Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yaa bu kadar sey yapcaksan nasıl ceza verelım sana kıyamam almazsın bence yerınde sayarsın bır ıkı gun belkı ben oyle oluyorum yapımız benzıyor bence senle

Chloe kardiyolarından birini yapabilirsin ekmekleri eritir canım

Kusum es degisimi oldu. Aktif olmayanlar vardi. Hos yine de aktif degil benim es. Senin es de oyle sanki
Aksama hala ses seda yoksa cozum bulacagim hemen

Boyle olmuyor
Insanin hevesi kaciyor esi aktif olmayinca

Isteyim ya
Kahve iciyorum suan. Azcik oturayim dedim
Sen ne yapiyorsun?
Ayrica bence esin Sana Süpriz yapmis. Bisey demek istedigini dusunmuyorum. Seni dusunmus daha rahat Olur diye. Gule gule kullan gelince

Yaa bu kadar sey yapcaksan nasıl ceza verelım sana kıyamam almazsın bence yerınde sayarsın bır ıkı gun belkı ben oyle oluyorum yapımız benzıyor bence senle
Hah ben dicektim. Benziyor. Sen o ceyrek simitleri yediginde Max 300 gr veriyordun sanki. Iste Bende ya oyleyim yada sabit kalirim

Burpess den nefret ederim. Onu verebilirsin ceza. Hic acimayin

Günaydın kızlar nasılsınız? Mucizemsn eşim günaydın dün ve bugün çok halsizim anlam veremiyorum bu kadar halsiz olmama
Günaydın canım valla dün iyiydim ama bugün bende de var aynı şey egzersizler yıprattı sanırım beni hiç molada vermedim 2 haftadır adımda senide yormuş olabilir istersen bir gün sadece dinlen hiçbişey yapmadan. Bu arada halsizlik dışında başka belirti yok inşallah. Corona da belirti ya halsizlikte Allah korusun

Sanırım migrenin var canım bende yaşıyorum malesef. Ama eskisi kadar sık değil. Stresli bir dönem geçiriyorsan oda tetikleyebilir. Yada egzersiz ve adım sonrası başında terleme oluyorsa mutlaka kurula yada duş al kurula sıcak bir yerde oturmaya çalış. Çok çok geçmiş olsun. Umarım geçer ve rahatlarsın bilirim bende o ağrıyı sabaha kadar kıvrandığım geceleri Allah yardımcın olsun.

Strsten oluyor evet bence akşam çok hafif de olsa ye de vucudun çalışsın. Beyaz ekmek kötü olmuş. Ben hemen hemen hiç yemem. Şekerli gibi geliyor sanki ama stres olunca yeniyor akşam sebze yemeği veya yoğurtla çorba olsun. Hiç bişey olmaz öyle olursa

Yogurtlu kabak veya kabak Makarna ustune kiyma olabilir
Ekmege bagli benim de. Türkiyede ki gibi degil. Turk ekmegi hic yemem. Pide felan da.

İnşallah değilim korona canım sağol. Dinlen senden bugün istersen menüleri hafif geçiririz

Yogurtlu kabak veya kabak Makarna ustune kiyma olabilir
Ekmege bagli benim de. Türkiyede ki gibi degil. Turk ekmegi hic yemem. Pide felan da.
Hee anladım ekmek olayını ve son kilolar olduğu için ufak bi hata engelliyordur kilo verimini. Sen de ara sıra tekrarla hedefini. Beyin gücünü de katarsan olur inşallah

Kolay gelsin

İnşallah değilim korona canım sağol. Dinlen senden bugün istersen menüleri hafif geçiririz
Yok benim ağrılar hamlıktan. Egzersizleri yaparken vücudumdan kütür kütür sesler geliyor kız eşim kırıldı sandı Bi ara bacağım yok dedim canlanıyor merak etme o yüzden tamamen açılayım istiyorum. Önceden evi süpürüp silince bile yerimden kalkamazdım. Ağrılardan ölürdüm. Ama 1 aydır hem yürüme hem ufak ufak egzersizler kendime geldiğimi hissediyorum gün 2 saatte evi temizledim etkilemedi bile

Yaaa işte bu şekilde değişim göstermek insana çok iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…