Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben artık kesin kararlıyım. Hedefim bu ay için en az 2 kilo vermek.

Hatta Eylül'de 55 olmak istiyorum. Bu defa boğazıma yenik düşmeyeceğim.

İlk başta normal ekmeği kesmekle işe başlıyorum. Gece sahurda normal ekmek yemicem. Haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir yicem.

Akşamları tatlılardan uzak durucam. Benim bir huyum vardır ki yemem dersem hiç kimse bana yediremez. Kilolarımı eşimin ve babamın önüme sürekli tatlı ve pasta koymasına rağmen verdim. İnatla yememiştim. Yine yemicem...

***6.TAKIM 217.ETAP***

07papatya (55/54.4/0.60/%1.09 )
ayers (62.2/61.6/0.60/%0.96 )
aykızz (67.7/67.1/0.60/%0.89 )
havvaesen (68.3/68/0.30/%0.44 )
zehra_s (63.6/63.3/0.30/%0.47 )
mydarling (67.7/66.6/1.10/%1.62 )
sumifer (61/60.5/0.50/%0.82 )
sibelce0 (58.8/58.5/0.30/%0.51 )
dineva (64.5/64/0.50/%0.78 )
bulbul (61.9/62.9/-1/%-1.62 )
camdankalp (77.3/77.3/0.0/%0.0 )
fatıma38 (58/ 58/0.0/%0.0 )

6.TAKIM TOPLAM KİLO : (766/762.2/3.8/%0.50 )

hasretcim kontrol edermisin..tamamı.

Son düzenleme:
**4.TAKIM 217.ETAP**

hasretim34(61.1/60.1/1/%1.64)
obur ( 74/75/-1/-1,35%)
ohcanimadegsin(68/68/0,0/0,0%)
nidah(59.2/59.2/0,0/0,0%)
nazkaa(66/65.7/0.3/%0.46)
capri ( 57.5/58,3/-0,8/-1,39%)
betussssss(69.2/69,3/-0,1/-0,14%)
berry31(61.5/61,4/0,1/0,16%)
deniz1984(89.5/87.6/1.9/%2.12)
iremögze(68.3/74,9/ 0,2/0,29%)191.Etapda ayrıldı aldığı kilo 26 ya bölündü

4. TAKIM TOPLAM KİLO (674,3/679,5/1,6/0,24%)

kızlar ohcanımadeğsin gelmedi henüz ama benim de hemen çıkmam lazım listenizin son hali bu...
ohcanımadeğsini aynı geçmek zorundayım...inşallah yasemin bana kızmaz...

ben de bayağı bı polyanayımyani, aslında takım olarak durumumuz pek de aydınlı değilmiş hani hasretim ve deniz1984 de olmasa neredeyse eksi çıkacakmışız, ben de bu hafta iyiyiz diye sevinmiştim. ay anlamıyorum ki küçücük telefondan fıttırı fıttırı okumak bir dert yazmak bir dert, 2 tane güzel kilo vereni görüncesevinmişim işte.
bu arada sevgili rakibim kaptanımızı beni geçtiği için ve verdiği güzel kilolardolayısıylasevgili deniz arkadaşımızı da başarısı dolayısıylatebrik ederim.

neyse artıkramazan ile birlikte herşey daha güzel olur umarım.

selam kizlar,arkadsdan giriyorum,sonucklar hic acici degil malesef msicim cok tesekür ederim canim ,niye kizayim canim iyi yapmissin ben olsaydim diskalifiye olucakti,sayende kurtarmis bu hafta :)

nszkaa cim sagol canim ama carsam la lapa yapip vermistim 1 kiloyu sanirim geri aldim hahahhahahaa

kızlar 2 gündür nette sorun var bağlanamıyoruz dün kaç dk müş hiz.ile görüştük düzelmedi.kalbosuzda sorun varmış.kablolu bağlanayım dedim annem nereye sakladıysa artık 2gündür bulamadık daha yeni ulaşabildik kendisinede öyle girdim nihayet..

beni aynı geçmişsiniz zaten aynıyım değişiklik yok malesef.bu hafta kızın hastalıkları benim hastalığım dr derken bi işey yapamadım.

