Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam kizlar
Gecmis olsun @Melegimkorusun. Migren cok kotu bisey
Veram sanada gecmis olsun

Ben malum Isteyim
@_Vera_ dün ki video da ki hocanin kol videosu var. Onu ekleyeceksin diye cok korktum
Yorumlari okudum ve yollari aliyormus
Kaptanım mm eşim görmüş burada adımsayar bileklikler e bakarken isterim diye almış bana hediye ama kargoda imiş birde kulaklık almış
Bu adam bana birşey mi ima ediyor acaba

Kaptanım mm eşim görmüş burada adımsayar bileklikler e bakarken isterim diye almış bana hediye ama kargoda imiş birde kulaklık almış
Bu adam bana birşey mi ima ediyor acaba
Hahahah bence zayıfla demiyor kesinlikle sadece çok ince bir eşin var

Kolay gelsin. Ben dün bayağı açlık çektim ama bugün sabah zorlanmadım, gidişat ne olur bilmem.
Eşinin böreğinden yedin mi kız, maşallah eşin de börek felan yapıyor Türk erkeğinde genelde sadece yeme modu var yapma modu hiç yok

Eşinin böreğinden yedin mi kız, maşallah eşin de börek felan yapıyor Türk erkeğinde genelde sadece yeme modu var yapma modu hiç yok
Haha şükür evet.
Böreği yedim ama kızma diye şimdi bahsetmedim, menümde yazıcaktım ama cidden pek iştahla yemedim. İki dilim ama ikincisini öylesine yemişimdir. Ispanaklı ve 10:30 gibi yedim, 18:30 gibi 8 saat sonra yicem akşam yemeği veee barbunya salata yani. O börek çoktan gider

Ayy kıyamam sana kızmam ama 2 dilim çok olmuş kız. Menülerine bu hafta çok dikkat et hafif olsun olur mu canım sana güveniyorum sen yine hedefin altına düşersin dikkat edip

Ayy kıyamam sana kızmam ama 2 dilim çok olmuş kız. Menülerine bu hafta çok dikkat et hafif olsun olur mu canım sana güveniyorum sen yine hedefin altına düşersin dikkat edip
Sağol işte şuan beni tam anladın. Ben gün içinde paldır küldür yiyip bu böreği yesem ne eksisi artı çıkarım ama dengeli yiyorum. (Yerim kilo almam felsefesi değil)Dün akşam yeseydim hem kendimi hem takımı mahvetmiştim desem abartmam. Allah korusun. Zaten bu cuma 1,5 kilo vericem inşallah . Bu haftalık 1,5 ama ölüp bitersem 1 kilo hedefine dönücem diğer haftalar

Haftasonu iste olmakdan nefret ediyorum.
Galiba stressli oldugu icin bugun de ekmek yedim
Ama bu sefer beyaz ekmek ve 2 dilim

Ceza yagdirin bana
Ekmek bana kesinlikle, ve kesinlikle yaramiyor
Hemen kilo alirim
Sabah 30dk ise yurudum
Is cikisi 1 saat yuricem
Eve gelince Vera nin videosu ve 10km bisiklet surecegim
Ama yetmez sanki

Öglen yiyip yemegi, günü kapatacagim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…