Günaydın geleceğin çıtırları
Yasomun da dediği gibi bende aranızdayım artık.
Kendimden bahsedeyim biraz. Çalışıyorum ve 4 yaşında bir kızım var. Adı İrem. :)
Başak burcuyum. Detaycı ve sivri dilliyim. İçimde ve aklımda ne varsa onu söylerim. Diğer türlüsünün karşındakini kandırmak olduğu kanısındayım.
Kendimi bildim bileli kiloluydum bu arada. En zayıf olduğum dönem evlenirken ki 59 kiloydum. 6 ay sonra hamile kaldığımda 72 kilo olmuştum bile.
Doğuma girerken 95 dim. Sonra emzirme vs derken 85 oldum. Ve diyete başladım. Kızım 16 aylıkken.
66 ya kadar düşmüştüm. Sonra yine aldım 75 oldum ve takımlara girdim. 4. takımdaydım. 191. etapta 68,3 ile ayrıldım. Şu an 74 kiloyum.
Hedefim önce 65 olmak sonra 59. Kısmetse işallah.
Maşaşallah canım elbette yarar. Benim bu yasoyu yenmişliğim çoktur.
Ben geldim cnm merak etme sen haraketlendiririz birlikte elbet takımı
İşallah canımcım bence de toparlanmadan, gerçekten takım olmadan olmuyor bu iş.
Kızdırmayın kaptanı kızlar. Cezalar başlar yoksa
Canım üzüm, muz, kavun ve karpuz pek önerilmiyor diyetlerde. Oldukça fazla şeker oranları çünkü. Bilgin olsun. Menülerin yine de güzel.
Memnun oldum zeynepcim. Allah yavruna uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin.
İşallah devlette de işin olur tatlım.
hic gülecegim yoktu
canim sen montiye devammi ediyorsun,bende ramazandan sonra baslamak istiyorum ama kararsiz bir boga burcu olarak emin degilim,bugün cok kararli bi sekilde karar verip ertesi gün vazgeciyorum,ne olacak benim bu halim bilmem zaten oy üzden 2 senedir sürünyüorumya buralarda pöööffff
artik bitsin istiyorum bu cilem yaaaaaaaaa 5 li rakamlari görmek istiyorum ben ühüüüüüüüüüüüüüü
size belli etmemeye calisiyorum ama bu hafta hic havamda degilim ben ramazana kadar 59.9 u görmek istiyodum ama malesef takildim 61 de yaaaaaa öf püff
Günaydın geleceğin çıtırları
Yasomun da dediği gibi bende aranızdayım artık.
Kendimden bahsedeyim biraz. Çalışıyorum ve 4 yaşında bir kızım var. Adı İrem. :)
Başak burcuyum. Detaycı ve sivri dilliyim. İçimde ve aklımda ne varsa onu söylerim. Diğer türlüsünün karşındakini kandırmak olduğu kanısındayım.
Kendimi bildim bileli kiloluydum bu arada. En zayıf olduğum dönem evlenirken ki 59 kiloydum. 6 ay sonra hamile kaldığımda 72 kilo olmuştum bile.
Doğuma girerken 95 dim. Sonra emzirme vs derken 85 oldum. Ve diyete başladım. Kızım 16 aylıkken.
66 ya kadar düşmüştüm. Sonra yine aldım 75 oldum ve takımlara girdim. 4. takımdaydım. 191. etapta 68,3 ile ayrıldım. Şu an 74 kiloyum.
Hedefim önce 65 olmak sonra 59. Kısmetse işallah.
Maşaşallah canım elbette yarar. Benim bu yasoyu yenmişliğim çoktur.
Ben geldim cnm merak etme sen haraketlendiririz birlikte elbet takımı
İşallah canımcım bence de toparlanmadan, gerçekten takım olmadan olmuyor bu iş.
Kızdırmayın kaptanı kızlar. Cezalar başlar yoksa
Canım üzüm, muz, kavun ve karpuz pek önerilmiyor diyetlerde. Oldukça fazla şeker oranları çünkü. Bilgin olsun. Menülerin yine de güzel.
Memnun oldum zeynepcim. Allah yavruna uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin.
