Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Estağfurullah canım sen kusura bakma. Deneme sürecinde sorun olmaz listeye girersen denmişti yanlış hatırlamıyorsam orda Bi iletişim sorunu yaşadık sanırım. Listeye destek anlamında boşa gitmesinden bahsettim aslında. Yoksa benim en büyük kazancım verdiğim kilo size de faydası olsun istemiştim. Haftaya olur inşallah ben yeni diyet listesine başladım bugün. Herkes için güzel bir hafta olsun inşallah

Ben cok yasiyorum ya bu iletisim sorununu . Cok uzgunum cidden. Sözcüm artik @_Vera_
Eminim yine guzel kilo verecektin. Buldugun diyetisyen bence cok basarili. Ama en buyuk basari sende. O listelere uymak azim ister. Ve buda sende var. Takim icin istedigini biliyorum canim benim

Özellikle bütün olarak paylaşıyorum bütün gün listesini belki fikir olur arkadaşlara ara öğünler falan diye tabi liste kişiye özel olduğu içinde kimseyi yönlendirmek de istemiyorum çok teşekkür ediyorum gruptaki herkesin sayesinde bayağı motive olduk adım yarışları vs ile. Bu haftada umarım gruplarla yada grup içinde yarışlarımız olur kendi adıma acayip motive oluyorum. İyiki varsınız sizde haksızlık yapmayın gayet güzel kaptanlık yapıyorsunuz arriety cim. Hem sen hemde Vera özveriniz inkar edilemez.

Kaptanim tebrik ediyorum hepinizi ortalamaniz cok guzel
yuzdeler ve islemler dogru
Hedef kiloları eklemeyi unutma olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…