peyniri bende yağsız kullanmıyorum. Yağlı peynir yiyorum. Ve bu şekilde de veriyorum.
Zaten sadece sabah tükettiğim için sorun yok.
Ramazanda ilk yaptığım zaman yapmış ve vermiştim. Sonra da Ramazana denk gelmedi hiç. Yani yapmadım.
Ama bence en uygunu monti olacak. Çünkü porsiyon sınırı yok.

canım bende biliyorum o meyvelerin şekerli olduğunu ama üzümü 15 adetten fazla yemiyorumm..yani bir salkımı bi kaç seferde ancak yiyebiliyorum..mesela muzu yarımdan fazla yemiyorum..kavun, karpuz bir ince dilimm..bunlar yaz meyveleri ve meyve yemeyi sevmeyen ben bunları çok seviyorumm..herşey zzmanında güzel:))) ben daha ne zararlı menülerle geldimm buraya..bunlar masumm:)))

menümmm
sabah peynir, zeytin ,domates, salatalık, 1 çay bardağı süt, ince tam buğday ekmeği
ara yok
öğle. 2 küçük biber dolması, yeşillik salata, 2-3- kaşık yoğurt, 1 dilim tbekmeği
ara. kavub, 2-3 çatal ve bir küçük armut (farklı zamanlarda)
akşam. yine biber dolması yiycemm, yanına salata yaparfım accık
aradada armut yerimm (posa miktarı yüksek olduğu için)

45 dakka spor yaptımm baya ter attım bugun
3lt den çok su içmişimdir şu ana kadarr..

ama ben 2 gündür aynı kiloda çakıldım yaaa niyekiii..vucudum direniyo sanırımm..bende direnecemm

Ya canım benim artık bırak şu savaşını bu haftalık 61.le, haftaya inersin, 61'le inatlaşmayı bırak onu sevmeye çalış

sağol canım, ben de böyle bir azimle devam ediyorum bakalım cuma günü kim gülecek ama kaptanın gülebileceğini hiç sanmıyorum 61'e takık kaldı canımcım

memnun oldum kaptancım, sen almanya da çalışmıyorsun sanırım, alışmak zor olmadı mı ilk gittiğin zaman eşin işe gidince falan ne biliyim.

canım biraz bahseder misin monti ( montignacdan bahsediyorsun sanırım) ne kadar zaman yaptın, sarkam oluyor mu, geri kilo alımı nasıl, uygula zorlukları neler kısacacık nolur:26:

güzlim 2 gün kilon ayni cikti diye dert etme sakin ben kac hafta 64 de takili kalmistim,aynern devam
Ya canım benim artık bırak şu savaşını bu haftalık 61.le, haftaya inersin, 61'le inatlaşmayı bırak onu sevmeye çalış
61 inatciysa ben ondan inatciyim sekerim sen meraklanma,ayrica 61 memeleketimin plakasi belkide o yüzden birakmak istemiyor beni
memnun oldum kaptancım, sen almanya da çalışmıyorsun sanırım, alışmak zor olmadı mı ilk gittiğin zaman eşin işe gidince falan ne biliyim.

ah güzelim zor olmazmi,hala bir yanim türkiyede,ben 2 sene teyzemlerle ( teyzemin ogluyla evliyim) beraber durdum,ama yinede 2 ayda SIKINTIDAN != kilo aldimzira ben SIKILDIKCA yerimde

sevgili kaptanım seni yıldırmaya calıştım ama olmadı, artık itiraf ediyorum ben de pek aydınlık durumda değilim.

Bu arada yarın akşam yine şehir dışına gidiyorum, 4 gün izinli sayar mısın beni? Pazar akşamı döneceğim. o yüzden yarın kilomu bildiririm.

Tabii gittiğim yerde doğru dürüst yemek bulamadığımdan yine kilo alıp dönerim diye çok korkuyorum

güzelim yaris isin kinayesi,sakin ha kilo alayim deme yarisacz diye kilo almani istemem :) yarin kilonu bildirdikten sonra sorun yok pazartesi görüsürüz ins

iyi geceler takım, kızım yeni uyudugu için anca girebiliyorum
menüm

sabah peynir 1 büyük dl tb ekmegi, 2 zeytin domates

ara 1 dl karpuz

ögle 1 kase sütlü kkflekes

akşam patlıcan yemegi yogurt 1-2 dlm ekmek

ara yarım muz bir miktar kuruyemiş(1 avuç olmamıştır sanırım)

yok yok ben kilo alayım da haftaya yine seninle yarışıp kazanırım ne de olsa yeni alınan kilolar hemen verilir
yok canim ramazanda ben yogun olucam,yarisla ugrasamam,sen alma kilo filan :)
bu arada şu monti işi dikkatimi çekti hemen araştırıyorum, burda bilgilendiren olursa da sevinirim:)
canim monti kan sekerini düzenleyen bir diyet ,yiyeceklerin glisemik endeksine göre yapiliyor,glisemik endeksi fazla olan yiyeekler yasak.pirinc,makarna,patates,havuc,karpuz,kavun,üzüm,yasaklari kesin yasak..belli kurallari var,mesela yumurtayla ekmek yenmiyor,bakliyatla et bi arada yenmiyor,ekmek sadece sabah kahvaltisinda tam bugdy ekmegi olarak tüketiliyor,meyveyi yemekten ya yarim saat önce ya 3 saat sonra yiyorsun.her ögünde salata ve bir süt ürünü olmasi gerek,süt sifir yagsiz olucak,yogurt yarim yagli oalbilir,peynirde yagsiz olamali,kuruyemis ara ögün olarak degilde ögünle birlikte tüketilmeli.yiyeceklerde porsiyon siniri yok doyana kadar yiyebilrisni.suanda aklimda kalanlar bunlar aklima geldikce yazarim
günaydın kızlar,

hasretim kilom 65.700 kg.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…