Yaa bu kadar sey yapcaksan nasıl ceza verelım sana kıyamamHaftasonu iste olmakdan nefret ediyorum.
Galiba stressli oldugu icin bugun de ekmek yedim
Ama bu sefer beyaz ekmek ve 2 dilim
Ceza yagdirin bana
Ekmek bana kesinlikle, ve kesinlikle yaramiyor
Hemen kilo alirim
Sabah 30dk ise yurudum
Is cikisi 1 saat yuricem
Eve gelince Vera nin videosu ve 10km bisiklet surecegim
Ama yetmez sanki
Öglen yiyip yemegi, günü kapatacagim yine
Chloe kardiyolarından birini yapabilirsin ekmekleri eritir canımHaftasonu iste olmakdan nefret ediyorum.
Ceza yagdirin bana
Hemen kilo alirim
Sabah 30dk ise yurudum
Is cikisi 1 saat yuricem
Ama yetmez sanki
Kusum es degisimi oldu. Aktif olmayanlar vardi. Hos yine de aktif degil benim es. Senin es de oyle sanki
Hah ben dicektim. Benziyor. Sen o ceyrek simitleri yediginde Max 300 gr veriyordun sanki. Iste Bende ya oyleyim yada sabit kalirimYaa bu kadar sey yapcaksan nasıl ceza verelım sana kıyamamalmazsın bence yerınde sayarsın bır ıkı gun belkı ben oyle oluyorum yapımız benzıyor bence senle
Daha 4. Günü tamamliyamadim. Ozaman Eve gelince onu yapayim. Cardiolarini duymadim. Bakayim biChloe kardiyolarından birini yapabilirsin ekmekleri eritir canım
Günaydın canım valla dün iyiydim ama bugün bende de var aynı şey egzersizler yıprattı sanırım beni hiç molada vermedim 2 haftadır adımda senide yormuş olabilir istersen bir gün sadece dinlen hiçbişey yapmadan. Bu arada halsizlik dışında başka belirti yok inşallah. Corona da belirti ya halsizlikte Allah korusunGünaydın kızlar nasılsınız?Mucizemsn eşim günaydın dün ve bugün çok halsizim anlam veremiyorum bu kadar halsiz olmama
Sanırım migrenin var canım bende yaşıyorum malesef. Ama eskisi kadar sık değil. Stresli bir dönem geçiriyorsan oda tetikleyebilir. Yada egzersiz ve adım sonrası başında terleme oluyorsa mutlaka kurula yada duş al kurula sıcak bir yerde oturmaya çalış. Çok çok geçmiş olsun. Umarım geçer ve rahatlarsın bilirim bende o ağrıyı sabaha kadar kıvrandığım geceleriGünaydın kızlar iyi Pazar’lar
Cumartesi menüm
9:30
Yarım çay kaşığı Hindistan cevizi yağlı kahve
12:00
Haşlanmış yumurta, 1 dilim beyaz peynir , çeyrek avakado, 1,5 dilim ekmek , yeşillik, az zeytinyağda sotelenmiş kapya biber
15:00
Eritrol ( tatlandırıcı 0 kalori) ile haşlanmış kabak tatlısı üzerine 1 tatlı kaşığı tahin, 1 ceviz
18:00
Fırında karnabahar, yoğurt, avuç içi kadar ızgara tavuk
Su: 2lt
Spor: 30dk Leslie, 20dk pilates, 60 mekik
5000 adım
Kızlar bilekliğim 12den sonra sıfırlanıyor, çok kaliteli birşey olmadığı için maalesef geriye dönük bakamıyorum kusura bakmayın en son gördüğüm 5300 civarıydı, resim atamadım o yüzden.
