- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 35
Onda da hem bacağım hem kalçam yandı doğru diyosun ona da etkisi olduİlk harekette aynen bacaklarım felaket yandı ama şu bacak çevirme felan bacaktan çok kalça yandı azıcık dinlenip ilk hareketleri bir set daha yapcam
Ayy korktum platesı daha yapmadım temızlık yapıyorum şimdiKızlar benim bacaktan çok totom yanıyor sizde de öyle oldu mu ben mi yanlış yapıyorum
Hadi ya geçmiş olsun nedenki? Bende daha yeni kahvaltı yaptım yarım saate başlarım plates e hem senin attığını hemde kendi platesimi yaparım. Bu hafta adımda 10 bini çok geçemem sanırım platesler oluncaŞimdi pilates yapcam her yerim bi ağrıypr ama sorma
Benim alt ve üst bacak yandı epeyce hala hafiften titriyorKızlar benim bacaktan çok totom yanıyor sizde de öyle oldu mu ben mi yanlış yapıyorum
Merhaba şeker, çok sevindim süper. ben de yeni giriş yaptım, aslında biraz da keyfim kaçmıştı ama yanlış anlama olmuş madem unutalım olan biteni. Ben yürüyüş dışında çok spor yapma fırsatı bulamam muhtemelen ama bilmiyorum artık. Ben aslında bu eş konusunda nasıl bi uygulama olduğunu tam bilmiyorum. sen bana biraz anlatabilir misin. sormuştum dün ama mesajların arasında sanırım görülmedi. SelamlarAktivitelerimi yazayım şimdilik olanları
Liliee_ ne alemdesin bu hafta eşim sensin canım
Chloe 50 dk
Plates videosu 20 dk
7000 adım bir de
Adımı bir takımla yarış halinde olduğumuz için görsel olarak paylaşıyoruz aslında. Adım atmak şart değil bildiğim kadarıyla yarışa katılmak istemezsen tabiki paylaşmazsın. Ama kilo vermeye yardımcı olduğu için yarış halinde olunca motive ettiği için heveslenip yapıyoruz. Kaptanlarda sağolsun her hafta tekrarlıyor yarışı.
Adım atmazsa takımdan atılır diye bir kural yok elbette canım ama kilo vermek için spor yapmak gerekli. Adım atamıyorum yerine leslie yaşıyorum ya da pilates diyorsan o da kabul leslie yaparken bileklikler biz adımları sayıp kabul ediyoruz
Cok teşekkür ederimAdımı bir takımla yarış halinde olduğumuz için görsel olarak paylaşıyoruz aslında. Adım atmak şart değil bildiğim kadarıyla yarışa katılmak istemezsen tabiki paylaşmazsın. Ama kilo vermeye yardımcı olduğu için yarış halinde olunca motive ettiği için heveslenip yapıyoruz. Kaptanlarda sağolsun her hafta tekrarlıyor yarışı.Egzersiz ve diyetle de verebilirsin kilonu tabi.
Iste bende bileklik yok. Onun icin su asamada cok sıkıntı. Sporumu yaptığım surece sorun yok o zamanAdım atmazsa takımdan atılır diye bir kural yok elbette canım ama kilo vermek için spor yapmak gerekli. Adım atamıyorum yerine leslie yaşıyorum ya da pilates diyorsan o da kabul leslie yaparken bileklikler biz adımları sayıp kabul ediyoruz
Canım bende de bileklik yok valla tele uygulama indirdim pedometre diye bi uygulama leslie yaparken evde yürüyüş yaparken alıyorum elime öyle yürüyorum sporumu yapıyorum oluyo günde 10000 adım sanaIste bende bileklik yok. Onun icin su asamada cok sıkıntı. Sporumu yaptığım surece sorun yok o zaman
Canım her hafta farklı kişilerle eşleşiyoruz. Hem birbirimizi daha iyi tanımış oluyoruz hem de o hafta birbirimiz motive ederek ilerliyoruz. Günlük menülerimizi yorumluyoruz fazla gördüğümüz bir şey varsa ceza verebilir uyarabiliriz rahatlıkla. Spor içinde motive ediyoruz ben günlük bu kadar aktivite yaptım hadi bak sende yapabilirsin gibi. Akşam menüyü ve spor aktivesini yazarken hem kaptanları hem de o haftaki eşini etiketliyorsun ki gözden kaçmasın günlük raporun.Merhaba şeker, çok sevindim süper. ben de yeni giriş yaptım, aslında biraz da keyfim kaçmıştı ama yanlış anlama olmuş madem unutalım olan biteni. Ben yürüyüş dışında çok spor yapma fırsatı bulamam muhtemelen ama bilmiyorum artık. Ben aslında bu eş konusunda nasıl bi uygulama olduğunu tam bilmiyorum. sen bana biraz anlatabilir misin. sormuştum dün ama mesajların arasında sanırım görülmedi. Selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?