Masallah ne kadar incelmissin oyleTeşekkür ederim canım öyle aman aman değil ama hissediyorum yağların gittiğini ,4.3 kg gitti
Inşaallah daha da gidecek yeterki sağlıkla gitsin
Kaptan üstelik şu an adet öncesindeyim bakalim adet başlasın nasıl yansıyacak tartiyaMasallah ne kadar incelmissin oyle
Felaket belli kilo verdiginiz. Karninin baya gitmis.
Bendd heveslendim bak simdi öncesi, sonrasi icin
Bekleriz kaptanım güzel motive oluyorMasallah ne kadar incelmissin oyle
Felaket belli kilo verdiginiz. Karninin baya gitmis.
Bendd heveslendim bak simdi öncesi, sonrasi icin
Fark gorunecek mi bakalimBekleriz kaptanım güzel motive oluyor
Yapiliyor yapılıyor kuzum. Bacaklar yanıyor bitiyorCanım günaydın valla bende denicem bugün ahaha yaparız ama güveniyorum bize
Şimdi pilates yapcam her yerim bi ağrıypr ama sormaGünaydın eşim nasılsın? Gece geç uyuduğum için biraz geç kalkıyorum bu hafta. Ama eşimin vardiyası değişince normal düzene geçecem pazartesinden itibaren
Tam m ihtiyacım olan şey buYapiliyor yapılıyor kuzum. Bacaklar yanıyor bitiyor
Teşekkür ederim canım şöyle hergün 10000 adıma denk gelecek şekilde hareket edebilsem çok iyi olacak aslındaVaryemez baya fark etmiş. Az kilo gitmiş gibi sayısal olarak ama vücut nasıl toplarlamış
Ooo maşallah bu ne hız20 dk plates ✔
1 mile leslie ✔
30 dk dans ✔
6000 adım şuanlık✔
Full motive devam
Yok valla benim bacaklar iptal fena yandı hele ilk hareket çok fenaKızlar benim bacaktan çok totom yanıyor sizde de öyle oldu mu ben mi yanlış yapıyorum
İlk harekette aynen bacaklarım felaket yandı ama şu bacak çevirme felan bacaktan çok kalça yandı azıcık dinlenip ilk hareketleri bir set daha yapcamYok valla benim bacaklar iptal fena yandı hele ilk hareket çok fena
Sağol canım erkenci olduğumuz için oğlumdan dolayıOoo maşallah bu ne hızben ancak kahvaltı yapacağım sonra spor inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?