**4.TAKIM 217.ETAP**
hasretim34(61.1/60.1/1/%1.64)
obur ( 74/75/-1/-1,35%)
ohcanimadegsin(68/68/0,0/0,0%)
nidah(59.2/59.2/0,0/0,0%)
nazkaa(66/65.7/0.3/%0.46)
capri ( 57.5/58,3/-0,8/-1,39%)
betussssss(69.2/69,3/-0,1/-0,14%)
berry31(61.5/61,4/0,1/0,16%)
deniz1984(89.5/87.6/1.9/%2.12)
iremögze(68.3/74,9/ 0,2/0,29%)191.Etapda ayrıldı aldığı kilo 26 ya bölündü
4. TAKIM TOPLAM KİLO (674,3/679,5/1,6/0,24%)
kızlar ohcanımadeğsin gelmedi henüz ama benim de hemen çıkmam lazım listenizin son hali bu...
ohcanımadeğsini aynı geçmek zorundayım...inşallah yasemin bana kızmaz...
selam kızlar biz döndük umreden:)
Allah her isteyene nasip etsin muazzam bi olay..
kiloya gelince vermişim oralarda da sıcak malum bi de bebek..:)
irem-özge hoşgeldin eski üyesin sanırım kaptandın?
başka varmı gelen yeni ark?
hosgeldin canim,Rabbim kabul etsin umrenizi ins,ve bizede nasip etsin ins,nasil cocukla zor oldumu?
bizimki 15aylık yasemincim alıyo başını gidiyo tehlikelerden bihaber peşinde koşmak tabi bizi yordu ama tahminimden çok daha kolaydı,araplar gibi kucağımızda namaz kıldık:) ama oğlum çok mutluydu inanılmaz bi şekilde tavafta umrede sorun çıkarmadı o sıcağa rağmen bize iştirak etti ,güldü oynadı birsürü milletten bebelerle koşturdu,bol bol zemzem içti,çook güzeldi. Kesinlikle tavsiye edilir:) hamd olsun..
cok sükür ne güzel RAbbim isteyen herkese naip etsin ins,tabi bizede :)
selam kizlar,arkadsdan giriyorum,sonucklar hic acici degil malesefmsicim cok tesekür ederim canim ,niye kizayim canim iyi yapmissin ben olsaydim diskalifiye olucakti,sayende kurtarmis bu hafta :)
nszkaa cim sagol canim ama carsam la lapa yapip vermistim 1 kiloyu sanirim geri aldim hahahhahahaa
mersa bu yavrucagiza hayir denmez zaten..
kizlar bu hafta 9.olmusuz utanc tablomuza burdan bakabilriisniz
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-46.html
selam kızlar biz döndük umreden:)
Allah her isteyene nasip etsin muazzam bi olay..
kiloya gelince vermişim oralarda da sıcak malum bi de bebek..:)
irem-özge hoşgeldin eski üyesin sanırım kaptandın?
başka varmı gelen yeni ark?
bizimki 15aylık yasemincim alıyo başını gidiyo tehlikelerden bihaber peşinde koşmak tabi bizi yordu ama tahminimden çok daha kolaydı,araplar gibi kucağımızda namaz kıldık:) ama oğlum çok mutluydu inanılmaz bi şekilde tavafta umrede sorun çıkarmadı o sıcağa rağmen bize iştirak etti ,güldü oynadı birsürü milletten bebelerle koşturdu,bol bol zemzem içti,çook güzeldi. Kesinlikle tavsiye edilir:) hamd olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?