Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İlk harekette aynen bacaklarım felaket yandı ama şu bacak çevirme felan bacaktan çok kalça yandı azıcık dinlenip ilk hareketleri bir set daha yapcam
Onda da hem bacağım hem kalçam yandı doğru diyosun ona da etkisi oldu

Şimdi pilates yapcam her yerim bi ağrıypr ama sorma
Hadi ya geçmiş olsun nedenki? Bende daha yeni kahvaltı yaptım yarım saate başlarım plates e hem senin attığını hemde kendi platesimi yaparım. Bu hafta adımda 10 bini çok geçemem sanırım platesler olunca

Güzelde bir bilgi edindim zaten alışkanlık edinmiştir ben sizlere de önermek istiyorum ama faydalarıyla.
Hergün 1 şişe maden suyu içmek ;
-Kas ve sinir sisteminde olumlu bir etki yaratır.
-Kan basıncını ve kan şekeri seviyesini dengeleyerek kalp sağlığında önemli rol oynar.
-Konsantrasyonunuzun artmasını ve hafızanızın güçlenmesini sağlar.
-Mide bulantısı ve hazımsızlık gibi mide problemlerinin iyileşmesinde yardımcı olabilir.
-Vücudun toksinlerden arınmasında ve kardiyovasküler sistem sağlığının iyileştirilmesinde etkilidir.
-Kronik yorgunluğun iyileşmesinde etkilidir.
-Kabızlık problemlerinin hafifletilmesinde yardımcı olur.
-Maden suyunun içerdiği mineraller kemiklerin güçlendirilmesi ve kas işlevlerinin iyileştirilmesinde (kalp kasının işlevi dahil) önemli derecede etkilidir.
-Stresi ve depresyon riskini azaltmanızda yardımcı olur.
-Vücudun nemli kalmasını sağlar.
-Kilo vermede ve almada vücudunuza yardımcı olur.

Küçük bir değişiklik belki ama malum suyu da bu kadar çok tüketirken mineral eksikliği yaşamayalım. Elinizden geldikçe tüketin lütfen

Aktivitelerimi yazayım şimdilik olanları
Liliee_ ne alemdesin bu hafta eşim sensin canım
Chloe 50 dk
Plates videosu 20 dk
7000 adım bir de
Merhaba şeker, çok sevindim süper. ben de yeni giriş yaptım, aslında biraz da keyfim kaçmıştı ama yanlış anlama olmuş madem unutalım olan biteni. Ben yürüyüş dışında çok spor yapma fırsatı bulamam muhtemelen ama bilmiyorum artık. Ben aslında bu eş konusunda nasıl bi uygulama olduğunu tam bilmiyorum. sen bana biraz anlatabilir misin. sormuştum dün ama mesajların arasında sanırım görülmedi. Selamlar

Arrietty_ ve @_Vera_ yuruyus zorunlu mu?
Adim sayısı paylasmak?
Yani kilomuzu versek ama adimimiz olmasa sorun olur mu?
Adımı bir takımla yarış halinde olduğumuz için görsel olarak paylaşıyoruz aslında. Adım atmak şart değil bildiğim kadarıyla yarışa katılmak istemezsen tabiki paylaşmazsın. Ama kilo vermeye yardımcı olduğu için yarış halinde olunca motive ettiği için heveslenip yapıyoruz. Kaptanlarda sağolsun her hafta tekrarlıyor yarışı. Egzersiz ve diyetle de verebilirsin kilonu tabi.

Arrietty_ ve @_Vera_ yuruyus zorunlu mu?
Adim sayısı paylasmak?
Yani kilomuzu versek ama adimimiz olmasa sorun olur mu?
Adım atmazsa takımdan atılır diye bir kural yok elbette canım ama kilo vermek için spor yapmak gerekli. Adım atamıyorum yerine leslie yaşıyorum ya da pilates diyorsan o da kabul leslie yaparken bileklikler biz adımları sayıp kabul ediyoruz

Cok teşekkür ederim

Iste bende bileklik yok. Onun icin su asamada cok sıkıntı. Sporumu yaptığım surece sorun yok o zaman

Iste bende bileklik yok. Onun icin su asamada cok sıkıntı. Sporumu yaptığım surece sorun yok o zaman
Canım bende de bileklik yok valla tele uygulama indirdim pedometre diye bi uygulama leslie yaparken evde yürüyüş yaparken alıyorum elime öyle yürüyorum sporumu yapıyorum oluyo günde 10000 adım sana

Canım her hafta farklı kişilerle eşleşiyoruz. Hem birbirimizi daha iyi tanımış oluyoruz hem de o hafta birbirimiz motive ederek ilerliyoruz. Günlük menülerimizi yorumluyoruz fazla gördüğümüz bir şey varsa ceza verebilir uyarabiliriz rahatlıkla. Spor içinde motive ediyoruz ben günlük bu kadar aktivite yaptım hadi bak sende yapabilirsin gibi. Akşam menüyü ve spor aktivesini yazarken hem kaptanları hem de o haftaki eşini etiketliyorsun ki gözden kaçmasın günlük raporun.

Merhaba,

Bugun 75 squat, 30 mekik, 20 capraz mekik, 60 jamping jacks 15 dk leslie 10 dk dans yaptim

Cok cok adim atamadim emin oglun ugrastim ama bu kadar oldu.

leslie sirasinda tel yanimda degildi dolayisiyla bu egzersiz disi yurumeyi kapsiyor.

14:30 gibi bir tereyagli yumurta 100 gr kasar kizarmis patates iki zeytin ve bir dilim tam bugday ekmegi yedim

su an saat 17 ve bir turk kahvesi sekersiz iki adet de N**** (Siyahi) yerim.

İki paket degil, iki adet yalniz dikkatinizi cekerim.

bugun yesil cay papatya cayi vb. Disinda daha da tuketimim olmaz.

ortalama 4 lt su iciyorum su an 2 lt bitti.

Gunlugum bu kadar

Eklentiler

• 1AE8A57E-B833-43FC-AB8F-0213E3AC37E4.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…