Neden olmasın tabiki görürsünüz. İnanmak başarmanın yarısıdır klişesini söylemek isterdim ama onun yerine başlamak bitirmenin yarısıdır diyecem. Siz 3000 adım atarak başlamışsınız 7500 ü kesin yaparsınız. Hafta sonunda da kutlama yaparız yeni kilonuz içinMerhaba,
Kaç gündür kahve içemiyorum, kahve içmeyi özledim. Akşam yemeği öncesi içeyim. Adımlarım 3000 oldu ancak, ama kararliyim bu hafta en az 7500 olacak. Acaba pazartesi 84.8 i görebilir miyim?
canım bende videoyu çok beğendim aslında ozr felan diyo ama chloe yaparken de şu bacaklardan birini katlayıp diğerini indirip kaldırma olayını hiç yapamıyorum o hareketi beceremiyorum doğru şekilde. Siz nasıl yapıyorsunuz ?? 2216 adımdayım 3 mile leslie ve evde yürüyüş yaparım akşama 10 bin olur inşallah@_Vera_ cım attığın videoyu yaptım bacaklar inanılmaz yandı teşekkür ederim çokumarım yürürken sorun yaşamam bacaklarım hala benimledir. Bu arada saati plates modunda çalıştırdım ortalama 132 kalori yakmış bulunmaktayız attığın video ile yapan herkesi tebrik ediyorum şimdiden
VerildiEsler verildi mi? Ben goremedim kacirdim sanirim
Benimki kim acabaVerildi
Tebrikler valla bende çok zorlandım o harekette bide başlangıçtaki harekette zor geldi bana. Tam yaptım mı bilmiyorum ama yapmak için çabaladım. Videodaki hatunun maşallahı var da benim göbekten bacak yağlarından kalkıp inmiyor o kadarcanım bende videoyu çok beğendim aslında ozr felan diyo ama chloe yaparken de şu bacaklardan birini katlayıp diğerini indirip kaldırma olayını hiç yapamıyorum o hareketi beceremiyorum doğru şekilde. Siz nasıl yapıyorsunuz ?? 2216 adımdayım 3 mile leslie ve evde yürüyüş yaparım akşama 10 bin olur inşallah
Valla o hareketi yapmam imkansız ben katlanan dizi yere koyup öyle öbür bacağı kaldırdım mecburcanım bende videoyu çok beğendim aslında ozr felan diyo ama chloe yaparken de şu bacaklardan birini katlayıp diğerini indirip kaldırma olayını hiç yapamıyorum o hareketi beceremiyorum doğru şekilde. Siz nasıl yapıyorsunuz ?? 2216 adımdayım 3 mile leslie ve evde yürüyüş yaparım akşama 10 bin olur inşallah
Yaaa çok heyecanlı hadi bakalım kızlar yarış kızıştıBU ARADA KIZLAR 5.TAKIM DA ADIM YARIŞINA DAHİL OLDU 3LÜ YARIŞ OLACAK BU HAFTA BİLGİNİZE
Hangi video??Valla o hareketi yapmam imkansız ben katlanan dizi yere koyup öyle öbür bacağı kaldırdım mecbur
Ayy tam bir komploKomşu tabağımı getirmiş cevizli kadayıf ve börek getirmiş bayılacağım ya
Benim diyetime kastı mı var arkadaşların komşuların yaaaa
@SeymasymrnaMerhaba,
Bugun 75 squat, 30 mekik, 20 capraz mekik, 60 jamping jacks 15 dk leslie 10 dk dans yaptim
Cok cok adim atamadim emin oglun ugrastim ama bu kadar oldu.
leslie sirasinda tel yanimda degildi dolayisiyla bu egzersiz disi yurumeyi kapsiyor.
14:30 gibi bir tereyagli yumurta 100 gr kasar kizarmis patates iki zeytin ve bir dilim tam bugday ekmegi yedim
su an saat 17 ve bir turk kahvesi sekersiz iki adet de N**** (Siyahi) yerim.
İki paket degil, iki adet yalniz dikkatinizi cekerim.
bugun yesil cay papatya cayi vb. Disinda daha da tuketimim olmaz.
ortalama 4 lt su iciyorum su an 2 lt bitti.
Gunlugum bu kadar
@_Vera_ kaptanın dün attığı plates video su canımHangi video??
bu hafta pilates challenge yapacağız demiştim.Yarından itibaren başlıyoruz güzeller. Videomuzu bıraktım
Hakikaten ya bu kelime cuk diye oturduAyy tam bir komplo
Aman ha aman :) lütfeeen yapmaKomşu tabağımı getirmiş cevizli kadayıf ve börek getirmiş bayılacağım ya
Benim diyetime kastı mı var arkadaşların komşuların yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?