Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Teşekkür ederim canım öyle aman aman değil ama hissediyorum yağların gittiğini ,4.3 kg gitti
Inşaallah daha da gidecek yeterki sağlıkla gitsin
Masallah ne kadar incelmissin oyle
Felaket belli kilo verdiginiz. Karninin baya gitmis.
Bendd heveslendim bak simdi öncesi, sonrasi icin

Masallah ne kadar incelmissin oyle
Felaket belli kilo verdiginiz. Karninin baya gitmis.
Bendd heveslendim bak simdi öncesi, sonrasi icin
Kaptan üstelik şu an adet öncesindeyim bakalim adet başlasın nasıl yansıyacak tartiya

Sabah kahvaltı sonrası spora giriştim hemen chloe yaptım 50 dk üzerine bir de plates 20 dk. Bacaklarım titiyor
Takım yarisinda kazanamama sebebimiz adım atıp resimle paylaşımı az yapıyoruz. Bi gün resim atıp 2 gün atmayınca işe yaramıyor. Yoksa güzel toparladık adım konusunu takım olarak

Bekleriz kaptanım güzel motive oluyor
Fark gorunecek mi bakalim
Bugun uzun zamandir giymedigim spor bir tshirtumu giydim. Simitler, gobegim patlardi yanlardan. Cok garip bir vucud sekli cikardi. Ama bugun oyle bisey gormedim
Yarin sabah cekeyim 1 ay önceki foto ile karsilastirma icin. Fark goremezsem atmam

pamukskr canim senin planin nedir bugun?
Ben Turkiye saati 17.15 gibi evde olurum. 18de spora basliyacagim. Chloe nin 4.gününe gelmistim. Ve Vera nin paylastigi video.
Adim sayimi 10bin yapsam da cok iyi Olur.

Yemek konusu ise cok degisik.
Is de enerji harcayinca aciktim baya. 9da yedim
Sonra Ögle de yiyip günü kapatacagim

Günaydın eşim nasılsın? Gece geç uyuduğum için biraz geç kalkıyorum bu hafta. Ama eşimin vardiyası değişince normal düzene geçecem pazartesinden itibaren
Şimdi pilates yapcam her yerim bi ağrıypr ama sorma

Yok valla benim bacaklar iptal fena yandı hele ilk hareket çok fena
İlk harekette aynen bacaklarım felaket yandı ama şu bacak çevirme felan bacaktan çok kalça yandı azıcık dinlenip ilk hareketleri bir set daha yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…