selam kızlar bazen hiç gelemiyorum bazende her gün fırsat buldukça giriyorum.ne güzel kilo vermişsiniz vernherkesi tebrik ederim.bende iyi sayılırım aslında giremediğim dönemde 81 i vurmuştum şimdi 79.500 geliyorum .ama ayın 12 sinde tatile gidiyorum kısmetse tabiki,orda ne olur bilmiyorum ekmek elden su gölden diyip yersem tahminim en az 81 le dönerim.bu arada işim azmış gibi ailemize bide tarçın girdi .kızlarıma hediye geldi çok sevdiğimiz bir aile dostumuzdan tabi bende hayır diyemedim o kadar şirinki kızlar sizlerede gösterim dedim .karşınızda kızımız TARÇINNN:))

selam kızlar biz döndük umreden:)

Allah her isteyene nasip etsin muazzam bi olay..

kiloya gelince vermişim oralarda da sıcak malum bi de bebek..:)

irem-özge hoşgeldin eski üyesin sanırım kaptandın?

başka varmı gelen yeni ark?

hosgeldin canim,Rabbim kabul etsin umrenizi ins,ve bizede nasip etsin ins,nasil cocukla zor oldumu?

hosgeldin canim,Rabbim kabul etsin umrenizi ins,ve bizede nasip etsin ins,nasil cocukla zor oldumu?

bizimki 15aylık yasemincim alıyo başını gidiyo tehlikelerden bihaber peşinde koşmak tabi bizi yordu ama tahminimden çok daha kolaydı,araplar gibi kucağımızda namaz kıldık:) ama oğlum çok mutluydu inanılmaz bi şekilde tavafta umrede sorun çıkarmadı o sıcağa rağmen bize iştirak etti ,güldü oynadı birsürü milletten bebelerle koşturdu,bol bol zemzem içti,çook güzeldi. Kesinlikle tavsiye edilir:) hamd olsun..

cok sükür ne güzel RAbbim isteyen herkese naip etsin ins,tabi bizede :)

cok sükür ne güzel RAbbim isteyen herkese naip etsin ins,tabi bizede :)

inşaallah canım yaa

artık yeni bir trend var:) tatil yerine çoğu insan umreye gelmişti , çoluk çocuk türkiyeden birsürü genç aileler:) inşaallah nasip olur tatlım size de isteyen herkese de

bugun ki menüm
sabah 2 zetin domates ve çorba
ara yok
öğle, salata taze fasülye
ara. diyelim.arkadaşımdaydım..bir dilim börek, patates salata ve kısır

2.aradan sonra akşam yemiycemm..birazdan bi meyve yerim..bugun spor da yapamıycam galiba..yeni geldim eve yarın şehir dışına çıkıyorumm..çok işim varr hazırlık yapmam lazım..

regl oldum..şimdilik ramazana başlamıyorum ama diyetisyenimden ramazan için de öğütler aldım..kv deye gidiyorum bi hafta ..umaruım diretmezler ye diy..gerçi onlar benim ne yediğim yada yemediğimi umursamıyolardı..pardonnnnn..:)))annecimle karıştırdım..

canım aslında ben listenizi paylaşıma da eklemiştim... ama amonrayla sanırım aynı anda eklemişiz ben yeni farkettim amonranın eklediği mesajda 4. takım olmayınca öylece devam etmiş...
iremözge eklemiş sağolsun sonra yoksa sorun olacaktı..

mersa bu yavrucagiza hayir denmez zaten..

kizlar bu hafta 9.olmusuz utanc tablomuza burdan bakabilriisniz

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-46.html

hasretim çokk şeker inanılmaz bişey bu ama nasıl başedecez bilmiyorum.

nidah hoşgeldiniz canım.Allah kabul etsin inşallah bizlerde kısmet olur.ne güzel gencecik yaşta gittiniz tam tadını çıkarmışsınızdır.

hoşgeldinn, çok güzel ya özendim bende valla:) bakarsın emir artık geceleri deliksiz uyur:) kilo vermen de cabası olmuş biz oldugumuz yerde sayıyoz

bugünkü menüm

sabah peynir yum salatalık 2 dl ekmek

öglen sütlü k flakes

ara meyva( 3 kayısı 1 armut)

akşam türlü, yogurt 1 dl ekmek

ara azcık kıuru üzüm kuru dut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…