İşallah devlette de işin olur tatlım.
geleim kendini tanitma kismina..
bende 8 senelik evliyim 2 tane biri 5 yasinda biri 2.5 yasinda oglum var,almanyada yasiyorum.
kilo verme serüvenim cok karisik..
kizken 57 60 arasindaydim hep avlenirken 54 kilo oldum,evlendim almanyaya 60 kiloyla geldim 2 ay icinde 10 kilo aldim yalnizlik ve SIKINTIDAN sonra ilk ogluma hamile kalana kadar 58 kiloya indim ilk oglumda 79 la doguma gittim 69 la ciktim ikinci hamileligime kadar yine diyet denemelerim oldu ama beceremedim 67 kiloda kaldim sonra 70 kiloya cikip ikinci ogluma hamile aldim.2.oglumda 89 la doguma gittim 80 le ciktim ve 1 ay sonra 4.takima girdim 2 senedir burdayim,gecen sene 63 kiloya inmistimki kisin 70 ciktim ve bildiginiz gibi hala istedigim kiloya inemedim debelenip duruyorum ama bu son olsun istiyorum artik,hedef kiloma inip korumak ve bir daha asla almak istemiyorum,zaten cocukda düsünmüyorum artik..
Evet cnm ben henüz başlamamakla beraber monti den şaşmam. Hele ki Ramazan için en uygun diyet bence monti.
Sen süper gidiyorsun bence. Ben ayrılırken takımdan 69 falandın sanırım. Valla çok iyi gitmişsin şekercim maşallah.
Betüş sende mi monti yapıyorsun cnm çok benzettim montiye menünü
güzlim 2 gün kilon ayni cikti diye dert etme sakin ben kac hafta 64 de takili kalmistim,aynern devammenümmm
sabah peynir, zeytin ,domates, salatalık, 1 çay bardağı süt, ince tam buğday ekmeği
ara yok
öğle. 2 küçük biber dolması, yeşillik salata, 2-3- kaşık yoğurt, 1 dilim tbekmeği
ara. kavub, 2-3 çatal ve bir küçük armut (farklı zamanlarda)
akşam. yine biber dolması yiycemm, yanına salata yaparfım accık
aradada armut yerimm (posa miktarı yüksek olduğu için)
45 dakka spor yaptımm baya ter attım bugun
3lt den çok su içmişimdir şu ana kadarr..
ama ben 2 gündür aynı kiloda çakıldım yaaa niyekiii..vucudum direniyo sanırımm..bende direnecemm
61 inatciysa ben ondan inatciyim sekerim sen meraklanma,ayrica 61 memeleketimin plakasi belkide o yüzden birakmak istemiyor beniYa canım benim artık bırak şu savaşını bu haftalık 61.le, haftaya inersin, 61'le inatlaşmayı bırak onu sevmeye çalış
memnun oldum kaptancım, sen almanya da çalışmıyorsun sanırım, alışmak zor olmadı mı ilk gittiğin zaman eşin işe gidince falan ne biliyim.
sevgili kaptanım seni yıldırmaya calıştım ama olmadı, artık itiraf ediyorum ben de pek aydınlık durumda değilim.
Bu arada yarın akşam yine şehir dışına gidiyorum, 4 gün izinli sayar mısın beni? Pazar akşamı döneceğim. o yüzden yarın kilomu bildiririm.
Tabii gittiğim yerde doğru dürüst yemek bulamadığımdan yine kilo alıp dönerim diye çok korkuyorum
merhaba kızlar nasılsınız? herkese başarılar dilerim bu zorlu yolda
güzelim yaris isin kinayesi,sakin ha kilo alayim deme yarisacz diye kilo almani istemem :) yarin kilonu bildirdikten sonra sorun yok pazartesi görüsürüz ins
yok canim ramazanda ben yogun olucam,yarisla ugrasamam,sen alma kilo filan :)yok yok ben kilo alayım da haftaya yine seninle yarışıp kazanırım ne de olsa yeni alınan kilolar hemen verilir
canim monti kan sekerini düzenleyen bir diyet ,yiyeceklerin glisemik endeksine göre yapiliyor,glisemik endeksi fazla olan yiyeekler yasak.pirinc,makarna,patates,havuc,karpuz,kavun,üzüm,yasaklari kesin yasak..belli kurallari var,mesela yumurtayla ekmek yenmiyor,bakliyatla et bi arada yenmiyor,ekmek sadece sabah kahvaltisinda tam bugdy ekmegi olarak tüketiliyor,meyveyi yemekten ya yarim saat önce ya 3 saat sonra yiyorsun.her ögünde salata ve bir süt ürünü olmasi gerek,süt sifir yagsiz olucak,yogurt yarim yagli oalbilir,peynirde yagsiz olamali,kuruyemis ara ögün olarak degilde ögünle birlikte tüketilmeli.yiyeceklerde porsiyon siniri yok doyana kadar yiyebilrisni.suanda aklimda kalanlar bunlar aklima geldikce yazarimbu arada şu monti işi dikkatimi çekti hemen araştırıyorum, burda bilgilendiren olursa da sevinirim:)
günaydın kızlar,
hasretim kilom 65.700 kg.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?