oooo kimler gelmis kimler,,canim benim kaptan benimm ama takima gelecek olanlar var ama özgenin deidgi gibi onlar gelene kadar sei mezn ederiz biz ,o yüzden gelebilrisin :)
mersa
canim cok üzgünüm ama geri dönmek üzere ayridim seni,yogunlugunu anlayabiliyorum gelip yazmamani menü bildirememni idare edebilrim ama kilo bildrimeyerek olmaz bu is,yogunlugun bitince tekrar dönersin aramiza
hasretim canım haklısın ama inanki işlerim çok fazla yoksa biliyosun yaz sezonuna kadar girmediğim gün yoktu.çoğu zaman sabahları ben açıyodum ve burda olmaktanda çok mutluyum ama ne yazıkki bu aralar düzenli giremedim.olsun diskalifiye olmamışım en azından o zaman ben şimdilik kilo bildirmiyim arada uğramamda bir sakınca yoksa fırsat buldukça gelip bişeyler paylaşırım sonrada düzenli devam ederim.
kilo bildirimi sayılmasın hasretim ama ben yinede kilomu size söyliyim .79.500 bencede en doğrusunu yapmışsın benimde işlerim düzene girince kilo bildirimine başlarım.tabi takımdan atılmadıysam .atılmadım dimi geri dönmek üzere ayrıldım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?