Dün akşam çok kötü bir akşam geçirdimbaş ağrım çok çok şiddetlendi ve ona bulantı kusma da eklendi. 112yi çağıracaktık nerdeyse ama oğlum korkar diye dayanmaya çalıştım. içtiğim ağrı kesicileri çıkardım hep en son kendimi çok sıktım bir tanesi etkisini göstermeye başladı sonrada uyuyakalmışım bu ara çok sık yaşıyorum doktora görünmem şart oldu ama bugün iyiyim şükür
Arrietty_ @_Vera_
@Sivaskayseri
Strsten oluyor evetHaftasonu iste olmakdan nefret ediyorum.
Ceza yagdirin bana
Hemen kilo alirim
Sabah 30dk ise yurudum
Is cikisi 1 saat yuricem
Ama yetmez sanki
Benim 64 inşallah kaptanımCuma hedefleriniz neler kizlar?
Benim hedefim 63.5
Merhaba kendi adıma iyiyim çok şükür sen nasılsın canım?Merhabalar nasılsınız arkadaşlar
Yogurtlu kabak veya kabak Makarna ustune kiyma olabilirStrsten oluyor evetbence akşam çok hafif de olsa ye de vucudun çalışsın. Beyaz ekmek kötü olmuş. Ben hemen hemen hiç yemem. Şekerli gibi geliyor sanki ama stres olunca yeniyor akşam sebze yemeği veya yoğurtla çorba olsun. Hiç bişey olmaz öyle olursa
İnşallah değilim korona canım sağol. Dinlen senden bugün istersen menüleri hafif geçiririzGünaydın canım valla dün iyiydim ama bugün bende de var aynı şey egzersizler yıprattı sanırım beni hiç molada vermedim 2 haftadır adımda senide yormuş olabilir istersen bir gün sadece dinlen hiçbişey yapmadan. Bu arada halsizlik dışında başka belirti yok inşallah. Corona da belirti ya halsizlikte Allah korusun
Hee anladım ekmek olayını ve son kilolar olduğu için ufak bi hata engelliyordur kilo verimini. Sen de ara sıra tekrarla hedefini. Beyin gücünü de katarsan olur inşallahYogurtlu kabak veya kabak Makarna ustune kiyma olabilir
Ekmege bagli benim de. Türkiyede ki gibi degil. Turk ekmegi hic yemem. Pide felan da.
Kolay gelsinMutlu pazarlar kizlar...
Bugun torun aksama kadar bizde.
Ozel vakit gecirecekmisik.
Birbirimize zaman ayirmamiz gerekiyormus, yoksa mutsuz oluyormus.
Dilli duduk!
Satranc, milyoner ne bulduysa getirmis.
Torundan ne kadar izin cikarsa, o kadar adim.
Bugun yonetim onda...
Herkese kolay gelsin...
Yok benim ağrılar hamlıktan. Egzersizleri yaparken vücudumdan kütür kütür sesler geliyor kız eşim kırıldı sandı Bi ara bacağımİnşallah değilim korona canım sağol. Dinlen senden bugün istersen menüleri hafif geçiririz
Ben 1 ltyi sabah kalkinca ictigim ilaclarla falan bitiriyorumOo masallah actın yolu koşarak gıdıyosun tatlım
Süpersın canım bende hemen 1 lıtremı tamamlıyayım.
Yemekle ve çocuklarla ilgileniyorum, eşim evde de daha rahatım. O yüzden bugün 40-50 dakika pilateste yapacağım
Yaaa işte bu şekilde değişim göstermek insana çok iyi geliyorYok benim ağrılar hamlıktan. Egzersizleri yaparken vücudumdan kütür kütür sesler geliyor kız eşim kırıldı sandı Bi ara bacağımyok dedim canlanıyor merak etme o yüzden tamamen açılayım istiyorum. Önceden evi süpürüp silince bile yerimden kalkamazdım. Ağrılardan ölürdüm. Ama 1 aydır hem yürüme hem ufak ufak egzersizler kendime geldiğimi hissediyorum gün 2 saatte evi temizledim etkilemedi bile
İnşallah canım Allah uzun ömür versin evladınaRabbim nasip etti. İnşallah sana da nasip eder.
Ne çektiğimi bir ben bir Allah bilir olsun sonu güzel oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?