Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Şimdi kahvaltı sofrasını topladım bende oğlumla ilgileniyorum
Pazar günü iş zor

Kızlar nasılsınız neler yaptınız adımlar kaç oldu benim bugün pek Bi bereketsiz adımlarım 2789
Eşim ben gönderdiğin 3 videoyuda yaptım 27 dk sürdü ortalama. Karın uyluk ve bacak adımda daha 1634. Kahvaltı yapcam geç saate kaldım bayağı sonra leslie yaparım sonrada adımı tamamlarım inşallah

Kızlar nasılsınız neler yaptınız adımlar kaç oldu benim bugün pek Bi bereketsiz adımlarım 2789
Ben de adımda 2500 civarındayım, sabah bebisle evi turladim. Ama bu hafta hergun için hedefim 10000. Yoksa benim kilolar kolay kolay gitmez.

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim . Tanılı bir migrenim yok ama ben ne zaman üzülsem bir stres yaşasam çok şiddetli başım ağrıyor. Dün pek keyfim yoktu yeni ev stresi, iyice Almanya’ya yerleşiyor olmak falan sanırım farkında olmadan çok gerginim. Geçen subattan beri Türkiye’ye gelmedik pandemiden haliyle hasret arttı aileme. dün sinirlerim boşaldı baya ağladım sanırım o tetikledi ama bugüne kadar olanlardan çok fazlaydı şu pandemi geçsin gideceğim doktora bu dönemde dr gitmek istemiyorum. En önemli servetimi gerçekten sağlığımız.

Kaptanım zaten baya hareket edecekmişsin o kadar stres olma bol suyunu ve yeşil çayınıda iç birşey olmaz

E English_teacherrr eşim nasılsın nasıl geçiyor günün. Ben hafif kahvaltı yaptım su içmeye çalışıyorum kafamda hala sersemlik var. Temiz havada yürüyüş yapmak istiyorum bakalım oğlandan kaçabilirsem. Dünkü adımlarımın fotosunu çekemedim arayı kapatmam lazım gerçi pekte yoktu ama sen o kadar çabalarken ben de elimden geleni yapmak istiyorum

Ah canım benim yaa üzüldüm şimdi valla tr ye gelemiyorsun hastalık var özlem de var tabiki allah yardımcın olsun bizimkiler de başka şehirde ama yine de görüyorum çok şükür 2 3 aya bir ama yine de özlüyorum çok iyi anladım seni ama inşallah bitecek bu günlerde kavuşacaksın sevdiklerine

Bugun benim için kötü geçiyo oğlum hiç durmuyo uyuttum geri hemen uyandı ağlayıp duruyo bende eşime gözleme yapmıştım ve kötü son dayanamadım bende yarım yedim sabah kahvaltısı gayet iyi ve sağlıklıydı aslında ama işte içim rahat değil ceza ver bana ne ise razıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…