Selam Kızlar,
İşlerinin yoğunluğundan 2 gündür uğrayamadım. Montiler felan konuşulmuş. Benimde iyiden iyiye sıkıya ihtiyacım var. Kendimi ramazana endeksledim bakalım.
kiz sen yasiyomuydun,bende ramazana cok güveniyom ins ters tepmez ama suda varki ramazanin 5.günü hasta olucam tamda oruca adepte olmusken püfff
ay sorma benimde dünya kadar borcum var,bu kis hepsini tutmam lazim
Yaşıyorum yaşıyorum da sürünerek canım benim...
İşler o kadar yoğun ki fırsat bulup yazamadım.
Hiç sorma yaaa ramazanın ortasında tam düzene girmişken adet olunca soğuyor insan...
Bir de ben de spiral var. adet sürem uzadı. 5 günde bitmiyor artık 8 gün felan sürüyor.
Zaten 2 senedir tutamadım. llk sene hamilelik geçen sene emzirme dolayısıyla tutamadım. İyice tembelleştim. Bu sene zorlanabilirim.
canim kendi evine gidince girersin bi düzene SIKMA canini 1 ayin kalmis surdaofff valla bende iyice sıkıldım bu durumdan durmadan birileri geliyor.zaten 2 gündür hastayım ne yürüyüş,ne diyet,ne pilates hiç biri yok.
kendimi eylüle programladım bakalım.eve gidene kadar 68 olsamda üzülmeyeceğim.benim en önemlisi sıkılaşmam lazım.en çok ihtiyacım olan şey sıkılaşmak şuan..pilatesi hergün yapıyordum ama hasta olunca yattı.bugün misafirler gidince yaparım inşallah,
canim bu hafta linkini koyarim buraya kacinci oldugmuzunHasret'cim bu yarışma sonuçlarını nerden takip ediyoruz canım yaa...
Ne oluyor sonuç ne kaçıncı olduk.
Kendimi amaçsız kürek sallıyormuş gibi hissediyorum.
himm hatirlAIDIGM kadariyla ekmekde b2 yoksa b12 miydi :) vitamini vardi belkide vitamin eksik vücudunda o yüzden canin istiyor bir tahlil yapip vitaminlerine baktiabilirsinBu aralar bir ekmek canım istiyor kuru kuru bile yesem olur yani bahsetmiştim sanki ya da öyle hatırlıyorum.
Uzunca süre çok az ekmek yemekten mi kaynaklanıyor bilmiyorum çok felaket ...
ve maalesef hafta sonundan beri dayanamayıp yiyorum. Nasıl frenlicem bunu ben yaaa...
canım biraz bahseder misin monti ( montignacdan bahsediyorsun sanırım) ne kadar zaman yaptın, sarkam oluyor mu, geri kilo alımı nasıl, uygula zorlukları neler kısacacık nolur:26:
merhaba kızlar nasılsınız? herkese başarılar dilerim bu zorlu yolda
iyi geceler takım, kızım yeni uyudugu için anca girebiliyorum
menüm
sabah peynir 1 büyük dl tb ekmegi, 2 zeytin domates
ara 1 dl karpuz
ögle 1 kase sütlü kkflekes
akşam patlıcan yemegi yogurt 1-2 dlm ekmek
ara yarım muz bir miktar kuruyemiş(1 avuç olmamıştır sanırım)
bu arada şu monti işi dikkatimi çekti hemen araştırıyorum, burda bilgilendiren olursa da sevinirim:)
Mrb kızlar ben 4. Takımın eskı uyelerındenımm su ankı kaptanınız kımm bende gelmekk ıstıyorummmm bana yer varmı acabaaa
cerennnnnnnnnn hoşgeldin bebeklerini kucağına aldın demek canımmmmm.
şimdiki kaptan yasemin hasretim yani.
Eminim alır seni takıma canım.
çok sevindim seni gördüğüme.
çağlayandan habern varmı o ne yaptı acaba
Sen azimlisin şekerim. Eminim kısa sürede verirsin.
Valla hepimiz yine toplaşsak ne güzel olur.
Ama inan senin gelmene çok sevindim. Gerçi kısa süre sonra mezun olursun yine ama neyseeeee
İrem çok iyi teysesi saolasın. Sen nasılsın bebeklerin nasıllar.
SAOL CANIM BENIM BEBEKLER İİ SICAKTA COK HUZURSUZ OLUYOLAR HASTA OLACAKLAR DIE KLIMADA ACAMIORUZ CAMI KAPIYI ACSAK SINEKLER BEBKLERI HEMEN ISIRIYOO SINEK ILACI KULLANMIORUZ BEBEKLERE ZARARLI DIEEE ESIMLE BERABER SAF GIBI OLDUK IKI BEBEK BIZIM FELEGIMIZI DONDURDU VALLA AKSAM BIRI AGLAYARAK UYANINCA DIGERIDE ONUN SESINDEN UYYANIYOO ISTE BOLE GUN GECIRIYORUZ :)
Mrb kızlar ben 4. Takımın eskı uyelerındenımm su ankı kaptanınız kımm bende gelmekk ıstıyorummmm bana yer varmı acabaaa
Canım zorluğu hiç yok inan. Hatta çok kolay.
Amaç kan şekerini normal seviyede tutmak. Pirinç patates havuç beyaz un beyaz şeker karpuz kavun üzüm ve bunlarla yapılan herşey yasak.
Bunlar dışında herşey serbest.
Kahvaltıda buğday ekmeği yeniyor sonraki öğünlerde ekmek yok.
Yumurta yeniyorsa ekmek hiç yenmiyor.
Her öğünde salata ve süt ürünü olacak. Salatan yağlı olabilir ama süt ürünleri yağsız olacak. Yoğurt yağlı olanilir.
Meyve öğünlerden ya yarım saat önce yada en az 2 saat sonra yeniyor.
Sabah ve öğlen arasında ara öğün yok. Öğlen akşam arasında var.
Hazır ve diyet ürünler yasak.
Sarkma hiç yaşamadım ama benim etlerim sıkıdır.
Kısa sürede çok iyi kilolar verdiriyor.
Evet geri kilo aldım ama bu kdr yemekle feriştahı gelse alır zaten.
Sorun olursa yine cevaplarım ben.
Canım merhaba ben iyiyim şükür sen nasılsın.
Afiyet olsun şekerim.
Cnm üstte yazdım bilgine.
Cerennnnnnnnnn hoşgeldin bebeklerini kucağına aldın demek canımmmmm.
Şimdiki kaptan yasemin hasretim yani.
Eminim alır seni takıma canım.
Çok sevindim seni gördüğüme.
Çağlayandan habern varmı o ne yaptı acaba
SAOL CANIM BENIM BEBEKLER İİ SICAKTA COK HUZURSUZ OLUYOLAR HASTA OLACAKLAR DIE KLIMADA ACAMIORUZ CAMI KAPIYI ACSAK SINEKLER BEBKLERI HEMEN ISIRIYOO SINEK ILACI KULLANMIORUZ BEBEKLERE ZARARLI DIEEE ESIMLE BERABER SAF GIBI OLDUK IKI BEBEK BIZIM FELEGIMIZI DONDURDU VALLA AKSAM BIRI AGLAYARAK UYANINCA DIGERIDE ONUN SESINDEN UYYANIYOO ISTE BOLE GUN GECIRIYORUZ :)
bensiz kaynatamazsınızzzzzz
teşekkür ederim canım merak ettim bi kitabını almak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?