İyiyiz şükür sen nasılsınMerhabalar nasılsınız arkadaşlar
Keşke bacak egzersizine çok ihtiyacım var ancak Squat yasak banaKızlar bugün esas Hedefimiz karın egzersizleri ama bacak iyisi Vera ben ek olarak bacak yapmak istiyorum diyen güzelliklere video bırakıyorum
Çok şükür iyiyim ama şuan efsane açımİyiyiz şükür sen nasılsın
Kaptanım mm eşim görmüş burada adımsayar bileklikler e bakarken isterim diye almış bana hediye ama kargoda imiş birde kulaklık almışSelam kizlar
Gecmis olsun @Melegimkorusun. Migren cok kotu bisey
Veram sanada gecmis olsun
Ben malum Isteyim
@_Vera_ dün ki video da ki hocanin kol videosu var. Onu ekleyeceksin diye cok korktum
Yorumlari okudum ve yollarialiyormus
Birinci olduğunda 2 kiloya yakın mı vermiştin?Benim hedefim 65
Squatsız bişiler bulayım mıKeşke bacak egzersizine çok ihtiyacım var ancak Squat yasak bana
Hahahah bence zayıfla demiyor kesinlikle sadece çok ince bir eşin varKaptanım mm eşim görmüş burada adımsayar bileklikler e bakarken isterim diye almış bana hediye ama kargoda imiş birde kulaklık almış
Bu adam bana birşey mi ima ediyor acaba
Kolay gelsin. Ben dün bayağı açlık çektim ama bugün sabah zorlanmadım, gidişat ne olur bilmem.Çok şükür iyiyim ama şuan efsane açım
Oğlum yeni kalktı kahvaltı hazırlayacağım
Çok şükür iyiyim ama şuan efsane açım
Oğlum yeni kalktı kahvaltı hazırlayacağım
Eşinin böreğinden yedin mi kız,Kolay gelsin. Ben dün bayağı açlık çektim ama bugün sabah zorlanmadım, gidişat ne olur bilmem.
Haha şükür evet.Eşinin böreğinden yedin mi kız,maşallah eşin de börek felan yapıyor Türk erkeğinde genelde sadece yeme modu var yapma modu hiç yok
Ayy kıyamam sana kızmam ama 2 dilim çok olmuş kız. Menülerine bu hafta çok dikkat et hafif olsun olur mu canım sana güveniyorum sen yine hedefin altına düşersin dikkat edipHaha şükür evet.
Böreği yedim ama kızma diye şimdi bahsetmedim, menümde yazıcaktımama cidden pek iştahla yemedim. İki dilim ama ikincisini öylesine yemişimdir. Ispanaklı ve 10:30 gibi yedim, 18:30 gibi 8 saat sonra yicem akşam yemeği veee barbunya salata yani. O börek çoktan gider
Sağol işte şuan beni tam anladın. Ben gün içinde paldır küldür yiyip bu böreği yesem ne eksisi artı çıkarım ama dengeli yiyorum. (Yerim kilo almam felsefesi değil)Dün akşam yeseydim hem kendimi hem takımı mahvetmiştim desem abartmam. Allah korusun. Zaten bu cuma 1,5 kilo vericem inşallah . Bu haftalık 1,5 ama ölüp bitersem 1 kilo hedefine dönücem diğer haftalarAyy kıyamam sana kızmam ama 2 dilim çok olmuş kız. Menülerine bu hafta çok dikkat et hafif olsun olur mu canım sana güveniyorum sen yine hedefin altına düşersin dikkat edip
gız beni neden etiketlemedin :)
Hangısı karın için onerdıgın vıdyo bana karın lazımKızlar bugün esas Hedefimiz karın egzersizleri ama bacak iyisi Vera ben ek olarak bacak yapmak istiyorum diyen güzelliklere video bırakıyorum
Oo masallah actın yolu koşarak gıdıyosun tatlımCuma hedefleriniz neler kizlar?
Benim hedefim 63.5
Süpersın canım bende hemen 1 lıtremı tamamlıyayım.
Günaydın iyiyiz insallah sen?Gunaydın herkese guzellıkler
Nasıl herkes ıyımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?